cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.745
.Opet, da pitam: Da li ce administracija uzeti u obzir moj predlog da se Pantic zabrani ovde na forumu?
А брате, ово је стварно невероватно, да неко на форуму тражи да се забрани јавно објављена емисија у којој неко износи своја размишљања, па каква год да су. Ако ти се не допада, немој да гледаш, ово ти је баш без везе.
Пантића скоро уопште нисам гледао за све ово време можда једну/две емисије и евентуално снимак како су пратили неки дерби, све до дербија када је Саво одвалио цигалактикосе 2:0 да нису шутнули на гол и када је "дух који чучи изнад септичке" прекинуо своје државничке послове и из Њујорка поручио како ће да објави колико "даје" Звезди и Партизану и како ће многи да се изненаде, што је требало негде да најави како нас затрпава ловом, а несрећној миљеници свих режима - шта остане у малом џепу.
Од тада га пратим редовно.
Пронашао је начин да солидно упакује и у неких сат времена јавно изнесе оно што свима више него очигледно, само се јавно не изговара, однодно да можемо ми да се појачавамо по свим линијама не знам каквим играчима, док се не угаси ова њихова судијска линија која их је направила светским првацима по броју досуђених пенала и док се не нађе довољно разумних људи да прекине ове срамотне ревијалне утакмице које играју са својим филијалама, ми домаћег првенства видети нећемо, а то значи да ћемо врло брзо да дођемо на ниво борбе за четврто место.
Наравно да се не слажем са свим што каже, али износи много чињеница и повезује ствари које непажљивим и неупућеним посматрачима углавном промакну. Колико њих боли ово што износи јасно говори чињеница да је Арена покренула једино против његовог канала поступак за заштиту ауторских права, док остали који каче њихове снимке немају са тим никакав проблем, само не би ли га некако угасили.
.