Da, samo što mi nismo živeli 1 dan kao lavovi, nego 7 dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strava. Partizan je bio šampion Evrope u košarci i 6 puta u vaterpolu. Al' 'ajde Vaše je vrednije, jer je jedino.

Alo kompleksasi...jel imate vasu temu?...
ako neko od grobara ostavi bar jednu poruku u cigan mali,odmah vas 50 mora da se natrti i da nas smara ....

Vi bas nemozete bez Partizana a?
ako neko od grobara ostavi bar jednu poruku u cigan mali,odmah vas 50 mora da se natrti i da nas smara ....
Naravno....evo i sad su nam se naguzili...Pa dobro, to redovno rade.![]()

Ne lupaj. Ostavljate poruke i niko vas ne dira!Alo kompleksasi...jel imate vasu temu?...

Pa nigde, kod nas je povodac.![]()
Vi ste miševi![]()

Slabo kapira!![]()
Cigani! Ne ratujemo protiv miseva. Ostavite male glodarcice da na miru gledaju "utakmicu"![]()
Ne, nismo. Mi smo grobari, Vi ste miševi.

Nije je video onaj koji treba da vidi! Ponovi ovde uvek kad se pojavi nova strana!![]()
Ja samo da postavim opet ovu sliku, valja je videti i 70. put u zadnjih 7 dana i uopste nije smorila.

Vi ste miševi![]()

Vi izgleda vise pratite Partizan nego vasu ljubimicu 
***,al' ste se vi komunalci ovde raspisaliVi izgleda vise pratite Partizan nego vasu ljubimicu
![]()

Pa ovo je sve bolje od boljeg...prvo onaj ne zna ko je miš a sad ovaj svoj psudonim baca nama...e stvarno ste![]()