- Poruka
- 105
Nemoj brate, ja sam otpisan odavno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što!!! Tebi barem ne manjka pogonske energije!!!Jesam. i radim u elektrani i zivot mi nije lak, zato nemoj da me neko dira!

Ume on i da šamara!Kako šmaraš.

Milane, proveri pa da idemo ako je cisto!Каква је ситуација овде

KOlubara bi pokidala Partizan ko dete zvecku!
samo kazem daj dokument u kome se pominje krcun i osnivanje zvezde?? ne postoji posto on nije osnivac..prestanite stoga da lazete narod
Ajmo crno-beli
umro je tudjman franja
cutacemo jedan minut
predsedniku partizana
E stvarno vise idete na tuki sa Sranjom.Evo da stavimo tacku na ovo.Franjo Tudjman nikad,ali ponavljam nikad nije bio predsednik FK Partizan,a pogotovo osnivac.Evo zvanicnog spiska svih predsednika FK Partizan od osnivanja(tj.od kad je izasao iz okvira vojske),pa do danas:
http://www.partizan.rs/predsednici.php?Jezik=sr&sec=5&sec1=2
Pod 2.Franjo nije osnovao Partizan i to je glupost najviseg ranga.Kada je Partizan osnovan,Sranjo je imao 23 godine i bio je busan ***** u tadasnjoj Jugoslaviji.
Prema tome,sve su to insinuacije onih najzagrizenijih navijaca zvezde i njihove zelje da sebe predstave kao SrBski klub(iako im vise od pola tima kojim se dice iz Barija,nisu cinili srpski igraci),a da je Partizan ustaski i komunisticki klub(sto je nonses bez presedana).Eto toliko...
Hrvatski povjesničar i političar, prvi predsjednik HDZ-a i prvi predsjednik Republike Hrvatske. Rođen je u Velikom Trgovišću 14. svibnja 1922. u braku Stjepana i Justine (rođ. Gmaz). Pored Franje obitelj Tuđman imala je još dva sina: Ivicu i Stjepana. Majka mu je umrla 1929. kada je Franjo pošao u osnovnu školu. Od tada o djeci skrbi samo otac. Osnovnu školu pohađa u Trgovišću (1929.-1933.), a srednju u Zagrebu (1934.-1941.). Po završetku srednje škole odlazi u partizane (1941.) zajedno s ocem i braćom. U tom će ratu brat Stjepan poginuti (1943.). Potkraj siječnaj 1945. mladi je Tuđman upućen (kao jedan od hrvatskih predstavnika) u Vrhovni štab NOV i POJ u Beograd. Tu radi u Glavnoj personalnoj upravi Ministarstva narodne obrane, a zatim u Generalštabu JNA da bi potom prešao na novu dužnost u uredništvu Vojne enciklopedije. U Beogradu završava i studij na Višoj vojnoj akademiji (1955.-1957.). U čin generala promaknut je 1960. čime postaje najmlađi general u komunističkoj Jugoslaviji. Tijekom boravka u Beogradu jedno je vrijeme i predsjednik sportske udruge Partizan. U razgovoru za sportski list Nogomet Stjepan Bobek, koji je u to doba bio igrač NK Partizan, tvrdi kako je baš Tuđman prvobitno bijele partizanove dresove promijenio u crno-bijele tvrdeći kako će se tako dresovi manje uprljati tj. da se tako u klubu štedi na novcu za dresove nogometaša.![]()