ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ja ne mislim...sve ti se samo pokazuje...
A i mnogo ste igraca natrpali u timu...ne mogu svi da vam igraju...to izaziva nezadovoljstvo kod jednih,i kvari se atmosfera u ekipi...glupa je izjava Stevanovica da ima dobar tim i da moze da igra bez Moreire i Ilica...sto ih je dovodio onda?Moreira i dijara su se nadali da ce da odu,transferi su im propali,i koliko sam video nemaju preveliku zelju vise da nose dres Partizana...

Znaci ovaj Javor je jedna od najsmrdljivijih ekipa koju sam gledao.Cak su tu u rangu sa zvezdom.Na ovoj utakmici nam je strasno falio pas u prostor,tj.iza ledja odbrane,a to ni Ilic,a kasnije ni Moreira nisu uspeli da urade.Trebalo se jos brze oslobadjati lopte(Lomic je gori od Pere Mitica) i igrati sto vise po zemlji.Stevanovicu nemam toliko sta da zamerim.Igrao je hazarderski,sa cetiri napadaca na kraju,s tim sto je trebao utakmicu da pocne Kamberovic umesto Knezevica.Mislim da bi onda bili mnogo opasniji po desnoj strani.Knezevic je jos jednom pokazao da mu nije mesto na beku,pogotovo u ofanzivnijoj formaciji.Druga Stevanoviceva greska je uvodjenje Mijica umesto Tomica.Mislim da je bilo bolje da je izveo ocajnog Davidova(svaki centarsut mu je zavrsavao na zadnjici igraca Javora) i ubacio Branu Ilica.Javor nije pipnuo loptu u prvih 45 minuta,a u drugom poluvremenu su zahvaljajuci nasim kiksevima,dosli do nekih polusansi za gol.Onaj mali Mijic je apsolutni promasaj,i uz bledog Davidova i "davitelja" Lomica,najslabija karika u nasem timu.Mislim da je Moreira zasluzio da bude u startnih 11 pre nego Ilic,koji pored zavidnog truda,na pokazuje nista vise.Dijara totalno inferioran u prvih 45 minuta,u drugom poluvremenu se malo probudio,ali sve to bledo i neuverljivo.Imali smo par odlicnih sansi koje smo propustili i eto,ostadosmo kratkih rukava.By the way,Fejsa najbolji kod nas.Eto,toliko od mene

i onda si mu dosta toga zamerio ;)
na stranu to sto imamo maloumnika Knezevica na jednom beku i rupcagu Lomica na drugom beku, ocit je veliki nerad za koji je kriv Stevanovic, ocekuje se da Moreira sve sam uradi, eventualmo da neko postavi nogu i da gol, koliko puta je danas napravio dribling, izvukao se i onda sirio ruke da se neko otvori, a oni ko mrtva puvala
nemamo ni jednu akciju, sve je suva improvizcija ili molimo boga da protivnik uprska, jako sporo prelazimo iz odbrane u napad, igra po boku nam je jalova, ista prica kao i jesenas
slazem se da je Fejsa najbolji, to dovoljno govori o igri ostalih
Javoru nema sta da se zameri, dosli su po bod i uzeli su ga, nije valjda Stevanovic mislio da ce da se otvore, mozda je i bolje sto su hteli samo bod, jer da su izvrsili malo jaci pritisak na nasu odbranu mozda bi i pobedili

Djole, naravno da je mala poseta na istoku i zapadu, da li ti zaista mislis da ovo (tesko e moze nazvati fudbalskom igrom) vredi 300 dinara?

Ko je mislio da će Partizan da osvoji treću titulu zaredom onda se grdno prevario. Nema to veze sa ovih 0:0 protiv Javora, više nisu ni zaslužili što se tiče te utakmice, već sa nekim drugim stvarima. Sva ona frka i prepucavanje oko suđenja. Jeste penal - nije penal, optužbe sa svih strana, a posle se svi nešto ograđuju i niko da kaže konkretno ko koga optužuje. Tek se tako nešto nabaci, a niko nema nikakve dokaze. Pravi cirkus! Naša prva fudbalska liga je odavno više od igre. Pa neće valjda da dozvole da titulu uzme Partizan dok Zvezda grca u dugovima. Gubitak titule bi značio još goru situaciju, neisplativost silnog uloženog novca u igrače kako ove tako i prethodne dve sezone, jer jedno je igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, a drugo za Ligu Evrope. Nažalost, mislim da bi isto bilo i u suprotnom slučaju. Fudbal je kao igra rođen za mahinacije, najprljaviji sport što se toga tiče, a tek kad ga se kao takvog dohvate krojači, kelneri i prosečni fudbaleri sa ovih prostora i kad zasednu u fotelje dobijemo samo imitaciju fudbala na naš način.

i onda si mu dosta toga zamerio ;)
na stranu to sto imamo maloumnika Knezevica na jednom beku i rupcagu Lomica na drugom beku, ocit je veliki nerad za koji je kriv Stevanovic, ocekuje se da Moreira sve sam uradi, eventualmo da neko postavi nogu i da gol, koliko puta je danas napravio dribling, izvukao se i onda sirio ruke da se neko otvori, a oni ko mrtva puvala
nemamo ni jednu akciju, sve je suva improvizcija ili molimo boga da protivnik uprska, jako sporo prelazimo iz odbrane u napad, igra po boku nam je jalova, ista prica kao i jesenas
slazem se da je Fejsa najbolji, to dovoljno govori o igri ostalih
Javoru nema sta da se zameri, dosli su po bod i uzeli su ga, nije valjda Stevanovic mislio da ce da se otvore, mozda je i bolje sto su hteli samo bod, jer da su izvrsili malo jaci pritisak na nasu odbranu mozda bi i pobedili

Ne bih se slozio sa nekim tvojim stavovima.Nije da branim Stevanovica,ali ti i takva gundjala tebi slicna,stalno nesto kenjkaju i kad treba i kad ne treba.Nije ti odgovaralo sto se igra sa dva vezna.Sad kad igra sa dva napadaca(na kraju i sa cetiri),opet ne valja.Znaci,moj nick jeste Neozbiljni pesimista,ali ti ga bas zavi u crno...I Kapelo da nas trenira tebi ne bi odgovaralo.Evidentni su odredjeni problemi u igri,to stoji,ali po tebi ispada da smo odigrali katastrofa i da bi nas Javor,koji nije presao centar u prvih 45 minuta,napunio samo kad bi hteo.Mislim,stvarno :roll: Ja sam zadovoljan zeljom,time sto konacno igramo ofanzivno od prvog minuta...Sad ***,Javor je igrao smrdljivo,mi smo propustili neke sanse sto smo imali i to je to.Idemo dalje.I da,ne slazem se da je sve improvizacija.Bilo je nekih uigranih akcija,pre svega kod prekida...Ima jos da se radi,to je cinjenica,ali mi se svidja pristup Plavog,jer ne igramo k'o cave...Po meni je to drastican pomak u odnosu na Jokanovu defanzivu

Ne bih se slozio sa nekim tvojim stavovima.Nije da branim Stevanovica,ali ti i takva gundjala tebi slicna,stalno nesto kenjkaju i kad treba i kad ne treba.Nije ti odgovaralo sto se igra sa dva vezna.Sad kad igra sa dva napadaca(na kraju i sa cetiri),opet ne valja.Znaci,moj nick jeste Neozbiljni pesimista,ali ti ga bas zavi u crno...I Kapelo da nas trenira tebi ne bi odgovaralo.Evidentni su odredjeni problemi u igri,to stoji,ali po tebi ispada da smo odigrali katastrofa i da bi nas Javor,koji nije presao centar u prvih 45 minuta,napunio samo kad bi hteo.Mislim,stvarno :roll: Ja sam zadovoljan zeljom,time sto konacno igramo ofanzivno od prvog minuta...Sad ***,Javor je igrao smrdljivo,mi smo propustili neke sanse sto smo imali i to je to.Idemo dalje.I da,ne slazem se da je sve improvizacija.Bilo je nekih uigranih akcija,pre svega kod prekida...Ima jos da se radi,to je cinjenica,ali mi se svidja pristup Plavog,jer ne igramo k'o cave...Po meni je to drastican pomak u odnosu na Jokanovu defanzivu

i kako smo na kraju igrali sa cetiri napadaca? stihijski
ne odgovara mi sto igra sporo i zaostalo, sto nema izradjeni akcija, sto cemo se opet vuci po terenu za dve nedelje, sto je opet teren kriv, sto je bunker kriv, sto je on zadovoljan kad za Zvezdom zaostajemo 5 bodova, bio je zadovoljan i pripremama
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=07&nav_id=416167
kad je Dule bio zadovoljan kad se izgubi u nasoj ili NLB ligi?
kad je Udovicic bio zadovoljan kad se ne dobije?
dzaba je njemu sto igra sa dva npadaca kad oni ne trce i kad se lopta sporo prebacuje iz odbrane u napad, pa onda ispada da imas igraca manje
ovo sto pise Fluid je verovatno blizu istine (ko je malo pratio Rad-Zvezda imao je sta da vidi), ali nema smisla da me Stevaovic gleda i prdi

i kako smo na kraju igrali sa cetiri napadaca? stihijski
ne odgovara mi sto igra sporo i zaostalo, sto nema izradjeni akcija, sto cemo se opet vuci po terenu za dve nedelje, sto je opet teren kriv, sto je bunker kriv, sto je on zadovoljan kad za Zvezdom zaostajemo 5 bodova, bio je zadovoljan i pripremama
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=07&nav_id=416167
kad je Dule bio zadovoljan kad se izgubi u nasoj ili NLB ligi?
kad je Udovicic bio zadovoljan kad se ne dobije?
dzaba je njemu sto igra sa dva npadaca kad oni ne trce i kad se lopta sporo prebacuje iz odbrane u napad, pa onda ispada da imas igraca manje
ovo sto pise Fluid je verovatno blizu istine (ko je malo pratio Rad-Zvezda imao je sta da vidi), ali nema smisla da me Stevaovic gleda i prdi

To sto Fluid pise je svakom sa makar malo vijuga u glavi jasno.Ni Dule nije preko noci napravio to sto je napravio.I njega su u pocetku tako napusavali,da bi mu sada svi pljeskali.Ne poredim Duleta sa Plavim,ali samo iznosim cinjenice.Meni se svidja sto je Plavi uspostavio neki autoritet,sto je u igracima probudio zelju da se bore,sto igramo ofanzivno od samog starta...Ima tu problema u igri,ima on neke svoje hirove(pogotovo ovo sa Ilicem i Moreirom),ali ja cvrsto verujem da ce se i to resiti...Sad,sto bi mi voleli da u svakoj utakmici uzmemo tri boda,to je druga stvar...Lako je biti navijac i podrzati tim kad pobedjuje...Treba biti veliki i kad ne ide...Ali ok,ti pljuj po Stevanovicu,to je tvoja stvar...Ja ga za sad podrzavam...

Poslednja izmena:
Mislim da je u pravu Rainbow...trebace i nama ovde stipaljke....:whistling:

aj misevi stipaljke na nos i bez u rupu, ako vam smrdi bolje da ne izlazite

To sto Fluid pise je svakom sa makar malo vijuga u glavi jasno.Ni Dule nije preko noci napravio to sto je napravio.I njega su u pocetku tako napusavali,da bi mu sada svi pljeskali.Ne poredim Duleta sa Plavim,ali samo iznosim cinjenice.Meni se svidja sto je Plavi uspostavio neki autoritet,sto je u igracima probudio zelju da se bore,sto igramo ofanzivno od samog starta...Ima tu problema u igri,ima on neke svoje hirove(pogotovo ovo sa Ilicem i Moreirom),ali ja cvrsto verujem da ce se i to resiti...Sad,sto bi mi voleli da u svakoj utakmici uzmemo tri boda,to je druga stvar...Lako je biti navijac i podrzati tim kad pobedjuje...Treba biti veliki i kad ne ide...Ali ok,ti pljuj po Stevanovicu,to je tvoja stvar...Ja ga za sad podrzavam

kako to mislis timu ne ide? pa rekao je Plavi da je zadovoljan, vidis da nam ide, samo da teren bude bolji i da nam protivnik dopusti da ga pobedimo, ako bi sami sebi dali gol bilo bi jos bolje

kako to mislis timu ne ide? pa rekao je Plavi da je zadovoljan, vidis da nam ide, samo da teren bude bolji i da nam protivnik dopusti da ga pobedimo, ako bi sami sebi dali gol bilo bi jos bolje

Dobro,sad si cinican.Tvoje je pravo da mislis najgore i ja ti ga necu uskratiti.I da Partizan osvoji Ligu sampiona,ti bi nasao neki razlog za cinizam.Ali ok,vreme ce pokazati svoje...

Pod pretpostavkom da bi Stevanović pokazao kvalitet kao trener, mislim da neće biti tog vremena da nešto pokaže, jer će biti smenjen pre nego što stigne kao što je i Jokan smenjen. Bolje je bilo istrpeti Jokana još koju godinu, jer se ionako svrstao među trofejne trenere ma koliko se to nekome nije svidelo, nego menjati ga zbog neuspeha u Evropi. Verujem da bilo koji drugi trener da je bio ne bi ništa više od toga uradio. Tako je uvek, ali uvek, u srpskom fudbalu gde se obavezno prvo menja trener jer je valjda tako lakše. Prosto se ne dozvoljava nekom treneru da izgradi svoj sistem igre i da za par sezone koliko toliko dovede igrače koji trebaju u njegovoj viziji igre. Najdrastičniji primer je kako je kod nas prošao Dragoslav Stepanović koji je oteran iz Čukaričkog a oni se svake godine bore za opstanak, dakle ništa nisu postigli njegovom smenom jer su i ove sezone prikovani za dno tabele, a zatim i Vojvodina koja je opet večito treća, a evo sad je pala i na četvrto mesto. Nije Stepi kriv što u srpskom fudbalu važe takva pravila da prvo treneru leti glava i to bez šanse da uspostavi svoj sistem rada. Kako to da oni koji vode klub imaju svoje mandate, a treneri ih nemaju? Mandat npr. od 4 godine bi pokazao vredi li nešto, jer ovako se samo presipuje iz šupljeg u prazno.

Šareni, uzmi se u pamet. Ubiće te gluposti koje pišeš. ;)
I još jednom sve čestitke na rasturanju foruma Fudbal. Profesionalno, nema šta. :)
...:cool:
...биле су ријечи онога који се џ пута пута кова револтиран патетично опраштао од свих на Крстарици "да се више никада не врати" и који се исто толико пута кроз мишије рупе враћао након што нико није показао разумијеванје за нјегов емотивне опроштаје!!!

Онооо..., познато је иоле старијим члановима колико је весеље владало на ПДФ-у ономад након пада форумског диктатора!!!

Ајд нек си се вала вратио да јаучеш како је некада било ок, а сад је ваљда "туга!!!
Отвори себи једну посебну тему па сам са собом дискутуј како је прије било супер а сад је аут!!! Предлажем да ти се тема зове "ЈА НАЈМОДЕРАТОР И НИКО ВИШЕ"!!! Тамо до миле воље себи себе нахвали како си натприродно талентован за врховни ауторитет ПДФ-а!!! Ми остали нећемо ти сметати нити те тамо обилазити!!!
Јбте, мислим јавио се једини лик којем су овдје у задње три године чланови посветили успјешну анкету(петицију) да нам се свима скупа склони са ..., ал је он био и то био брисао и кажњавао!!! Ма не само то, већ смо знали да најебемо чак и због наших контаката преко ПП-а!!! Тад је њему ПДФ био потаман, а сад кад је једнак другима, најјачи му се коментари односе на бугарење за негдашњим временима!!!
Ал нека је Мемо поново са нама!!! Ваља нам ипак нешто и зиговати по Форуму!!!

Poslednja izmena:
aj misevi stipaljke na nos i bez u rupu, ako vam smrdi bolje da ne izlazite...

Крај таквих као ти и прдеж испод ћебета главу и плућа чува!!!
Пожурило да вам листа овог прољећа, па ти се трипују којекакви мишеви???:

images
images
images
images
images
images
images
images
images
images

aFu_CheeseThief.gif

Poslednja izmena:
...:cool:
...биле су ријечи онога који се џ пута пута кова револтиран патетично опраштао од свих на Крстарици "да се више никада не врати" и који се исто толико пута кроз мишије рупе враћао након што нико није показао разумијеванје за нјегов емотивне опроштаје!!!

Онооо..., познато је иоле старијим члановима колико је весеље владало на ПДФ-у ономад након пада форумског диктатора!!!

Ајд нек си се вала вратио да јаучеш како је некада било ок, а сад је ваљда "туга!!!
Отвори себи једну посебну тему па сам са собом дискутуј како је прије било супер а сад је аут!!! Предлажем да ти се тема зове "ЈА НАЈМОДЕРАТОР И НИКО ВИШЕ"!!! Тамо до миле воље себи себе нахвали како си натприродно талентован за врховни ауторитет ПДФ-а!!! Ми остали нећемо ти сметати нити те тамо обилазити!!!
Јбте, мислим јавио се једини лик којем су овдје у задње три године чланови посветили успјешну анкету(петицију) да нам се свима скупа склони са ..., ал је он био и то био брисао и кажњавао!!! Ма не само то, већ смо знали да најебемо чак и због наших контаката преко ПП-а!!! Тад је њему ПДФ био потаман, а сад кад је једнак другима, најјачи му се коментари односе на бугарење за негдашњим временима!!!
Ал нека је Мемо поново са нама!!! Ваља нам ипак нешто и зиговати по Форуму!!!
Šareni, pa čestitao sam ti na rasturanju foruma, nemoj da se sad uzbuđuješ zbog toga.
A i tvoj nadređeni, čuvena Mica, je to javno priznao/la na Stadionu. Samo smireno. Budi jak. Ne daj se da budeš prevaren. :)
E da, i mogao bi čisto pošto se radi o forumu Fudbal da napišeš koju reč na bilo kojoj temi o fudbalu, pošto vidim da si opterećen sa mnom. Tužno je sve to. :roll:
Ovo o kažnjavanju je takva budalaština i takva lagarija da prosto nemam reči koliko tebi nije dobro. Samo mi odgovori ko je tražio od administatora (Ivan) da te odbanuje kada te je ON lično banovao zbog ometanja rada foruma? To je bilo kada su uvedeni kazneni poeni. Kad to odgovoriš onda možeš da lupetaš još ovakvih gluposti čisto da ubediš sebe u njih.
Došao sam jer sam u prethodnom periodu ponekad svraćao i uvideo da me pominjete pa nije red da pričate o meni kad nisam tu, čime dokazujete kakvi ste kao ljudi. Bolje da ne opisujem.

Poslednja izmena:
Dobro,sad si cinican.Tvoje je pravo da mislis najgore i ja ti ga necu uskratiti.I da Partizan osvoji Ligu sampiona,ti bi nasao neki razlog za cinizam.Ali ok,vreme ce pokazati svoje...

sto bi reko Covic "gospodine Tegletija, vi ste neozbiljan covek" :lol:
kakvo osvajanje LS, nas nabijaju osrednji klubovi u Evropi, mi ne mozemo Javoru gol da damo, da "trcimo" malo sporije isli bi unazad
kad je Djukic vodio ekipu mislim da sam bio na svakoj utakmci na JNA (bio sam protiv Mladosti iz Lucana po cici zimi, dobili smo 4:1 na mnogo gorem terenu nego juce), imalo je sta da se vidi, ovo sad je tuga
sto se tice toga vreme ce pokazati, mi vremena nemamo ionako debelo kasnimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back