- Poruka
- 5.822
Pa ovo je sve bolje od boljeg...prvo onaj ne zna ko je miš a sad ovaj svoj psudonim baca nama...e stvarno ste![]()
a pesma ono
"da li cete ikad svoje pesme imati"

cmok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovo je sve bolje od boljeg...prvo onaj ne zna ko je miš a sad ovaj svoj psudonim baca nama...e stvarno ste![]()

a pesma ono
cmok
![]()

Da da,totalo originale...nakrali ste se više nego ikoa pesma ono
cmok
![]()

U ***,nisam znao da je Splinter rominja![]()
Ja samo da postavim opet ovu sliku, valja je videti i 70. put u zadnjih 7 dana i uopste nije smorila.
Da da,totalo originale...nakrali ste se više nego iko
E ako sad znaš,nastavi i dalje da čitaš dečije stripove,možda napravite sledeću i napravite sa Brankom Kockicom.

Da da,totalo originale...nakrali ste se više nego iko![]()

Pa gde mi možemo bez vas![]()
Ne lupaj. Ostavljate poruke i niko vas ne dira!![]()
Šta će miševima povodac?
Slabo kapira!![]()
Nije je video onaj koji treba da vidi! Ponovi ovde uvek kad se pojavi nova strana!![]()

Dobro je da si napisao "simpatični ste"...cmok.
Oćete da nam se naguzite?

Ajoj života ti Đole nemoj samo vi da nam to spominjete,nakotilo se vaših belih miševa na našoj temi...nijedan otrov ne može da ih uništi.

mi vama?cleoooo...pardon valjda vi nama![]()
Čuvaj te ga,treba će vam za Ligu Evrope...sprcali ste se sa njim,osim tog gola nama,do sada je odradio veliki posao za vas.

kako nije,onaj gol za ceo zivot![]()
Nasih? Kao na primer?Ajoj života ti Đole nemoj samo vi da nam to spominjete,nakotilo se vaših belih miševa na našoj temi...nijedan otrov ne može da ih uništi.
Dobro je da si napisao "simpatični ste"...cmok.
Oćete da nam se naguzite?
Mojne da vam pustam Misu Tumbasa 
Bajernu laganica "utera" 2 gola.

KOlubara bi pokidala Partizan ko dete zvecku!

Imas repku od mene! Djoleeeeee. Ovaj je tvoj iz Lazartevca!![]()
Vidim ja da si zreo za Otpisane! Sad ce Djole da te kontaktira i ispita! Ti mi licis pomalo na naseg Nesu. Bisera Krstarice!Jesam. i radim u elektrani i zivot mi nije lak, zato nemoj da me neko dira!