FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Pusti te lake zarade. Ne znam da sviram klavir. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prebačena utakmica za nedelju u 15:30h zbog snega koji je formirao ledenu pokoricu. Valjda će biti i prenosa na Areni sport koji je trebao da bude u subotu, tj. sutra.

Zato znas da duvas!Pusti te lake zarade. Ne znam da sviram klavir.![]()
Odlično, taman kad sve završim sa poslom da odgledam, a Đoleta šaljemo kao izvidnicu da vidi šta je to Plavi genijalno smislio.Sada sam gledao na njihovom sajtu, biće prenosa u nedelju u 15:25.![]()

Ma na stadion bre
nem'o ukidam arenu !!!
Je l' sva 4 kanala? 
Devojčice Mico, davno si ti izduvala!Zato znas da duvas!
Sada sam gledao na njihovom sajtu, biće prenosa u nedelju u 15:25.![]()
Eh,lako je vama iz Bg-a i okoline da idete na stadion,ali sta mi iz unutrasnjosti da radimo sem da cekamo prenos?
1000 kinti povratna od Kg-a do Bg-a.Doduse,ovi privatnici iz Pazara "Suco i "Ozljem" voze za 700 dinara,ali sve u svemu,skupo 
Ma tako je!!! Sad je tvoje vrijeme!!!Devojčice Mico, davno si ti izduvala!
Punim plućima, raskopčane košulje...

Šareni, nemoj sad da posustaneš, opameti se.![]()

Rekao mi Konda da je ono kod tebe bio svinjski grip!!!bojim se da je to nemoguca misija!!!
![]()

Vidi ga Šareni se bliži 10 hiljaditoj poruci, a još se nije opametio. Šareni, nemoj sad da posustaneš, opameti se.![]()

Jbte, otkad si se vratio, na Stadionu svi imaju štipaljke na nosu!!!![]()

Devojčice Mico, davno si ti izduvala!

Devojčice Mico, davno si ti izduvala!
Znaci ovaj Javor je jedna od najsmrdljivijih ekipa koju sam gledao.Cak su tu u rangu sa zvezdom.Na ovoj utakmici nam je strasno falio pas u prostor,tj.iza ledja odbrane,a to ni Ilic,a kasnije ni Moreira nisu uspeli da urade.Trebalo se jos brze oslobadjati lopte(Lomic je gori od Pere Mitica) i igrati sto vise po zemlji.Stevanovicu nemam toliko sta da zamerim.Igrao je hazarderski,sa cetiri napadaca na kraju,s tim sto je trebao utakmicu da pocne Kamberovic umesto Knezevica.Mislim da bi onda bili mnogo opasniji po desnoj strani.Knezevic je jos jednom pokazao da mu nije mesto na beku,pogotovo u ofanzivnijoj formaciji.Druga Stevanoviceva greska je uvodjenje Mijica umesto Tomica.Mislim da je bilo bolje da je izveo ocajnog Davidova(svaki centarsut mu je zavrsavao na zadnjici igraca Javora) i ubacio Branu Ilica.Javor nije pipnuo loptu u prvih 45 minuta,a u drugom poluvremenu su zahvaljajuci nasim kiksevima,dosli do nekih polusansi za gol.Onaj mali Mijic je apsolutni promasaj,i uz bledog Davidova i "davitelja" Lomica,najslabija karika u nasem timu.Mislim da je Moreira zasluzio da bude u startnih 11 pre nego Ilic,koji pored zavidnog truda,na pokazuje nista vise.Dijara totalno inferioran u prvih 45 minuta,u drugom poluvremenu se malo probudio,ali sve to bledo i neuverljivo.Imali smo par odlicnih sansi koje smo propustili i eto,ostadosmo kratkih rukava.By the way,Fejsa najbolji kod nas.Eto,toliko od mene

, sada Zvezda ode na +5, al dobro ima još puno do kraja prvenstva.Ne mogu Javor kući da dobiju, žalosno, sada Zvezda ode na +5, al dobro ima još puno do kraja prvenstva.
Ne mogu Javor kući da dobiju, žalosno, sada Zvezda ode na +5, al dobro ima još puno do kraja prvenstva.
Mislim da ni sam ne verujes u ovo. Mislis da ce cigani da prepuste nesto slucaju? Pa vidis kako igraju protiv njih.Bukvalno se sklanjaju da ovi daju gol. Rece mi brat fors da je ignjatijevic igrao rukom u sesnaestercu a sudija nista.
Sto se nas tice,tuga.Smrdljivom javoru ne mozemo da damo gol. Zadnjih 10 minuta sa 4 napadaca i nista. Knezevic,Lomic i Davidov kao da u zivotu nisu sutnuli loptu.Svaki centarsut u visini kolena.Skoro da nemamo sansu da budemo prvi na kraju. Ostaje nam kup,ali kako igramo ne bih se iznenadio da nas vojbodina izbaci.

Pa dobro, imamo utakmicu sa Zvezdom kod kuće.
I oni će morati negde da kiksnu.