ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro ljudi.
Postoji forum
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=18
I tu mozete da otvorite i anketu i da pisete do mila volje o zdravstvenim problemima. Koliko vidim ima i lepljiva tema psihijatrija :)

Ovde se cestita Partizanu na pobedi.
Uvek sam imao stav da ako pobednika odluci jedna sudijska greska onda to i nije greska sudije nego tima koji je dozvolio da dodje u takvu situaciju da mu ta odluka odredi sudbinu. Zasto je Zvezda dozvolila da primi ona dva gola u prvom poluvremenu, zasto nisu oni dali dva komada PArtizanu pa ponisten gol ne bi ni igrao neku veliku ulogu.

Dakle. o retardima i retardinjima (Kako se zove dete plavuse i Brazilca? - Retardinjo!) pricajte na nekom drugom mestu. Ovo je fudbal.

Neso ako te neko dira samo kazi da ga banujem ;)
:D

Pa je to sada treba da se vraćamo u kompletnu prošlost i pravimo statistiku ko je više oštećen...jedino što treba da nas vrati nazad je to da se nekad igrao derbi a danas gledaš ošamućene ćurke k'o pred klanje.

Pa brate mili vi se vec 15 godina vracate u proslost i spominjete '91. godinu?! Sta cemo sa tim?

Ja necu da kazem da je ovo sad naplacen dug, ali svakom se moze desiti da mu sviraju ofsajd iako ga nije bilo. Jednom je to bilo nama, sad vama... *** sta ces....? Takve stvari se desavaju.

I jos nesto: Ja se ne razumem toliko u fuZbal i necu nista da tvrdim, mada sam cuo da u petercu ne postoji pasivan ofsajd i da se tamo sve svira! Ako je tako onda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back