ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sacekao sam da se koliko toliko slegne prasina posle jos jednog derbija u kome sudije prave katastrofalne greske. Pa da postavim jedno pitanje svim pravim ljubiteljima fudbala, bilo da su partizanovci ili zvezdasi: Zasto se konstantno dozvoljava onako gruba igra Ibrahima Gaja? On na svakom derbiju ima bar po 2 starta za dozivotnu robiju. Onaj danas nad Joveticem je bio uzasan. Njemu su obe noge bile u vazduhu. Milijasev gol je bio cist, to stoji, ali ovo za Gaja se nekako uvek precuti a konstantno se ponavlja.

stvarno ne znam dal da ga stavim na ignor, il da pustim mozak na pasu is sit se ismejem
@rajko, stavio sam post na temu Incidenti... post gde sam napisao da mi u u galvu ide ferka 1-1, znaci dvojica se ne mogu ocima videti, imaju neki tezak problem izmedju njih i smatraju da to ne mogu resiti drugacije nego da se pomlate, cuo sam da u Australiji postoje bokserski ringovi koji su predvidjeni za to, ali zakazati tucu samo tuce radi je nenormalno
po meni nije razlog sprotsko rivalstvo za tucu, sta bi ja sad trebao kad vidim Sesticu na ulici da ga napdnem jer boze moj on navija za Zvezdu i ovde se prepucavamo
aj ovo cu nastaviti na Incidentima

sto se tice sudijskih gresaka u proslosti, bilo ih je, Partizan je gomilu puta ostecen, to stoji, ali za mene nije nikakava satisfakcija da nam se to vrati ovako,
sad sam gledao izjavu Lazica, kaze covek "i na kraju smo slavili", a izgleda ko pokisli mis, spustio glavu, ko da je dobio petardu

mnogi se osecaju isto tako... kao, na primer, kad smo protiv reala igrali 0:0 kuci... i, posalje mi poruku drug u kojoj pise (citiram): "Sta ti je zivot. Igras 0:0 protiv Reala i osecas se k'o go*vno!"... i ne mogu da verujem da se neki ljudi raduju ovakvoj pobedi... nije dobro jer cemo ovakvom igrom izgubiti titulu... i nista ne valja... opet su odigrali k'o pizdetine najvece... 2:3.... umesto da ih ugazimo sa 5 razlike, pobedili smo zahvaljujuci sudiji...
jedna stvar je na mene ostavila utisak posebno... da neki Srdjan Knezevic pokaze zube jestrovicu... znaci, pored svih starijih, iskusnijih... jedan klinac treba da pokaze da ne ide tako...
napisao sam isto i posle proslog derbija... milina je gledati igrace zvezde kako jure da pobede... a ovi nasi... govna najobicnija... al' zato osecam da su jokanovic i karadzic i tomic ekstra zadovoljni... jebalo ih finale kupa kad igraju k'o beskicmenjaci...

svi kazu da sam retard ja mozda i jesam retardirani decko ali baram se nikada nisam predavao niti sam ikada prestao da navijam za Partizan.Svi su govorili navijaj za Zvezdu ali ja samo grobar i uvek cu biti navijac Partizana
"Svi" možda nisu dovoljna većina da bi to bilo istina!!! Šta ti misliš???:roll::roll::roll::roll::roll:

Reklo bi se da si ti slučaj za Rajka i njegovo peglanje!!!8-)

izjava Jovetića - Gaj bije ko Sveti Ilija.
bože me sačuvaj, jadno dete izgleda ni u osnovnu školu nije išao.

pa dobro, jadni smo, trebali smo ih nakantati. čim krenu malo disciplinovanije i agresivnije, odma dva gola za dvajes minuta, vidi se razlika u klasi u odnosu na ciganske sirovinčine. al što su naši neozbiljni, bog te... ako će da nastave ovako, a nema razloga da ne nastave, bolje da titulu daju ciganima da se oni blamiraju u Ligi šampiona, a ne mi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back