***, nismo zasluzili da prodjemo
Zvezdi je ponisten cist gol, mozda je to neko vracanje duga za onaj crveni koji je dobio Bajic kada je Purovic pao preko lopte, ali to nama nije potrebno
mislio sam da odem na derbi, ali sam odustao
odigrali smo pametno u prvom poluvremenu, tri, cetiri puta smo protrcali i dali dva gola, pri cemu drugi bio smesan, nisam bio zadovoljan igrom, ali jesam rezultatom, za moj ukus smo imali premalo lopte u nogama i Moreira nije dao gol, a morao je da ga da
drugo poluvreme druga prica, odbrana pogubljena, sredina suplja, napad nije postojao
dobili smo dva gola koja ekipa koja misli da igra u evropi ne sme da dobije, ekipa je fizicki nepripremljena
i onda sudija pravi jedinu znacajnu gresku na utakmici (bilo je tu jos greskica, ali niko nije bio grubo ostecen), koja je uticala na rezultat, ja ne znam zasto je ponisten gol Milijasa
onda smo uspeli bez igre, da kazem Zvezdaski, da ubacimo gol i pobedimo
osvrnucu se i na RTS, oni su potuni debili, imaju tri kamere, zapad, gol na severu i vrh juga, za sta vama ljudi placaju pretplatu, to je sramota
sve u svemu, mozemo da kazemo da se gleda rezultat, ali ovo je daleko od zasluzene pobede