- Poruka
- 33.458
Da, to sam takođe mogla dopisati, nisam ni ja prvog meseca braka isprobala sve ludorije, al vremenom, ohoo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakljucaj pp I miran si..Postoje oni koji nisu na forumu da bi se simpatisali.
Legitimno je i to.
Izbegavam takvu vrstu, nije iskljuceno, i da simpatisem rekao bih.
Naravno postoje i osobe koje par objava shvate na cudan nacin ili simpatisanje pa iz tog razloga izbegavam.
Obicno sledi PP sa raznim pitanjima, zakljuccima, i nerealnim ocekivanjima.
Uljudno sam danas istakao bez PP.
Pa napiši naravno šta ti misliš, ovo je forum.@Paula da li mogu sebi dozvoliti malo slobodniji zakljucak, bez pominjanja i lose namere o drugima, a da ne budem sankcionisan? Naravno bez ikakvih uvreda u objavi.
Ma, ja odem sa teme kada vidim da me neko nagazio... he heSvako ima svoja shvatanja. Forum i jeste za razmenu misljenja.
Ne bi trebalo uzimati svacije misljenje u obzir.
Narocito na teme koje su licnih shvatanja prvenstveno.
Postoje osobe koje u objavama vrlo prihvatljivo komentarisu, vrlo objektivno, a postoje i one koje se be libe uvrediti i cak i u PP.
Tesko prihvataju drugaciji stav, odbijanje ili jednostavno da nije po njihovom.
Od mene niko nece dobiti uvredu ni u objavi, pokusacu i ignorisati u pocetku takve usmerene kritike.
Zdrava polemika je dobrodosla.
Ko je prvi krenuo u nesto i slicno, necu se time baviti, postoji mogucnost da neko krene i iz PP.
Druzimo se pozitivom
sigurno je u tim momentima zamisljao Čanka kako j*be Palmu da bi mu opalo uzbuđenje!toliko je bio napaljen na mene da je izbegavao da me gleda da ne bi prerano svršio.
Si našo neku ljanku pa neće?Prica na drugoj temi i apsolutno "no-no" nekih forumasica me je navelo na ovu temu.
zasto neki ljudi prave toliku famu oko oralnog seksa i zasto muskarci u daleko vecem broju slucaja uopste nemaju problem da ga pruze a neke zene imaju toliki otpor da ga pruzaju?
Znas li koliko je tek seks zivot zaeban u braku? Jer vas strefi u jednom trenutku da znate toliko toga o jedno drugom, a seksualno tek treba da se istrazite. A to ide sloj kroz sloj i sve mora da je na bezbednom. Moze da bude ludilo a moze i da bude drama ludilo...Imam utisak da je većina bez vezetj samo neke šeme, prolazne akcije , opa cupa. Kad bre imaš partnera, sa kojim si blizak i u dugoj vezi, braku, ne postoji stvar koja bi ti bila gadna il neprihvatljiva iz nekog razloga. Logično mi je da, sa nekim, s kim si dugo, poznaješ njegovo telo ,kao svoje i šta je čudno , da ne kažem, fama
da se prema njegovom telu ponašam kao prema svom, znači, sve dozvoljeno što prija obostrano.
Greška il neiskustvo. Uvek nešto može da bude novina, ako imaš mašte i želje. Naravno, ne možemo izmisliti toplu vodu posle 20 godina u braku, al nekad dovoljna sitnica koju promenimo, pa da imamo nov doživljaj. Fantazije, koje i ne moram da znam , koje su mu, ne čine me nezadovljnom, a ni njega, nekad i te tajne doprinose poboljšanom ugođaju.Znas li koliko je tek seks zivot zaeban u braku? Jer vas strefi u jednom trenutku da znate toliko toga o jedno drugom, a seksualno tek treba da se istrazite. A to ide sloj kroz sloj i sve mora da je na bezbednom. Moze da bude ludilo a moze i da bude drama ludilo...
Jer mnogi misle da znaju sta vole u krevetu i to je to.. No nooo...
Ja sam takav. Moram da udjem u glavu i ona meni. Ne mora odmah i odjednom, ali ako to ne radimo, nekako mi je to sve.. Poput tisine.Greška il neiskustvo. Uvek nešto može da bude novina, ako imaš mašte i želje. Naravno, ne možemo izmisliti toplu vodu posle 20 godina u braku, al nekad dovoljna sitnica koju promenimo, pa da imamo nov doživljaj. Fantazije, koje i ne moram da znam , koje su mu, ne čine me nezadovljnom, a ni njega, nekad i te tajne doprinose poboljšanom ugođaju.
Kao deca kada se zaigraju.Ала сте се расписали о оралном сексу.
Ја бих тренутно био задовољан и петингом.
А на тему...ма ствар договора...
ако неко не воли, онда не помаже ништа...
Baš takoствар договора
A jesil isprobala anal ludoriju,Da, to sam takođe mogla dopisati, nisam ni ja prvog meseca braka isprobala sve ludorije, al vremenom, ohoo![]()
Mislim ono baš se mnogo prica o oralnom ali hajde malo da ispricamo već ispričane priče.Prica na drugoj temi i apsolutno "no-no" nekih forumasica me je navelo na ovu temu.
zasto neki ljudi prave toliku famu oko oralnog seksa i zasto muskarci u daleko vecem broju slucaja uopste nemaju problem da ga pruze a neke zene imaju toliki otpor da ga pruzaju?
Nemoj da ides. Bas lepo pises.Mislim da necu pisati vise na temama
Sem u kafani i fotkama nekada
Jer neka ocigledna prozivanja i suptilna vredjanja ostaju
Uzivajte
I sta ocekujes, hronoloski, koja je sledeca faza, "kako vreme prodje" ?Mislim ono baš se mnogo prica o oralnom ali hajde malo da ispricamo već ispričane priče.
Nisam čitala sve postove posto se relativno kasno uključujem.
Kada sam prvi put, kako klinka, videla na filmu da se k.... stavlja u usta bilo mi je to bas onako i cudno i neverovatno.
Kad su drugarice šaputalee o tome nisam htela ni da čujem.
Prvi put sam ga uzela u usta jer je moj decko već nekoliko puta samoinicijativno silazio u moje međunožje i bilo mi je lepo pa je bio "red" da i njemu bude lepo.
Kako je vreme prolazilo prihvatala sam tu aktivnosti. Kako je još vreme prolazilo postalo mi je zanimljivo. Kako je još vreme prolazilootrkrila sam i neke čari u tome...
Tako da je odgovor na tvoje pitanje VREME.