Koliko seksa nedeljno

Pa nemam ! Moj ego uživa kada tokom seksa može da se odmari i da se primiri i ugasi, a superego mi se nikada nije aktivirao - mislim, ja sam slobodna ! ja nisam udata. Zašto bi mi dve glave drugačije govorile??
Примораваш ме да се сложим с тобом и закључим да имаш само доњу главу 🤔

како кад.. није свака недеља иста била како пре тако и сада
у некој недељи више некој мање ...

некад у току дана ил ноћи буде више пута...

оно што је сигурно да ми се још диже и то веома оптимално сваки дан на супругу

то не ѕначи да крећем са интимизирањем сваког дана ак осе под инитмизирањем мисли на сех само

ај нек је три пут недељно оптимално, пре беше бар 4 дана у току недеље...

може и два пут, стари се ...

A mi svi obožavamo da se izjašnjavamo na ovakve teme :rotf:
Zbog cega je problem izjasniti se na temu?
Ako i jeste - nije obavezno (pise onaj ko zeli) i pise sta zeli.

Uglavnom se pisu neistine ili upakovane lagarije, ali, opet, to je do coveka, trenutka kad pise, raspolozenja...
Retki su ljudi koji ovde pisu istinu, pitanje ima li ih uopste...

Hiperseksualan sam. Dobijem koprivnjacu i padam u depresiju ako fali jedn dva dana. Sta da vam kazem, nisam pozeljan mladozenja.
Ja sam od onih sa kojima veza u pocetku bude super a onda ih ubijem u pojam trljam od njih gde stignem. Najbolji sam da me drzis u sobi negde, izadjes sa drugaricama, obavis te socio stvari, kad zasvrbi, izvuces me iz kreveta, nategnes kurblu i rrrr ttttttttttttt

Hiperseksualan sam. Dobijem koprivnjacu i padam u depresiju ako fali jedn dva dana. Sta da vam kazem, nisam pozeljan mladozenja.
Ja sam od onih sa kojima veza u pocetku bude super a onda ih ubijem u pojam trljam od njih gde stignem. Najbolji sam da me drzis u sobi negde, izadjes sa drugaricama, obavis te socio stvari, kad zasvrbi, izvuces me iz kreveta, nategnes kurblu i rrrr ttttttttttttt
to brate 💪

Back