- Poruka
- 22.707
Rad + slad. Pa uvek kad je ne boli glava.vam je optimalno u ovom sad periodu zivota i/ili inace?
Naravno, ne uzimam u obyir samo periode godisnjeg odmora, vec i da se radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rad + slad. Pa uvek kad je ne boli glava.vam je optimalno u ovom sad periodu zivota i/ili inace?
Примораваш ме да се сложим с тобом и закључим да имаш само доњу главуPa nemam ! Moj ego uživa kada tokom seksa može da se odmari i da se primiri i ugasi, a superego mi se nikada nije aktivirao - mislim, ja sam slobodna ! ja nisam udata. Zašto bi mi dve glave drugačije govorile??
Примораваш ме да се сложим с тобом и закључим да имаш само доњу главу![]()
moze da pece, da boli da trne od izrabljivanja ali 4-5 dana nema limitaPoenta pitanja je koliko bi vas zadovoljilo a ne koliko sada imate, šta je optimalno... to znači sa svim ženama ne samo sa svojom![]()
Rad + slad. Pa uvek kad je ne boli glava.
Dokazi ti njima.od seksa glava prođe !
A, čemu sad ova izjava ?
I zašto bi trebalo "tumačiti" tvoje pisanje ?
sto vise to boljevam je optimalno u ovom sad periodu zivota i/ili inace?
Zbog cega je problem izjasniti se na temu?A mi svi obožavamo da se izjašnjavamo na ovakve teme![]()
Uglavnom se pisu neistine ili upakovane lagarije,
Sto je i ok.често.
vam je optimalno u ovom sad periodu zivota i/ili inace?
teorija zavereUglavnom se pisu neistine ili upakovane lagarije, ali, opet, to je do coveka, trenutka kad pise, raspolozenja...
Retki su ljudi koji ovde pisu istinu, pitanje ima li ih uopste...
Prebaci onda tamo temu, sta cekas?teorija zavere
Prebaci onda tamo temu, sta cekas?
Nasalila sam sesvaka cast, nadmidrila si me
to brateHiperseksualan sam. Dobijem koprivnjacu i padam u depresiju ako fali jedn dva dana. Sta da vam kazem, nisam pozeljan mladozenja.
Ja sam od onih sa kojima veza u pocetku bude super a onda ih ubijem u pojam trljam od njih gde stignem. Najbolji sam da me drzis u sobi negde, izadjes sa drugaricama, obavis te socio stvari, kad zasvrbi, izvuces me iz kreveta, nategnes kurblu i rrrr ttttttttttttt