Odbijanje seksa

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Cekaj, lezala polugola, a nije htela dalje? 3 puta?
Pa sto je bila polugola, onda?
Jesi se bar igrao atributima?

И мени се дешава да се ухватим само дела теме, без читања остатка. Или одвој време да прочиташ тему или је прескочи, није никава штета.

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?

Šta je strasno ako odbije ?

Па, веома је фрустрирајуће када већ дође до тога, психофизички. Није страшно, али је најблаже речено, веома непријатно. Чим памтим толико дуго.

Pa čuj valjda se muškarac može nositi ako ona neće ? Realno vi muškarci vazda ocete čisto isto maniti

I sad vam smak sveta ako ona neće

Meni su takve stvari nezamislive, pa me zanimaju, da ih dozivim, barem, kroz zivote drugih...
I kako bi prosao taj njen predlog da si "bio gluplji".

Nista drugo.
Sta je tu nezamislivo? 🤷
predlog bi prosao isto u bilo kojoj situaciji i intelektualnom nivou xD
Nego kao sto stalno kažem mladost ludost, mi smo bili takvo drustvo gde smo se takmicili ko ce biti veca dalaBu , a kad ne razmisljas i samo letis kako te vetar nosi, svasta se izdesava u zivotu.
Sad ne bih mogao u ovim godinama da madjijam ko pre 7,8 ,godina, niti imam energije, motivacije, volje, a nekako mi je i neprimereno. U 20tum me je neka ludacka energija vozila. Sad se trudim da se skrasim, al ne ide baš. Valjda ce uskoro.

Back