Koliko seksa nedeljno

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poenta je sto se ovo ne moze staviti u obrazac, primera: dva puta nedeljno, ili dva puta dnevno.
Ти и твоје типично женскасто инсистирање на спонтаности и на немогућности да се неке ствари предвиде или укалупе :cool:

Тако је то кад даш женама превише слободе.

To bi bilo nesto slicno perpetuum mobile (a toga nema).
Не бих да идем у оф али . . .

Ти и твоје типично женскасто инсистирање на спонтаности и на немогућности да се неке ствари не могу предвидети или укалупити :cool:

Тако је то кад даш женама превише слободе.

Не бих да идем у оф али . . .
Vec si u off. :kafa:
Ne pakujem nista, to me uzasava.

Poenta je sto se ovo ne moze staviti u obrazac, primera: dva puta nedeljno, ili dva puta dnevno.
To bi bilo nesto slicno perpetuum mobile (a toga nema).

pa valjda svako osluškuje svoje telo... oseća

Ali tačno je i da zavisi od trenutnih inspiracija. Na primer, ako ti niko nije seksualno zanimljiv onda se čovek umiri, a ako ga neko pali onda se dodatno aktivira .

Poenta pitanja je koliko bi vas zadovoljilo a ne koliko sada imate, šta je optimalno... to znači sa svim ženama ne samo sa svojom ;)
За коју главу је то питање? Горњу или доњу? Различите главе могу дати различите одговоре, па је с тим битно да знамо о којој је овде реч.

За коју главу је то питање? Горњу или доњу? Различите главе могу дати различите одговоре, па је с тим битно да знамо о чему се овде прича.

ja nemam dve glave, tako da ne razumem pitanje ;).

Ono što osećamo da bi za nas bilo dobro, da se osećamo telesno ispunjeni

Mozda sam ja cudan, al generalno ne osecam potrebu za seksom, osecam potrebu za tom i tom osobom, pa samim tim i potrebu za seksom sa njom. Kad god sam bio sam uposte mi nije falio seks. Sesam se da sam jednom mesec dana bio bez seksa ladno.
Masturbacija tu i tamo i opusteno...

E sad kad sam sa nekim, ok mi je svaki dan, svaki srugi dan, nekad po ceo dan i/ili noc) i tako. Koliko puta, uglavnom zavisi od raspolozenja, nekako ujutru ili uvece se podrazumeva, ostalo volim spontano.
Mislim da je vazniji kvalitet nego kvantitet

Poslednja izmena:
ja nemam dve glave, tako da ne razumem pitanje ;).

Ono što osećamo da bi za nas bilo dobro, da se osećamo telesno ispunjeni
Имаш бре, како немаш? :cool: ТелоУ, што би рекао господин Напокон, је твоја доња глава. ТелоУ се понекад назива и срцем. Код мушкараца се понекад зове и пенис. Даниел Канеман користи термине попут Систем 1 и Систем 2. Стари Грци су користили метафоре попут Аполона и Диониса. Данас се често користе речи попут свесно и несвесно, разум и осећања, итд.

Pitao me četgpt sa čim mogu da poredim najbolje seksualno iskustvo kada se moj ego kenseluje i odmara ! rekoh samo na vrhovima divljih planina: sneg, vetar, led - jedino slično. ;) ali opet, najbolje je iskombinovati oba.

Имаш бре, како немаш? :cool: ТелоУ, што би рекао господин Напокон, је твоја доња глава. ТелоУ се понекад назива и срцем. Код мушкараца се понекад зове и пенис. Даниел Канеман користи термине попут Систем 1 и Систем 2. Стари Грци су користили метафоре попут Аполона и Диониса. Данас се често користе речи попут свесно и несвесно, разум и осећања, итд.

Pa nemam ! Moj ego uživa kada tokom seksa može da se odmari i da se primiri i ugasi, a superego mi se nikada nije aktivirao - mislim, ja sam slobodna ! ja nisam udata. Zašto bi mi dve glave drugačije govorile??

Back