- Poruka
- 42.302
Koliko puta si to već pitala ovde ?
prvi put. koliko se sećam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko puta si to već pitala ovde ?
sa svojom zenom ili onako?vam je optimalno u ovom sad periodu zivota i/ili inace?
Naravno, ne uzimam u obyir samo periode godisnjeg odmora, vec i da se radi.
sa svojom zenom ili onako?![]()
Poenta pitanja je koliko bi vas zadovoljilo a ne koliko sada imate, šta je optimalno... to znači sa svim ženama ne samo sa svojom![]()
prvo ti moraš po pravilima forumaajde bre budi iskren, nasi smo...
Ти и твоје типично женскасто инсистирање на спонтаности и на немогућности да се неке ствари предвиде или укалупеPoenta je sto se ovo ne moze staviti u obrazac, primera: dva puta nedeljno, ili dva puta dnevno.
Не бих да идем у оф али . . .To bi bilo nesto slicno perpetuum mobile (a toga nema).
Од кад сам сингл, једно месец и по дана, ништа од секса.
И не смета ми.
Још, и одморих се.
Треблао би чешће да будем сингл.
jesam !prvo ti moraš po pravilima foruma![]()
Vec si u off.Ти и твоје типично женскасто инсистирање на спонтаности и на немогућности да се неке ствари не могу предвидети или укалупити
Тако је то кад даш женама превише слободе.
Не бих да идем у оф али . . .
НисамVec si u off.![]()
Знам. Последица претеране женске слободе.Ne pakujem nista, to me uzasava.
Poenta je sto se ovo ne moze staviti u obrazac, primera: dva puta nedeljno, ili dva puta dnevno.
To bi bilo nesto slicno perpetuum mobile (a toga nema).
За коју главу је то питање? Горњу или доњу? Различите главе могу дати различите одговоре, па је с тим битно да знамо о којој је овде реч.Poenta pitanja je koliko bi vas zadovoljilo a ne koliko sada imate, šta je optimalno... to znači sa svim ženama ne samo sa svojom![]()
За коју главу је то питање? Горњу или доњу? Различите главе могу дати различите одговоре, па је с тим битно да знамо о чему се овде прича.
Имаш бре, како немаш?ja nemam dve glave, tako da ne razumem pitanje.
Ono što osećamo da bi za nas bilo dobro, da se osećamo telesno ispunjeni
два пута недељно.vam je optimalno u ovom sad periodu zivota i/ili inace?
ma i neki brzak da se ubaci sredom ne bi škodilo rekao bihA mozda jos idealnije da svaki vikend provedemo jedan ceo dan i noc zajedno, i takav ritam bi bio sasvim u redu
20 godina - 1 na sat vremenavam je optimalno u ovom sad periodu zivota i/ili inace?
ma i neki brzak da se ubaci sredom ne bi škodilo rekao bih
radoznao sam, posto si pomenula decu, sta im kazes gde ides kad ides da se vidis sa nekim?Pa nekako uvek nalazim frajere van begea... a i volim da putujem, posebno da povežem sa nekim planinarenjem !
Mnogo si ovo proredio posle 30-e :e moj Menidjer20 godina - 1 na sat vremena
30 godina - jednom dnevno
40 godina - jednom nedeljno
50 godina - jednom mesečno
60 godina - jednom godišnje
70 godina - po izboru
Имаш бре, како немаш?ТелоУ, што би рекао господин Напокон, је твоја доња глава. ТелоУ се понекад назива и срцем. Код мушкараца се понекад зове и пенис. Даниел Канеман користи термине попут Систем 1 и Систем 2. Стари Грци су користили метафоре попут Аполона и Диониса. Данас се често користе речи попут свесно и несвесно, разум и осећања, итд.
radoznao sam, posto si pomenula decu, sta im kazes gde ides kad ides da se vidis sa nekim?