Fama oko oralnog seksa

milance19

Hot, blue and righteous
Moderator
Poruka
26.365
Prica na drugoj temi i apsolutno "no-no" nekih forumasica me je navelo na ovu temu.

zasto neki ljudi prave toliku famu oko oralnog seksa i zasto muskarci u daleko vecem broju slucaja uopste nemaju problem da ga pruze a neke zene imaju toliki otpor da ga pruzaju?
Pitanje je za dame onda

Da li je problem ako partnerka ne želi da pruži? Da li je prepreka?

Antihejter

Domaćin
Banovan
Poruka
4.465
Prica na drugoj temi i apsolutno "no-no" nekih forumasica me je navelo na ovu temu.

zasto neki ljudi prave toliku famu oko oralnog seksa i zasto muskarci u daleko vecem broju slucaja uopste nemaju problem da ga pruze a neke zene imaju toliki otpor da ga pruzaju?
"Neke" žene. Eto ti odgovara u pitanju.
Verovatno su imale traume, tipa (u nedostatku boljeg izraza) "silovanja u usta" zatim ovo što forumaš znamo koji traži da mu svaka guta spermu, i ti bi poludeo i počeo da odbijaš.

Inače, kvarim imidž sad zbog tvoje teme 😂 Neću da nabijam (reč u skladu sa temom :lol: ) broj postova na LjiSu :mrgreen:

Војвода

Domaćin
Poruka
4.368
Реално није свака ни рођена да пружи орал, има неких добродушних које хоће да пробају и по сто пута али не иде. Једноставно женско дрво и крај, лези, рашири ноге и довиђонс.

Sara Kej

Iskusan
Poruka
6.668
Реално није свака ни рођена да пружи орал, има неких добродушних које хоће да пробају и по сто пута али не иде. Једноставно женско дрво и крај, лези, рашири ноге и довиђонс.
A i muskarci koji lizu kao Kuce dzigericu🤭

Miris Pokošene Trave

Elita
Moderator
Poruka
24.850

Muškarac razmišlja drugačije jer ima dvije glave 🙈🙈