Fama oko oralnog seksa

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.346
Prica na drugoj temi i apsolutno "no-no" nekih forumasica me je navelo na ovu temu.

zasto neki ljudi prave toliku famu oko oralnog seksa i zasto muskarci u daleko vecem broju slucaja uopste nemaju problem da ga pruze a neke zene imaju toliki otpor da ga pruzaju?

Od orala gade se samo oni koji su imali lose iskustvo il nekakvu fikciju. Zato ne treba to raditi ako higijena nije savrsena ...u protivnom, moze nam se oral ogaditi za sva vremena.
Fakat je da se intimna higijena dama i muskaraca ne moze ni izbliza porediti. Koliko poznajete muskaraca koji posle mocanja peru kure (naravno, kad za to imaju uslove) ? a dama i ne pomislja na seks ako za to nije higijenski komplet pripremljena.

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.632
Od orala gade se samo oni koji su imali lose iskustvo il nekakvu fikciju. Zato ne treba to raditi ako higijena nije savrsena ...u protivnom, moze nam se oral ogaditi za sva vremena.
Fakat je da se intimna higijena dama i muskaraca ne moze ni izbliza porediti. Koliko poznajete muskaraca koji posle mocanja peru kure (naravno, kad za to imaju uslove) ? a dama i ne pomislja na seks ako za to nije higijenski komplet pripremljena.
Ajmo hipoteticki.
Izlazak. Svidjate se jedno drugom.
Javi se zelja. Potreba. Obostrana.
Da li saginjati?
Ja ne bih.

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
26.486
Prica na drugoj temi i apsolutno "no-no" nekih forumasica me je navelo na ovu temu.

zasto neki ljudi prave toliku famu oko oralnog seksa i zasto muskarci u daleko vecem broju slucaja uopste nemaju problem da ga pruze a neke zene imaju toliki otpor da ga pruzaju?
Laži i polulaži.
Kad bi se na ovom forumu banovalo za laž,malo bi nas ostalo.
Mnogo vole da lažu.I muškarci i žene.Da se foliraju.Glupost.Ma ne znam.Budale.

Zglobni Skoč

Primećen član
Banovan
Poruka
533
Higijena se podrazumeva kod svakog čina seksa, pa nije ovo srednji vek...To što su se možda neki nekad kupali samo subotom, to je tema za neke srednjevekovne običaje, nikako se ne sme primeniti u današnje uslove.U današnje vreme to se podrazumeva i to bi trebalo biti sasvim normalno i svakodnevno.Ako je svakodnevna higijena tabu tema, onda je to slučaj za psihijatrijsko posmatranje.Za takve je inače i seks tabu tema, takvi neće nikad ni "umočiti" u "pravu stvar" jer to viđaju samu na raznim sajtovima te namene, i nemaju taj običaj i rutinu da se redovno tuširaju, a kamoli da srede intimnu regiju.

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.346
Higijena se podrazumeva kod svakog čina seksa, pa nije ovo srednji vek...To što su se možda neki nekad kupali samo subotom, to je tema za neke srednjevekovne običaje, nikako se ne sme primeniti u današnje uslove.U današnje vreme to se podrazumeva i to bi trebalo biti sasvim normalno i svakodnevno.Ako je svakodnevna higijena tabu tema, onda je to slučaj za psihijatrijsko posmatranje.Za takve je inače i seks tabu tema, takvi neće nikad ni "umočiti" u "pravu stvar" jer to viđaju samu na raznim sajtovima te namene, i nemaju taj običaj i rutinu da se redovno tuširaju, a kamoli da srede intimnu regiju.
naravno, higijena se podrazumeva, ali ovde mislim na osobe koje se i pored toga sto higijenski nisu pripremljene na seks, seksaju se..........na primer, na radnom mestu, u parku, na zadnjem sedistu u autobusu, u skolskom WC....................kresanje i nekako al ko tada uspe da odradi oral,..........svaka mu cast.

samad

Primećen član
Banovan
Poruka
843

ako imas novu mecku s serije s ono malo volance
neme nikake fame

al ako si kamiondzija
e onda ima poprilicnih

topping

Zainteresovan član
Poruka
338

ljepa tema, od 1 do 10, 10
sta se svi nekako "stide" istine bre...
oralno je moralno, bez oralnog sex je prazan, nedostaje sexa u sexu...
i onda krenu "price o higieni"... pa kao ono mirise, pa trebali bi se mazat kremama sa mirisom jagode maline ili banane kako hocete...
ko da ste u slasticarnicu bre...
koliko god se kupate, polov organ ispusta feromone, to su mirisi koji stimulisu nagon, bez toga nema sexa, to drazni, to je bog stvorio namerno
nemojte se stideti toga, probajte oralni, obostrani, skupa sa svim tim prirodnim mirisima, i uziavajte...

i zapamtite.... oralni je moralni...

p.s. ne pricam o socioloskom moralu :)