Fama oko oralnog seksa

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.632
Ali meni su simpaticni oni koji su samo lobajagi demokrate
I zalazu se za ravnopravnost misljenja
A onda u jednom komentaru opljuju sve koji ne misle kao oni i to onako u rukavicama
Npr napisu kako se oni ne saginju svakome kao neki ovde 😂

da
Imamo
I zamisli
Ne zivimo ovde na forumu
I ponekad sve sto napisemo je vise fikcija nego realnost
Kad god se izvalis ti zajjebavam se.

Aj ljub

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.632
Mislim, razumem da tome pridaješ veći intimni značaj i mislim da mogu da razumem zašto je to tako, naročito iz ženske perspektive, al moje stanovište je da sam, ako već imam seks sa nekim, sa tom osobom dosegao dovoljan nivo intimnosti da s njom radim šta god.

Ne mogu da imam seks sa devojkom, a da se gadim nekog dela njenog tela ili mi je muka da joj poližem bilo šta.
Je si li ti ikada imao seks bez da dolazi do intimnosti tipa svidja ti se neka zgodna plavusa crnka na nekoj proslavi svidjas se ti njoj na brzaka onako i to je to?
Ili se saginjes u tami disko kluba?

S

Slicnosti

Gost
A i realno, ne znam da li sam to negde napisala, ali ni ja ne volim da me bilo ko liže..
Ili to, oral
Neprijatno mi je kada to radi osoba koja mi je polu stranac
Ali mi uopšte nije neprijatno da se kresnemo
Ja te skroz kapiram.
Treba ti vremena za potpuno otvaranje. Za ljubljenje i lizanje od glave do pete i za sve ono sto ide nakon sto se vise povezemo.
I lepse je kad se polako otkrivamo. Barem meni.
Zato mi je oralni sex intimniji od penetracije.
Neki ljudi to ne razumeju, ali ne treba ni da razumeju.

L

Lik iz bajke

Gost
Nije problem kresanje, a problem je nešto što se oduvek koristi i kao predigra a može i kao završnica?Svašta.Stvarno ima probirljivih, gadljivih stvorenja ovde.Upravo takav se's je nezanimljiv i završi se jednom seansom i ćao đaci.Zato i ima ovoliko neudatih probiračica.Ja kad ulazim u šemu, spreman i vidim da se i cura, žena spremila, sve ja to lepo i polako ovavim, stignem i tamo dole, a kad nakon dobre obrade svrši, prosto me baci na leđa i uzvrati mi sa zadovoljstvom.Tek u drugoj turi ide penetracija.Mislim, zašto je ne bih zadovoljio prvom prilikom, iliti na prvom dejtu, i time joj stavio do znanja da sam sposoban i voljan da joj pružim takvo zadovoljstvo i orgazam?Da poželi i drugi i deseti "dejt"?Ako stvar preraste u nešto ozbiljno, to onda prelazi na neki viši nivo.Ako i nakon 10-20 ili više "dejtova" nema ništa osim klasičnog seksa, to brzo pređe u dosadu.Zašto ne dati i pružiti kompletan seks pa da partner ili partnerka znaju i vide ko je kakav, pa ako misle da će to da preraste u nešto više, bar će se lakše odlučiti.Ako se sve radi samo rutinski i bez dobre predigre, onda to nije zanimljivo.A ako mi nešto nije zanimljivo, neće stići ni do sledećeg nivoa gde bi to nešto preraslo u neku ljubav, jer nema onog najintimnijeg momenta iz nekih glupih razloga ili ubeđenja.Ako vidim da mi potencijalna buduća partnerka ne namerava pružiti ono najlepše što može, neću ni ja dalje da se trudim, normalna stvar.

milance19

Hot, blue and righteous
Moderator
Poruka
26.450
Nije problem kresanje, a problem je nešto što se oduvek koristi i kao predigra a može i kao završnica?Svašta.Stvarno ima probirljivih, gadljivih stvorenja ovde.Upravo takav se's je nezanimljiv i završi se jednom seansom i ćao đaci.Zato i ima ovoliko neudatih probiračica.Ja kad ulazim u šemu, spreman i vidim da se i cura, žena spremila, sve ja to lepo i polako ovavim, stignem i tamo dole, a kad nakon dobre obrade svrši, prosto me baci na leđa i uzvrati mi sa zadovoljstvom.Tek u drugoj turi ide penetracija.Mislim, zašto je ne bih zadovoljio prvom prilikom, iliti na prvom dejtu, i time joj stavio do znanja da sam sposoban i voljan da joj pružim takvo zadovoljstvo i orgazam?Da poželi i drugi i deseti "dejt"?Ako stvar preraste u nešto ozbiljno, to onda prelazi na neki viši nivo.Ako i nakon 10-20 ili više "dejtova" nema ništa osim klasičnog seksa, to brzo pređe u dosadu.Zašto ne dati i pružiti kompletan seks pa da partner ili partnerka znaju i vide ko je kakav, pa ako misle da će to da preraste u nešto više, bar će se lakše odlučiti.Ako se sve radi samo rutinski i bez dobre predigre, onda to nije zanimljivo.A ako mi nešto nije zanimljivo, neće stići ni do sledećeg nivoa gde bi to nešto preraslo u neku ljubav, jer nema onog najintimnijeg momenta iz nekih glupih razloga ili ubeđenja.Ako vidim da mi potencijalna buduća partnerka ne namerava pružiti ono najlepše što može, neću ni ja dalje da se trudim, normalna stvar.
Zvuči kao uputstvo
Kao "plan i program za razvoj emotivno-seksualne veze"
Planirano vreme svršavanja 02:33
Početak penetracije 02:34
Završetak penetracije uz sve 02:56

Gde je iščekivanje?
Gde je slatka neizvesnost, uzajamni osećaj

L

Lik iz bajke

Gost
Zvuči kao uputstvo

Gde je iščekivanje?
Gde je to sve?Ne znam, u mom izlaganju to nigde nisam spominjao.Ni plan, ni početak, ni kraj.Ne znam gde si se ti izgubio, u koju si to šumu uleteo...

M

Maledita

Gost
Zvuči kao uputstvo

Gde je iščekivanje?
Ja sam zensko, pa sam isto pomislila.
To kao da je neki pravilnik. I svaki put isto.
A meni licno niti jedno lizanje ne moze da zameni lepotu penetracije. 🥰

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.503
A bre ljudi, napalis se s nekom, sve bi radio. Koji crni oral, to mu dodje kao partija rizika. A s nekim se ne napalis, pa sad.. Jbg, neko ulazi i u te kombinacije. Ja nesto smo sam stariji i sto je seks kompromitovaniji, nema potrebe, hvala... Ne mora seks ni da se ima.
Cemu sve ovo?

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.632
Ako ti je neko simpatican mozes to i lepo da mu kazes
Ne moras je vuci za kikice
Postoje oni koji nisu na forumu da bi se simpatisali.
Legitimno je i to.
Izbegavam takvu vrstu, nije iskljuceno, i da simpatisem rekao bih.
Naravno postoje i osobe koje par objava shvate na cudan nacin ili simpatisanje pa iz tog razloga izbegavam.
Obicno sledi PP sa raznim pitanjima, zakljuccima, i nerealnim ocekivanjima.
Uljudno sam danas istakao bez PP.

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
7.231
Imam utisak da je većina bez veze ;) tj samo neke šeme, prolazne akcije , opa cupa. Kad bre imaš partnera, sa kojim si blizak i u dugoj vezi, braku, ne postoji stvar koja bi ti bila gadna il neprihvatljiva iz nekog razloga. Logično mi je da, sa nekim, s kim si dugo, poznaješ njegovo telo ,kao svoje i šta je čudno , da ne kažem, fama :D da se prema njegovom telu ponašam kao prema svom, znači, sve dozvoljeno što prija obostrano.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.945
Imam utisak da je većina bez veze ;) tj samo neke šeme, prolazne akcije , opa cupa. Kad bre imaš partnera, sa kojim si blizak i u dugoj vezi, braku, ne postoji stvar koja bi ti bila gadna il neprihvatljiva iz nekog razloga. Logično mi je da, sa nekim, s kim si dugo, poznaješ njegovo telo ,kao svoje i šta je čudno , da ne kažem, fama :D da se prema njegovom telu ponašam kao prema svom, znači, sve dozvoljeno što prija obostrano.
Pa da, svako piše iz svoje perspektive

Ali recimo ja sam jednom 4 godina bila u vezi sa tipom i tek poslednje godine sam počela to da radim.. Sve pre toga ne. I to onda kada sama nisam mogla da izdržim to da ne uradim od strasti. A nita nam nije smetalo što to ne radimo. Svršavali bismo brzo, bili smo napaljeni, toliko je bio napaljen na mene da je izbegavao da me gleda da ne bi prerano svršio. Nit nam je trebalo za predigru niti smo imali potrebu.. Jednostavno, svaki par ima nešto svoje