Nije problem kresanje, a problem je nešto što se oduvek koristi i kao predigra a može i kao završnica?Svašta.Stvarno ima probirljivih, gadljivih stvorenja ovde.Upravo takav se's je nezanimljiv i završi se jednom seansom i ćao đaci.Zato i ima ovoliko neudatih probiračica.Ja kad ulazim u šemu, spreman i vidim da se i cura, žena spremila, sve ja to lepo i polako ovavim, stignem i tamo dole, a kad nakon dobre obrade svrši, prosto me baci na leđa i uzvrati mi sa zadovoljstvom.Tek u drugoj turi ide penetracija.Mislim, zašto je ne bih zadovoljio prvom prilikom, iliti na prvom dejtu, i time joj stavio do znanja da sam sposoban i voljan da joj pružim takvo zadovoljstvo i orgazam?Da poželi i drugi i deseti "dejt"?Ako stvar preraste u nešto ozbiljno, to onda prelazi na neki viši nivo.Ako i nakon 10-20 ili više "dejtova" nema ništa osim klasičnog seksa, to brzo pređe u dosadu.Zašto ne dati i pružiti kompletan seks pa da partner ili partnerka znaju i vide ko je kakav, pa ako misle da će to da preraste u nešto više, bar će se lakše odlučiti.Ako se sve radi samo rutinski i bez dobre predigre, onda to nije zanimljivo.A ako mi nešto nije zanimljivo, neće stići ni do sledećeg nivoa gde bi to nešto preraslo u neku ljubav, jer nema onog najintimnijeg momenta iz nekih glupih razloga ili ubeđenja.Ako vidim da mi potencijalna buduća partnerka ne namerava pružiti ono najlepše što može, neću ni ja dalje da se trudim, normalna stvar.