EVROPA ILI KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme kuvar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[/b]

Made in Kostunica i zbirka bisera pomenutog autora .

Коштуница је, за разлику од твојих, само интелигентан и само наглас говори ОНО ШТО ЈЕ У СВАКОМ СРЦУ И СВАКОМ СРПСКОМ МОЗГУ - а то је:

Само издајници, плаћеници, антисрби и србомрзци могу помислити било шта другачије...

REGISTAR NVO i političkih partija

Naziv: ELEMENTA MONTENEGRINA - MEDIJSKI,ISTRAŽIVAČKI - DOKUMENTACIONI I IZDAVAČKI CENTAR
Adresa: Njegoševa 52
Grad: CETINJE
Registrant: Zeković Sreten
Kategorija: NEVLADINO UDRUŽENJE
Datum registracije: 01.07.2003

http://www.vlada.cg.yu/minprav/registar.php?akcija=registar&registar=2263

http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-l/1998/06/article-06.html

Pa oni su ti i doneli nezavisnost.

KO NA CETINJU PEVA "DANKE DOJČLAND"

"Pošjetnik o Crnoj Gori i Crnogorstvu" grupe autora, koji je objavio cetinjski izdavač "Dignitas - Elementa Montenegrina", sa novom gramatikom i azbukom latiničnog pisma pokušava da objasni zašto Crnogorci ne pripadaju srpskom narodu. Pisci ove knjige otišli su korak dalje od Špire Kulišića, koji se pre dvadesetak godina "proslavio" svojom "Etnogenezom", i falsifikujući istoričara prof. dr Relju Novakovića dokazuju da su preci današnjih Crnogoraca nemačkog porekla

Ti pricas o ovome

REGISTAR NVO i političkih partija

Naziv: ELEMENTA MONTENEGRINA - MEDIJSKI,ISTRAŽIVAČKI - DOKUMENTACIONI I IZDAVAČKI CENTAR
Adresa: Njegoševa 52
Grad: CETINJE
Registrant: Zeković Sreten
Kategorija: NEVLADINO UDRUŽENJE
Datum registracije: 01.07.2003

http://www.vlada.cg.yu/minprav/registar.php?akcija=registar&registar=2263

http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-l/1998/06/article-06.html

Pa oni su ti i doneli nezavisnost.

KO NA CETINJU PEVA "DANKE DOJČLAND"

"Pošjetnik o Crnoj Gori i Crnogorstvu" grupe autora, koji je objavio cetinjski izdavač "Dignitas - Elementa Montenegrina", sa novom gramatikom i azbukom latiničnog pisma pokušava da objasni zašto Crnogorci ne pripadaju srpskom narodu. Pisci ove knjige otišli su korak dalje od Špire Kulišića, koji se pre dvadesetak godina "proslavio" svojom "Etnogenezom", i falsifikujući istoričara prof. dr Relju Novakovića dokazuju da su preci današnjih Crnogoraca nemačkog porekla

Ti pricas o ovome
Ne pricam o tome.
Kao sto vidis to je bila VEC 1996. godina, kada je bilo pozeljno da se bude Crnogorac.

A sam naziv knjige o kojoj pricam je ELEMENTA MONTENEGRINA.
Kada je ta knjiga izasla iz shtampe, Milo, Sveto, Vujanovic i ostali su vodili Srbe i Crngorce u "RAT ZA MIR" i bili su VELIKI SRBI, dok se nisu "nacionalno otrijeznili".
Da, oni su donijeli nezavisnost Crnoj Gori.

Зато што за разлику од тебе и твог идола - ми остали читамо вести.

i u tim vestima se kaze ILI evropa ILI kosovo?

ok, onda treba da navijamo da sto brze udjemo u evropu i da kosovo kao nezavisna drzava sto pre udje u evropu.
na taj nacin cemo se vratiti na isto.

moze tako?

Зато што за разлику од тебе и твог идола - ми остали читамо вести.

Eh, slatko se nasmejah! Bravo za sliku!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

mislim da to pitanje treba da se postavi nekom drugom, i da je trebalo da bude postavljeno MNOGO ranije, a ne sad kada je stvar gotova....

Tacno. Vidis da je ucenik ponekad pametniji od svog ucitelja...:lol::lol::lol:

mislim da to pitanje treba da se postavi nekom drugom, i da je trebalo da bude postavljeno MNOGO ranije, a ne sad kada je stvar gotova....

Шта је готово и да ли је готово сазнаћемо теко 12. маја на Светог Василија Отрошког - а све ово су пука нагађања и прижељкивања.:cool:

Ne pricam o tome.
Kao sto vidis to je bila VEC 1996. godina, kada je bilo pozeljno da se bude Crnogorac.

A sam naziv knjige o kojoj pricam je ELEMENTA MONTENEGRINA.
Kada je ta knjiga izasla iz shtampe, Milo, Sveto, Vujanovic i ostali su vodili Srbe i Crngorce u "RAT ZA MIR" i bili su VELIKI SRBI, dok se nisu "nacionalno otrijeznili".
Da, oni su donijeli nezavisnost Crnoj Gori.

Sta oces da mi kazes , kakve ima veze samostalnost Crne Gore sa Keltima . Ili si hteo da kazes za koju si opciju bio tada sto nisam mogao svatiti iz posta. Za koju si bio , ako nije tajna.

Sta oces da mi kazes , kakve ima veze samostalnost Crne Gore sa Keltima . Ili si hteo da kazes za koju si opciju bio tada sto nisam mogao svatiti iz posta. Za koju si bio , ako nije tajna.
'
Bio sam za samostalnu Crnu Goru.
A hocu da kazem da nije iskljuceno da WEISHAUPT nije keltskog porijekla. Kao sto si i ti porijeklom Crnogorac.

Back