EVROPA ILI KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme kuvar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da to ni Husein u svom kavezu nije radio - odlučivao ko je ko - a nisam siguran da li je ili nije Pol Pot u Kambodži. Ako su oni uzor radikalima... samo da znamo sa kim imamo posla...

mislim da ce da preuzmu sve dobro sto je Pol Pot radio.....
lepo uzmes i streljas sve koji nose naocare......
logika je nepogresiva

- nosi naocare
- znaci da cita knjige
- knjige su opasne
- streljati

Mislim da to ni Husein u svom kavezu nije radio - odlučivao ko je ko - a nisam siguran da li je ili nije Pol Pot u Kambodži. Ako su oni uzor radikalima... samo da znamo sa kim imamo posla...

mislim da ce da preuzmu sve dobro sto je Pol Pot radio.....
lepo uzmes i streljas sve koji nose naocare......
logika je nepogresiva

- nosi naocare
- znaci da cita knjige
- knjige su opasne
- streljati

Stvarno svasta od ponekih!
Niti sam ja radikal, niti bi mi palo na pamet da streljam nekog, pogotovu zato sto nosi naocare?!
Ali, kad bolje razmislim, ponekima je to najbolji lek!

a posle vam je cudno:

url]

Sta ti povezujes, to je zalosno...ne kazem da ce im "pravoverni" Srbi uciniti nesto nazao (cesce je bilo obrnuto), nego da ce sami bataliti svoje Srpstvo, tako je bilo uvek u istoriji...

WEISHAUPT , Svabov Intresantno je da sve postove koje ste vas dvojica postovali moze covek da svede na jedno /; Omalovazavati Srbe , uporadjivati ih sa njihovim krvnicima (koliko se secam Nacisti nisu ubijali Hrvate , Albance , Madjare ... svi doticni narodi su nacisticki. ww2) , sto vise pljuvati po Srbima i Srbiji . A jedan od vas dvojice Misli da je Kelt. Pa se covek zapita, gde ide ovaj svet.

Vanja, ja ne omalovažavam nijedan narod, s jedne strane, a ponekad omalovažavam mitomaniju svih naroda, jer želim svet bez podela na narode - Novi svetski poredak. Mitomanija nema neke velike veze sa bilo kojim narodom. Tako da grešiš.

WEISHAUPT , Svabov Intresantno je da sve postove koje ste vas dvojica postovali moze covek da svede na jedno /; Omalovazavati Srbe , uporadjivati ih sa njihovim krvnicima (koliko se secam Nacisti nisu ubijali Hrvate , Albance , Madjare ... svi doticni narodi su nacisticki. ww2) , sto vise pljuvati po Srbima i Srbiji . A jedan od vas dvojice Misli da je Kelt. Pa se covek zapita, gde ide ovaj svet.

sta lupetas?
na koji nacin si ti svela nase postove na to na sta si ih svela?
narocito na ubjanje hrvata madjara i albanaca?
i narocito na pljuvanje po srbima?

a ovo:
svi doticni narodi su nacisticki

je cist fasizam......
i ti u istoj poruci spominjes i naciste......hehhe smesno.......

sta lupetas?
na koji nacin si ti svela nase postove na to na sta si ih svela?
narocito na ubjanje hrvata madjara i albanaca?
i narocito na pljuvanje po srbima?

a ovo:

je cist fasizam......
i ti u istoj poruci spominjes i naciste......hehhe smesno.......

Prvo nisam svela nego sam sveo! Hrvati i Albanci su listom bili za Hitlera prvi su dobili NDH i znamo sta su radili (istoriska cinjenica) drugi su dobili Veliku Albaniju i znamo sta su radili
9istoriska cinjenica) Madjari u vojvodini (ogromna vecina) je bila uz njemce to svedoce i srbi i jevreji u Vojvodini (strijeljanje jevreja u Novom Sadu i jos puno zlocina po Vojvodini) prosto je neukusno braniti ih.

A ti zbog toga mene nazivas fasistom , pa kud ce ti bolja potvrda onoga sto sam napisao.

sveo, svela, svelo, nije bitno.
nazivanje jednog naroda nacistickim je ..... to nacizam.....ili fasizam......ili debilizam.......kako god hoces........

Nista pametnije nisi uspeo,uspela,uspelo da smislis. Ti si jedan tuzni nus produkt komunizma. I to je zalosno , nasta ti svodis sve rasprave je bolesno. Ti narodi su to bili u tom periodu , ja ih sigurno nisam ni naterao ni svrstavao .Sve su uradili sami. I ajde da prekinemo ovu jalovu raspravu. Kraj

Back