eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto ne bi mislio i o Makedoniji? I to je od 1912. bilo u Srbiji. Kako se tako lako odrekoste Makedonije. Za oslobođenje Makedonije od Turaka poginulo je 100.000 Srba. Tamo su bile glavne bitke 1912. Na Kosovu nije ni bilo bitaka.
Ne pricam o tome.REGISTAR NVO i političkih partija
Naziv: ELEMENTA MONTENEGRINA - MEDIJSKI,ISTRAŽIVAČKI - DOKUMENTACIONI I IZDAVAČKI CENTAR
Adresa: Njegoševa 52
Grad: CETINJE
Registrant: Zeković Sreten
Kategorija: NEVLADINO UDRUŽENJE
Datum registracije: 01.07.2003
http://www.vlada.cg.yu/minprav/registar.php?akcija=registar®istar=2263
http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-l/1998/06/article-06.html
Pa oni su ti i doneli nezavisnost.
KO NA CETINJU PEVA "DANKE DOJČLAND"
"Pošjetnik o Crnoj Gori i Crnogorstvu" grupe autora, koji je objavio cetinjski izdavač "Dignitas - Elementa Montenegrina", sa novom gramatikom i azbukom latiničnog pisma pokušava da objasni zašto Crnogorci ne pripadaju srpskom narodu. Pisci ove knjige otišli su korak dalje od Špire Kulišića, koji se pre dvadesetak godina "proslavio" svojom "Etnogenezom", i falsifikujući istoričara prof. dr Relju Novakovića dokazuju da su preci današnjih Crnogoraca nemačkog porekla
Ti pricas o ovome
a zasto nije Evropa I Kosovo?
Makedonija vec misli na nas, ne sekiraj se...Nemamo potrebe da mislimo sad na Makedoniju.
To pitaj Oli Rena.
I u Makedoniji su Albanci većina. Još jedna država u kojoj je matični narod manjina. Šta sad?
Nemoj da ti 'bem dial upKo im je kriv sto su se otcepili od nas!
Sad - neka se bore kako znaju i umeju. Ionako ih je NATO sutnuo.

Зато што за разлику од тебе и твог идола - ми остали читамо вести.
A zašto ne bi mislio i o Makedoniji? I to je od 1912. bilo u Srbiji. Kako se tako lako odrekoste Makedonije. Za oslobođenje Makedonije od Turaka poginulo je 100.000 Srba. Tamo su bile glavne bitke 1912. Na Kosovu nije ni bilo bitaka.
mislim da to pitanje treba da se postavi nekom drugom, i da je trebalo da bude postavljeno MNOGO ranije, a ne sad kada je stvar gotova....
Nemas pojma sedi dole,jedan za kraj!

mislim da to pitanje treba da se postavi nekom drugom, i da je trebalo da bude postavljeno MNOGO ranije, a ne sad kada je stvar gotova....

Tacno. Vidis da je ucenik ponekad pametniji od svog ucitelja...![]()

Ne pricam o tome.
Kao sto vidis to je bila VEC 1996. godina, kada je bilo pozeljno da se bude Crnogorac.
A sam naziv knjige o kojoj pricam je ELEMENTA MONTENEGRINA.
Kada je ta knjiga izasla iz shtampe, Milo, Sveto, Vujanovic i ostali su vodili Srbe i Crngorce u "RAT ZA MIR" i bili su VELIKI SRBI, dok se nisu "nacionalno otrijeznili".
Da, oni su donijeli nezavisnost Crnoj Gori.
Шта је готово и да ли је готово сазнаћемо теко 12. маја на Светог Василија Отрошког -
i u tim vestima se kaze ILI evropa ILI kosovo?
ok, onda treba da navijamo da sto brze udjemo u evropu i da kosovo kao nezavisna drzava sto pre udje u evropu.
na taj nacin cemo se vratiti na isto.
moze tako?
dakle, kome treba da postavis pitanje vezano za KOsovo?
'Sta oces da mi kazes , kakve ima veze samostalnost Crne Gore sa Keltima . Ili si hteo da kazes za koju si opciju bio tada sto nisam mogao svatiti iz posta. Za koju si bio , ako nije tajna.
Ne moze.
Samom sebi, ako imas savesti. Samo sebi!