EVROPA ILI KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme kuvar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovako izgleda Zecanin sa Keltskom osnovom.
kilt.jpg

:lol::lol::lol::lol:

E ovo je nesto novo , do danas sam mislio da sam o Zecanima cuo svasta ali eto iskrsnu "Zecanin" sa "Keltskom osnovom" sta god da je.
Ajde da pogadjamo mozda bude zabavno:
Zecanin u kilt-u (Skotska suknja):rotf::rotf::rotf::rotf:

Crnogorsko prezime Andesilić ima keltsku osnovu Andes, a Kelti su se na Balkanu mešali sa Ilirima. A ti se smej koliko hoćeš. Ja znam svoje pretke do 1538. godine, i šta su bili, a ti ne znaš dalje od dede.

Cizmice jesili ti cula ovo Zecani su nastali "telesnom oplodnjom" Ilira i Kelta.
E sad sam sve cuo ! Andesilić ima keltsku osnovu Andes da ti se pra pra deda nije zvao Ilija znas od Iliri :lol::lol::lol::lol: .:rotf::rotf::rotf: Ti nisi normalan , ja se mislio da se ti salis.
Crna Gora ima zaista vrlo neobicnih kako prezimena, tako i toponima.
Sada ne zelim, a i nemam taj SKENER da skeniram jednu vrlo interesantnu knjigu, naravno sa AGRUMENTIMA koja je 1991 godine izasla u jako malom tirazu od 200 primjeraka, i s ponosom je cuvam kao dragulj u inat ovim novokomponovanim Crnogorcima koji mi donesoshe nezavisnost ...
Knjiga se zove ELEMENTA MONTENEGRINA, a zemljak moj ce znati o kojoj knjizi se radi.

Cizmice jesili ti cula ovo Zecani su nastali "telesnom oplodnjom" Ilira i Kelta.
E sad sam sve cuo ! Andesilić ima keltsku osnovu Andes da ti se pra pra deda nije zvao Ilija znas od Iliri :lol::lol::lol::lol: .:rotf::rotf::rotf: Ti nisi normalan , ja se mislio da se ti salis.

Не знаш шта је то МИЛОВА МИТОМАНИЈА и ДУКЉАНСКА АКАДЕМИЈА - упиш живи од људи...

Naravno, znam za knjigu ELEMENTA MONTENEGRINA i potrudiću se da dođem do nje u štampanoj verziji.

A vidite li šta je mitomanija, bez obzira odakle dolazi.
Da bilo bi dobro imati je u biblioteci.
Samo, vjeruj, taj PRVI tisak je uradjen jako nekvalitetno. Knjiga nije shivena nego uradjena u stilu dzepne knjige, tako da poslije par citanja moze doci do raspadanja. Ova moja i ako je pazena, naravno nije unistena, vec otpali neki listovi, ali dobar knjigovezac to moze da sredi.

А
Veljko iz Kotor? Nije u širem smislu, ali ako je to oni što ima brata Veska u Kanadu mislimo na istog. Biće da smo familija.

А када ти ја тамо "из Котор" будем послао оног попа Кривокапића - има да изиграваш Икаруса са неке стене - па право у море.........8)

Не брини" Свако ко је Србин и српскога рода - МИСЛИ О КОСОВУ !:cool:

A zašto ne bi mislio i o Makedoniji? I to je od 1912. bilo u Srbiji. Kako se tako lako odrekoste Makedonije. Za oslobođenje Makedonije od Turaka poginulo je 100.000 Srba. Tamo su bile glavne bitke 1912. Na Kosovu nije ni bilo bitaka.

Back