Vanja R.
Aktivan član
- Poruka
- 1.331
E ovako izgleda Zecanin sa Keltskom osnovom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E ovo je nesto novo , do danas sam mislio da sam o Zecanima cuo svasta ali eto iskrsnu "Zecanin" sa "Keltskom osnovom" sta god da je.
Ajde da pogadjamo mozda bude zabavno:
Zecanin u kilt-u (Skotska suknja)![]()
Jel' ti sto u rod bio sto pokojni Veljko, sto ima kcerku Ljilju?Crnogorsko prezime Andesilić ima keltsku osnovu Andes, a Kelti su se na Balkanu mešali sa Ilirima. A ti se smej koliko hoćeš. Ja znam svoje pretke do 1538. godine, i šta su bili, a ti ne znaš dalje od dede.
Jel' ti sto u rod bio sto pokojni Veljko, sto ima kcerku Ljilju?
Crnogorsko prezime Andesilić ima keltsku osnovu Andes, a Kelti su se na Balkanu mešali sa Ilirima. A ti se smej koliko hoćeš. Ja znam svoje pretke do 1538. godine, i šta su bili, a ti ne znaš dalje od dede.
Jeste... znao sam Veljka dobro a i Ljilju.Veljko iz Kotor? Nije u širem smislu, ali ako je to oni što ima brata Veska u Kanadu mislimo na istog. Biće da smo familija.
Jel ti nesto Ursula Anders?
Jeste... znao sam Veljka dobro a i Ljilju.
Veljo je bio dobar i posten covjek
Jel' ti sto u rod bio sto pokojni Veljko, sto ima kcerku Ljilju?

.

Ti nisi normalan , ja se mislio da se ti salis.Crna Gora ima zaista vrlo neobicnih kako prezimena, tako i toponima.Cizmice jesili ti cula ovo Zecani su nastali "telesnom oplodnjom" Ilira i Kelta.
E sad sam sve cuo ! Andesilić ima keltsku osnovu Andes da ti se pra pra deda nije zvao Ilija znas od Iliri.
Ti nisi normalan , ja se mislio da se ti salis.
I moja komsinica ima Keltsku osnovu , slusa Orthodox Celts ! Ovaj put bez smajlija nisam mogao da ih postavim od smeha.
Cizmice jesili ti cula ovo Zecani su nastali "telesnom oplodnjom" Ilira i Kelta.
E sad sam sve cuo ! Andesilić ima keltsku osnovu Andes da ti se pra pra deda nije zvao Ilija znas od Iliri.
Ti nisi normalan , ja se mislio da se ti salis.
Ma zar ne vidis da ovaj hoce samo da odvrati ljude od teme, posto ima vise onih koji su za Kosovo.
Kakvi Kelti, kakvi bakraci!

Neka... ti si mu komshijaZnas li sta u Zeti znaci rec (mozda je to izvedeno iz Keltskog jezika) Ију љи бе муве to bi svaki zecanin trebalo da zna.

Da bilo bi dobro imati je u biblioteci.Naravno, znam za knjigu ELEMENTA MONTENEGRINA i potrudiću se da dođem do nje u štampanoj verziji.
A vidite li šta je mitomanija, bez obzira odakle dolazi.
Veljko iz Kotor? Nije u širem smislu, ali ako je to oni što ima brata Veska u Kanadu mislimo na istog. Biće da smo familija.
Не брини" Свако ко је Србин и српскога рода - МИСЛИ О КОСОВУ !![]()
А
А када ти ја тамо "из Котор" будем послао оног попа Кривокапића - има да изиграваш Икаруса са неке стене - па право у море.........8)
Не брини" Свако ко је Србин и српскога рода - МИСЛИ О КОСОВУ !![]()
Izgleda da Moma poznaju svi u Srbiji...А
А када ти ја тамо "из Котор" будем послао оног попа Кривокапића - има да изиграваш Икаруса са неке стене - па право у море.........8)

Не знаш шта је то МИЛОВА МИТОМАНИЈА и ДУКЉАНСКА АКАДЕМИЈА - упиш живи од људи...