Mислим, питам те шта то ја као особа (било ко од нас) треба да научи, да корисно извуче из преваре, да му се иста не би понављала, а ти ми причаш о ''разговору са партнером''.
Превари те момак - ти сазнаш и, пошто је, јелте, физичика превара у питању - ви раскинете! И сад?
Бол ти није проблем, није ти проблем ни то ''померање'' (што је пукла дуга и наизглед преспективна веза), све је то само живот и нема разлога ни за какво тангирање, само је поента да треба нешто да научимо да више у животу не бисмо опет били у таквој ситуацији.... Ја те питам шта је то добро што треба да извучемо из те ситуације, а ти ми одговориш да треба да разговарамо са партнером?!

Како да разговараш кад ти више није партнер? Отишо човек заљубио се, креснуо се, и кад си га провалила - човек отперјао! Какав разговор са партнером (а који при томе зависи ''само од особе'', то јест од нас самих

) који треба да нас научи нечем добром и који ће нам бити гаранција да нас ниједан следећи неће преварити????
Извини, некако имам осећај да губиш нит разговора...
У твојим постовима ја видим лепе фразе, али ништа животно и реално у твојим речима, па зато покушавам да докучим шта је у ствари то што говориш (надајући се да иза тих лепих фраза заиста има нечега исуственог и заиста корисног):....