islandjanin
Aktivan član
- Poruka
- 1.775
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е па лепо људи, видим многи су били у Египту, схватио сам да су утисци различити и да исте ствари људи доживљавају потпуно различито! То, ваљда, и није чудно што је тако! Елем, мене интересује Египат у априлу! Ако да Бог, волео бих да одем тамо тада, и интересује ме како је у том периоду! Додуше, прочитах да је и у јануару могуће купање, па онда претпостављам да је могуће и у априлу!
Још ме једино интересује колико су арнжмани преко наших агенција заиста тада јефтинији, јер тада, ваљда бар званично, није сезона?
Хвала!
Evo 'slatkog problema' koji i mene muci. Elem, i ja sa muzem planiram Egipat u aprilu, tacnije u vreme uskrsnjih praznika, i imam pitanja slicna Islandjaninovim. Da li neko zna koja je prosecna temperatura u to doba godine?
Koji hotel preporucujete u Sarmu, koji u Steli, a koji u Hurgadi?
I za koje od ova tri mesta uopste da se odlucimo, buduci da nas najvise zanimaju turisticki obilasci.?
Razmisljam ovo leto da idem u Egipat ( Schar El Scheik) polovinom juna, pa me interesuje sledece...
Da li je neko od Vas bio u hotelu LTI-Grand Azure Resort ***** i ima li kakvih iskustva sa letovanja iz Egipta , mislila sam na Scharm ( naravno ona losija jer je dobrih jako puno).
Ja sam na netu puno trazila u vezi tog hotela i imam jednu dilemu.Postoji neki mostic preko koga se stize do plaze i on je plicno dug.Ja sam pogledala preko Google earth i to iznosi oko 1 000 metara ( sto je jako puno da se pesaci na temperaturi od oko 40 c ).
Citala sam puno kometara turista i niko to nije ni pomenuo.Pa me intersuje da li sam ja to pogresno videla ili je zaista tako.
Drugo sto sam htela da pitam jeste da li postoje rifovi u blizini i koliko su daleko od tog hotela?
Unapred hvala.
p.s.
Ako neko ima pitanja u vezi letovanja na Kubi moze da se javi .Ja sam bila 14 dana u septembru 2007 i imama svakojakih iskustava.
Razmisljam ovo leto da idem u Egipat ( Schar El Scheik) polovinom juna, pa me interesuje sledece...
Da li je neko od Vas bio u hotelu LTI-Grand Azure Resort ***** i ima li kakvih iskustva sa letovanja iz Egipta , mislila sam na Scharm ( naravno ona losija jer je dobrih jako puno).
Ja sam na netu puno trazila u vezi tog hotela i imam jednu dilemu.Postoji neki mostic preko koga se stize do plaze i on je plicno dug.Ja sam pogledala preko Google earth i to iznosi oko 1 000 metara ( sto je jako puno da se pesaci na temperaturi od oko 40 c ).
Citala sam puno kometara turista i niko to nije ni pomenuo.Pa me intersuje da li sam ja to pogresno videla ili je zaista tako.
Drugo sto sam htela da pitam jeste da li postoje rifovi u blizini i koliko su daleko od tog hotela?
Unapred hvala.
p.s.
Ako neko ima pitanja u vezi letovanja na Kubi moze da se javi .Ja sam bila 14 dana u septembru 2007 i imama svakojakih iskustava.
E super. Ajde nam jos malo opisi taj hotel, moze i hrana i recimo ako je sve all inclusiv sta to podrazumeva u tom hotelu. Moze i da li ima mesta na plazi i oko bazena u bilo koje dana ili je guzva pa ko stigne prvi...naravno kakava je hrana...ima li sladoleda...i tako to.
On izgleda na slikama sjajno ali nam ga detaljno opisi...moze i kakve su sobe i cistoca.
Ne moras mi opisivati Sharm bila sam vec tamo samo me zanima hotel.
Ja sam bila u tom hotelu prošle godine i preporučujem ga svima
Nijedan hotel u Sharmu nema peščanu plažu, nego pontonske mostove sa kojih se ulazi u more. More je predivno, podvodni svet fascinantan, a hotel je po mom mišljenju, fantastičan! Ima i mini aqua park, 4 a la carte restorana sa sjajnom i raznovrsnom hranom, sobe velike prostrane i čiste, osoblje preljubazn.
Pa evo, mene zanima preko koje agencije ste isli na Kubu i gde ste bili smesteni, kakvi su utisci, planiram takvo putovanje krajem ove godine.Pozdrav svima.
Unapred hvala.
p.s.
Bila sam u julu,, pretpostavljam da je u avgustu slično.Vruće naravno,ali pirka neki vetrić, pored vode se ni ne oseti koliko je zapravo toplo.E sad obilasci....preživeh,ali bilo je baš, baš vruće, pa ako se ne mora.....mada, najiskrenije, ništa nije moglo da umanji doživljaj....bila sam preko Argusa i zadovoljna sam.
Da li mozes da mi das detaljnije informacije o ovom hotelu jer ja hocu da idem u avgustu?Bila sam u Hurgadi u oktobru, ne znam sta bih rekla da li u centru ili ne.... stalno ima tih nekih kombija koji voze, ja sam bila u centru mada hotel nije bio nista posebno! Nisam bila u nekom od pomenutih hotela ali oni u bas extra a povoljnija varijanta a zaista dobra i po udaljenosti od centra i po kvalitetu je hotel sun&sea!
Nadam se da sam bila od neke pomoci!