Bila sam u Golden 5 i toplo ga preporučujem.Ima veliku, lepu, peščanu plažu, što nije slučaj sa većinom hotela u centru (ispred uvek ima taxija, koji nisu skupi i vrlo brzo ste u centru,a izbećićete nepotrebnu buku i prašinu).Naravno, ima i bazena kojima nisam odolela, iako nisam pristalica kupanja u njima, ako ste već na moru.Hotel ima i svoj waterland (tobogani i ostala čudesa).Sobe su najbolje u glavnoj zgradi, pa insistirajte na tome, ali na recepciji, kad stignete.Hrana je odlična, bićete u prilici da probate puno toga novog, ali uvek ima i onog na šta smo mi navikli (plačinke, jaja, sir,pecivo, maslac, špagete, piletina, riba..).
Ljudi iz grupe koji su bili u Sun & sea, takodje su zadovoljni.Naravno razlika u ceni govori svoje - to je ipak skromnija varijanta od Goldena,ali smatram da bi prosečan turista, gde ubrajam i sebe, bio zadovoljan ovim hotelom.A da, u Sun & sea, dozvoljavaju noćno kupanje u bazenu, što sa Golden - om nije slučaj

I još mala napomena: Golden 5 city je resort koji se sastoji iz više hotela -Paradise golden (glavna zgrada o kojoj pričam i u kojoj sam bila, a obuhvata i jedan deo okolnih zgrada),zatim Al Mas Palace, Diamond i Club Golden 5.Naše agencije smeštaju ili u Paradise ili u Club golden koji je nešto jeftiiji.Bar je tako bilo pre dve godine.Naravno plaža je ista za sve.