Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hotel je sa 5 zvezdica, zavucen je pa ti do centra Porta treba taksi, a za Sousse posebno. Hotel sam posetila prosle godine i osoblje je bilo ljubazno, sobe ciste, hrana odlicna. Sto se tice meduza, prosle godine ih nije bilo, za 2 nedelje je bio samo jedan ijed, ali ove godine ih ima kao nikada do sada, bukvalno pored plaze imas naslge meduza velicine i do 1 metra, ali to je kazu jer je more jako toplo,no nebitno, ocekuju da do kraja avgusta se meduze povuku. Ako kad udjes u vodu osetis peckanje i da te nesto zari, to je otrov koji meduze pustaju u more i zna da bude neprijsatno, pa se obavezno tusiraj cim izadjes. Ako te opece, paradajiz obavezno stavi na mesto ujeda tj opekotine. Cuvaj oci, jer je otrov opasan za roznjacu.taja:..hotel sa 5 *....cisto, uredno, ljubazno osoblje, odlicna hrana, lepa plaza... problem je bio samo sto je bilo puno meduza
chubbence:Egipat u decembru i januaru?
Volela bih i planiram da za Novu Godinu odem u Egipat! Da li neko ima iskustva odatle u tom periodu! Da li je uglavnom suncano ili oblacno i kisno vreme, kolike su temp. u proseku, da li je moguce kupati se u moru, ako ne da li rade otvoreni bazeni u hotelima? Bilo kakvo iskustvo bi mi bilo od velike pomoci! hvala unapred!
arat2:egipat je predivan u decembru i januaru, vazduh je vecinom suv, temperatura dnevna oko 25 a noci mogu biti dosta hladne ponekad se spusti i do 10 stepeni.obavezna toplija odjeca kao recimo u srbiji septembar i oktobar. U moru sam se kupala u januaru, malo je hladno kad izadjes ali nije nista strasno. preporucujem da docek organizujes u turi sa krstarenjem nilom jer to je dozivljaj . niposto nemoj u Kairu i ne na brodu sa trbusnom plesacicom, to je katastrofa od guzve. mada je lijepo kao izlet kad posjecujes kairo, za novu godinu stave dupli broj stolova i ne da ne primijetis da se priblizava nova godina, nego i ne vidis program a i ne stignes da uzmes da jedes bilo sto. inace program traje od 10 uvece do 1 posle ponoci....mala strava.bila sam jednom.
Hurgada i Sharm oganizuju jako lijepe doceke po hotelima a i nocnim klubovima. provjericu gdje se organizuje dobar docek za ovu godinu pa cu ti javiti. u slucaju da zaboravim javi se na moju privatnu poruku, jer je jos rano za to.
razlika je u jednom satu znaci ovdje zalazi oko 5 sati a u 6 je vec mrkli mrak. ali su zalasci na moru nezaboravni.chubbence:Hvala hvala mnogo! Svaka informacija mi mnogo znaci a posebno ta da moze da se kupa! A da li mozda znas da li sunce zalazi kao i kod nas ovde oko 4 sata?
jos jednom hvala!![]()
to je moj favorit hotel u sharmu, posebno sto je osoblje veoma ljubazno, nemaju neku plazu, kamenita je i samo dobro za ronjenje ali zato im bazen nije losAndjelka777:Zna li neko kakav je hotel Crown Plaza u Sharm el Sheikhu?
arat2:to je moj favorit hotel u sharmu, posebno sto je osoblje veoma ljubazno, nemaju neku plazu, kamenita je i samo dobro za ronjenje ali zato im bazen nije los
Jesi li kojim slucajem bio u njemu? Negde sam procitala da je hrana blagi uzas, ali se nadam da to samo zahtevni Englezi preteruju.
Е овако, у априлу бих врло вероватно "скокнуо" до Египта, јер сам наиме чуо да су аранжмани по агенцијама тада јефтинији, будући да није сезона, А БУДУЋИ да сам такође чуо да је у Египту сезона 365 дана у години, мислим дакле да би то било изводљиво.
Е сад, мене интересује, колико су и да ли су заиста цене аранжмана тада ниже, и како изгледа у самом Египту тада у том периоду. Да не буде оно, сезона је 365 дана у години, али од тога се у води купајући може ефективно провести 15 дана по сезони. Шалим се и карикирам наравно, али ме заиста интересује од свих вас који сте тамо били, каква је дакле стварно ситуација!
Хвала унапред!
Па јел моћуће да нико није био у том Египту осим Гарија! Не мора с пролећа, ајде, него уопште, како је и какви су утисци, јел било неких непријатних искустава кад тамо стигнете, преко којих агенција ићи, а преко којих никако, по вама и тако даље и тако даље.....