Duple izborne liste

Nisu tu u pitanju duple izborne liste..
U pitanju je plaćanje sigurnih glasova od ljudi koji bi i inače glasali za Vučića, na taj način obezbedjuju izlaznost.. ne znam da li im zakonski ne mogu ništa...
Proceduru je patentirala Drmokratska stranka, Čeda Jovanović je to konstatovao na TV. Kampanja ‘Sigurnih glasova’.

Nisu tu u pitanju duple izborne liste..
U pitanju je plaćanje sigurnih glasova od ljudi koji bi i inače glasali za Vučića, na taj način obezbedjuju izlaznost svojih glasača.. ne znam da li im zakonski ne mogu ništa...
Pričaju da ljudi uzimaju novac od SNS-a ali meni to niko nije priznao da je uradio. Plaćaju članarinu ooni ljudi koji su pod ugovorom u državnim firmama, ali to je njihov izbor. Ima poslova na građevini koliko se hoće, ali mnogi žele sigurnost zaposlenja u državnij firmi bez obzira što su tamo primanja manja.

Pričaju da ljudi uzimaju novac od SNS-a ali meni to niko nije priznao da je uradio. Plaćaju članarinu ooni ljudi koji su pod ugovorom u državnim firmama, ali to je njihov izbor. Ima poslova na građevini koliko se hoće, a mnogi žele sigurnost zaposlenja u državnij firmi bez obzira što su tamo primanja manja.
Ogoljeno otimanje za vlast, a neki kolege forumaši još i veruju u ovaj ili onaj narativ, već prema tome šta televizija koju gledaju želi da predstavi.

Pričaju da ljudi uzimaju novac od SNS-a ali meni to niko nije priznao da je uradio. Plaćaju članarinu ooni ljudi koji su pod ugovorom u državnim firmama, ali to je njihov izbor. Ima poslova na građevini koliko se hoće, ali mnogi žele sigurnost zaposlenja u državnij firmi bez obzira što su tamo primanja manja.

..i to je uvek prednost vladajućih, nebitno ko je na vlasti..

..i to je uvek prednost vladajućih, nebitno ko je na vlasti..
Ja kada se setim početka vladavine DS-a, u firmi kod moje majke koja je tada još bila državna izvršen je "puč" tako što je višegodišnji direktor koji je uspešno radio tako što je doveden za direktora visoki kadar DS-a. Sva sreća firma je brzo privatizovana imače mogla je lako "pod doboš" da ode kao i mnoge pre nje.

Ja se sećam biosam 5. razred osnovne škole, upozori me otac da ne odsustvujem sa časova jer će doći Dosovci da bune učenike protiv vlasti. Čekamo ispred škole da uđemo razred po razdred, većina učenika se sklanja od škole a nas par ostajemo i dalje ispred vrata. Ja i iz inata nisam hteo da se pomerim jer sam ja otišao u školu da učim a ne da se bavim politikom i rušim vlast.

Deca osnovne škole su služila kao instrument za obaranje Miloševića ovih evropejaca. I posle počne neko da mi priča neke priče samo ga bledo pogledam.

Ja se sećam biosam 5. razred osnovne škole, upozori me otac da ne odsustvujem sa časova jer će doći Dosovci da bune učenike protiv vlasti. Čekamo ispred škole da uđemo razred po razdred, većina učenika se sklanja od škole a nas par ostajemo i dalje ispred vrata. Ja i iz inata nisam hteo da se pomerim jer sam ja otišao u školu da učim a ne da se bavim politikom i rušim vlast.

Deca osnovne škole su služila kao instrument za obaranje Miloševića ovih evropejaca. I posle počne neko da mi priča neke priče samo ga bledo pogledam.
Значи ти са својим другарима ниси хтео да се солидаришеш и бежиш са часова јер си аполитичан од млечних зуба, а слушаш свог тату који болује за Слобу твојом едукацијом?

Значи брутална социопатска политизација детета, сигурно си био и остао омражен од другара

Proceduru je patentirala Drmokratska stranka, Čeda Jovanović je to konstatovao na TV. Kampanja ‘Sigurnih glasova’.
Е да сте и ви искрени па да промовишете фантомске гласаче са вишеструким боравиштним документима уз измишљање непостојећих зграда, адхок бирачких места за и бирача који гласају не дошавши на изборно место где су пријављени први пут...

Шта све нећете измислити да навучете лажну већину...

Napuštam Krstaricu definitivno,..

napisao sam šta sam mislio, u ovoj temi.. Tvoj urednik me citira i izaziva,..
I na kraju
Pitanje:

Takvo pitanje, da se ja trebam zakleti da neko drugi nije pogrešio,

- može da postavi ko ?

( a u tom "izbornom štabu" si ti glavni,.. tako da ti niko nije kriv,.. kako seješ - tako žanješ ). :kpozdrav:
obrisan taj post.

Значи ти са својим другарима ниси хтео да се солидаришеш и бежиш са часова јер си аполитичан од млечних зуба, а слушаш свог тату који болује за Слобу твојом едукацијом?

Значи брутална социопатска политизација детета, сигурно си био и остао омражен од другара
Ja sam u školu krenuo a ne da kao prcopevac rušim vlast u zemlji. Ostali smo ja i par nekih devojčica iz mog razreda. Neko će to nazvati kukavičlukom a neko hrabrošću. Treba i odvažnosti da sam staneš na stranu i pokažeš svima da se ne slažeš sa nečim.

Ja sam u školu krenuo a ne da kao prcopevac rušim vlast u zemlji. Ostali smo ja i par nekih devojčica iz mog razreda. Neko će to nazvati kukavičlukom a neko hrabrošću. Treba i odvažnosti da sam staneš na stranu i pokažeš svima da se ne slažeš sa nečim.
Ти си се заузео за Слобину тиранију изботован оцем, исто ко и сад за СнС лоповлук...

Зато ваш комуњарски апартхејд махом социопате подржавају, ретко ко нормалан ту буде увучен поткупљивањем или застрашивањем...

Ти си се заузео за Слобину тиранију изботован оцем, исто ко и сад за СнС лоповлук...
Ja sam klinac bio tada, 5. razred osnovne. A moji su bili za Slobu, u ono vreme nije bilo bolje opcije. Posle su došli prinaučeni nazovi stučnjaci na vlast i videli smo kao je to izgledalo. Pljačkaška privatizacija, deindustrijalizacija zemlje i opšte pustošenje društva. Jedina dobra stvar je bila otvaranje prema svetu, ali kako da se to ne desi kada si celu državu dao nekome na izvolte. Vazali kao dosmanlije samo za poželeti ako neko ima imperijalnih ambicija.

Pa nije im gazda to baš najdetaljnije objasnio, tako da zasada samo
prenose idiotizme koje su čuli ispred zadruge...
Glasa se samo sa važećom LK, spisak je tu samo za proveru da
li je neko upisan i da nije promašio biračko mesto.
Ali ne vredi objašnjavati to likovima koji su i 2 meseca nakon decembarskih
izbora još uvek loopetali o nekih 40.000 glasača doveženih iz Republike Srpske
sa 2 autobusa i 1 kombijem, iako su njihovi idoli uvideli kakav je to idiotizam i prestali
nakon par dana da lažu o tome.
Uzaludna je bilo kakva rasprava sa takvim likovima, logika je za njih nepoznat pojam...
kazes "izmisljenih" 40.000 glasova!?

kako ovo objasnjavas?
Unbenannt.JPG

da su iste stranke vlasti za samo pola godine kasnije dobile ca. 50.000 glasova manje?
ako se iz proracuna odbiju Dveri, koji su u decembru verovatno dobili 10ak hiljada glasova, dolazis na tih 40 soma!

Dosta pricaju ovih dana kako su na izborima bili ljudi sa listama glasaca.

Kako to utice na izbore?
Nije mi jasno ako je to istina kako posedovanje liste utice na same izborne rezultate?

Nebitan je uticaj ili neuticaj, bitno je krsenje zakona.
Prekrsen je zakon o zastiti podataka licnosti jer se na tim spiskovima nalazi tvoje ime, prezime, adresa i broj telefona, koji su tu i koriste se BEZ TVOJE SAGLASNOSTI.

Dokle god takva ocigledna krsenja zakona prolaze, Srbija ce biti Srbistan - banancina od drzave.

Мора јавно гласање због бруталног фалсификовања резултата

... преправљају се ти спискови брутално у току гласања, јер већ има ко ће да гласа за кога из опозиције, па се преправљају цифре и додају фантомски гласови владајућој секти
Još od vremena "Žutaća" ima 800.000 glasova koji se dodeljuju "kome treba"

Back