Da li si ti normalan * ? Šta misliš o tom pitanju ?Smiješ li se zakleti da recimo greškom nisi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si ti normalan * ? Šta misliš o tom pitanju ?Smiješ li se zakleti da recimo greškom nisi?
Ja sam član SNSD. Nije da sad o tome trubim po gradu ali nije tajna. Zvali su me i drugi. Pa mi nije smetalo. Ali to sam ja.Da li si ti normalan * ? Šta misliš o tom pitanju ?
Za ovo bih te smenio momentalno,.. i još,..Smiješ li se zakleti da recimo greškom nisi?
I još?Za ovo bih te smenio momentalno,.. i još,..
pa mogu i da napustim forumI još?![]()
i onda mi prilepe belešku - opasku na spisak,.. pa šta je to ? Pa pratio si valjda taj slučaj sa torbom koja je nađena i doneta.
kad ti lopov uđe u kuću i pita gde sve držiš pare jel ćeš da budeš pošten i iskren i da mu sva mesta otkriješ?Pa ja nisam lažov, to je prvo,.. a drugo šta bi sa mojim pitanjem ?
a otkud ja znamprvo mi odgovorite:
Sestra mu nije bila clan demokratske stranke (dok je bila vladajuca)... kao sto i sad nije clan napredne (kad je vladajuca).Ponavljaš ti stalno nije bila član stranke i to nije slučajno. Tako su i moju sestru stalno zvali i slali sms jer je bila član demokratske stranke
nije baš tako...a otkud ja znam
ne radim u izbornom stabu
cisto logicno zovu da se uvere da si otisao i glasao jer za razliku od opozicije koja ni ne postoji ovi su organizovani i mobilisu svoje biracko telo.
sns ce izgubiti kad opozicija uspe da animira 15% glasaca koji ne izlaze da izadju i glasaju.
Eto zamisli nije. Baš naprotiv ne podnosi SNS.Sestra mu nije bila clan demokratske stranke (dok je bila vladajuca)... kao sto i sad nije clan napredne (kad je vladajuca).
To su te *postene* sestre... Svuda su oko nas
A šta je tu problem? Možda je bolje dok si u institucijama i radiš protiv naroda, da bi poslepodne izašao da vičeš kako znaš da država radi protiv naroda....već 50 godina sivonje tako rade...nije baš tako...
ako radiš u javnom sektoru onda ti budućnost zavisi od toga šta ćeš da im kažeš....
oteraš ih u 3pm ili kažeš da ne glasaš za njih a sutra te na poslu sačeka otkaz...
to je manipulacija strahom da bi ugurali što više roblja u svoju brojku na izborima
kako nije problem? jesi malouman? najbolje da streljate sve koji nisu za Vučića...tako bi trajno rešili problem bez da satanizujete druge opcije na političkoj sceni...A šta je tu problem? Možda je bolje dok si u institucijama i radiš protiv naroda, da bi poslepodne izašao da vičeš kako znaš da država radi protiv naroda....već 50 godina sivonje tako rade...
kolega, jesi li čuo za korupciju, pljačku i nasilje? Znaš da su to krivična dela? e ta dela prave ljudi koji rade u državnoj upravi. Da li misliš da bi ti smeo da ideš kamerom i napadaš ljude po ulici?kako nije problem? jesi malouman? najbolje da streljate sve koji nisu za Vučića...tako bi trajno rešili problem bez da satanizujete druge opcije na političkoj sceni...
obrni situaciju i zamisli da je Đilas predsednik i da izjednačava sebe is voju partiju sa državom a ti ga ne voliš ali jbga glasaš za njega jer radiš u javnom sektoru a njegov štab te zivka da iznudi tvoje obećanje da ćeš glasati za njega....
nije stranka na vlasti država...stranka na vlasti je tu da bude servis svih građana dakle i onih koji ne glasaju za nju
u svakom sistemu je isto.nije baš tako...
ako radiš u javnom sektoru onda ti budućnost zavisi od toga šta ćeš da im kažeš....
oteraš ih u 3pm ili kažeš da ne glasaš za njih a sutra te na poslu sačeka otkaz...
to je manipulacija strahom da bi ugurali što više roblja u svoju brojku na izborima
A zasto su to trazili? Zasto zele to da znajuu nekim mestima se desavalo da su trazili da uslikas sta si zaokruzio, ali opet to nije krivicno delo.
a je l neko rekao ko je slikao i za koga?" Neko je slikao listić?" samo budali nešto znači....jer je listić slikao onaj koji je prijavio da je slikan listić....samo nije rekao ko je slikao....u svakom sistemu je isto.
u javni sektor vec odavno ne mozes bez jake veze.
na kraju opet ne vidim ni tu problem
svako glasa za nekog iz svojih licnioh razloga
ti glasas protiv jer mislis da ces ziveti bolje
oni glasaju za njih jer smatraju da sad zive dobro.
ne vidim problem u tome.
a realno oni ne mogu da znaju za koga si glasao tako da prica o otkazu ne stoji.
narocito sto dati otkaz uopste nije jednostavno.
na lokalu su uglavnom ljudi debili. gledaju da se dodvore nekom koordinatoruA zasto su to trazili? Zasto zele to da znaju
A kakvo je delo ako nije krivicno...je l prekrsajno?