Ucešće univerzitetske liste na izborima 2026/7.

Schrodinger

Elita
Poruka
15.765
Sta mislite hoce li ona tada imati ikakvog smisla? Namerno sam napisao "univerzitetske" umesto "blokaderske" jer je jasno da nece biti blokada pa ce i postojeci izrazi izgubiti znacenje. Sa druge strane imamo i da je univerzitetima zabranjeno bavljenje politikom pa nije jasno kako uopste mogu da se kandiduju njihovi predstavnici i pod kojom maskom.

Sta mislite hoce li ona tada imati ikakvog smisla? Namerno sam napisao "univerzitetske" umesto "blokaderske" jer je jasno da nece biti blokada pa ce i postojeci izrazi izgubiti znacenje. Sa druge strane imamo i da je univerzitetima zabranjeno bavljenje politikom pa nije jasno kako uopste mogu da se kandiduju njihovi predstavnici i pod kojom maskom.

Nezadovoljstvo može samo da se nagomilava, teško da može na drugu stranu ako to ovi vaši očekuju odugovlačenjem ;)

tu su brat dinko i ekipa da budu barjaktari studentima :per:

Sta mislite hoce li ona tada imati ikakvog smisla?

Увек ће имати смисла да се људи са универзитета интересују за управљачка места у држави. А ко други, ако не они ?!

Namerno sam napisao "univerzitetske" umesto "blokaderske" jer je jasno da nece biti blokada pa ce i postojeci izrazi izgubiti znacenje.

Е то кријење иза етикете "универзитет", неће проћи ! Јако је добро, и треба да си школован, паметан, домаћин и то је оно што се тражи. Нема даље !!!

Sa druge strane imamo i da je univerzitetima zabranjeno bavljenje politikom pa nije jasno kako uopste mogu da se kandiduju njihovi predstavnici i pod kojom maskom.

Не треба им маска универзитета, нити било која друга. Шта сад, онај ко је са универзитета је бољи кандидат од неког доктора, спортисте, инжењера ..?

pa masku smo već imali da se neko predstavi na listi pseudonimom - Preletačević Beli

Nece biti izbora.

Vas mafijaski diktator ce da uvede vanredno stanje, logore, i spiskove za streljanje.

Streljace nas kao sto su streljali Olivera.

Botujete za najvece sljamove, krimose i olose ovog prostora.
ja mislim da si ti pod uticajem

razna bulažnjenja su prosipana u javnost

evo uzmimo benigni primer:
Miloš Francuz pušta patku kako Rafali iznose preko 50% budžeta a onda mu ljutito objasne u Skupštini da je budžet toliki i toliki a da Rafali predstavljaju 3%

a onda bude ćuru ćuru ŠAIM SE

Back