Ucešće univerzitetske liste na izborima 2026/7.

Sta mislite hoce li ona tada imati ikakvog smisla? Namerno sam napisao "univerzitetske" umesto "blokaderske" jer je jasno da nece biti blokada pa ce i postojeci izrazi izgubiti znacenje. Sa druge strane imamo i da je univerzitetima zabranjeno bavljenje politikom pa nije jasno kako uopste mogu da se kandiduju njihovi predstavnici i pod kojom maskom.

Nezadovoljstvo može samo da se nagomilava, teško da može na drugu stranu ako to ovi vaši očekuju odugovlačenjem ;)

Sta mislite hoce li ona tada imati ikakvog smisla? Namerno sam napisao "univerzitetske" umesto "blokaderske" jer je jasno da nece biti blokada pa ce i postojeci izrazi izgubiti znacenje. Sa druge strane imamo i da je univerzitetima zabranjeno bavljenje politikom pa nije jasno kako uopste mogu da se kandiduju njihovi predstavnici i pod kojom maskom.
tu su brat dinko i ekipa da budu barjaktari studentima :per:

Sta mislite hoce li ona tada imati ikakvog smisla?

Увек ће имати смисла да се људи са универзитета интересују за управљачка места у држави. А ко други, ако не они ?!

Namerno sam napisao "univerzitetske" umesto "blokaderske" jer je jasno da nece biti blokada pa ce i postojeci izrazi izgubiti znacenje.

Е то кријење иза етикете "универзитет", неће проћи ! Јако је добро, и треба да си школован, паметан, домаћин и то је оно што се тражи. Нема даље !!!

Sa druge strane imamo i da je univerzitetima zabranjeno bavljenje politikom pa nije jasno kako uopste mogu da se kandiduju njihovi predstavnici i pod kojom maskom.

Не треба им маска универзитета, нити било која друга. Шта сад, онај ко је са универзитета је бољи кандидат од неког доктора, спортисте, инжењера ..?

Back