Ama, ti ne razumeš, šta na mene i kako utiče.-- Ostavi se ti mene,.. piši za sebe!Elem da uprostimo. Možda to utiče na tebe psihički. U redu. Ali time se ne utiče na rezultat izbora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ama, ti ne razumeš, šta na mene i kako utiče.-- Ostavi se ti mene,.. piši za sebe!Elem da uprostimo. Možda to utiče na tebe psihički. U redu. Ali time se ne utiče na rezultat izbora.
Jedino što je tad imala pod ugovorom je net.Ima vise opcija.
Sestra ti sigurno ima nesto prijavljeno na sebe gde je ostavljen i broj telefona. Recimo ima ugovor sa telekomom veyano za kablovsku televiziju ili slicno... Tada im je broj u sistemu a nije tajna da su preko tih kompanija dolazili do brojeva gradjana...
Pa nije. Ni bilo ko iz porodice član bilo koje stranke u Srbiji.Ponavljaš ti stalno nije bila član stranke i to nije slučajno. Tako su i moju sestru stalno zvali i slali sms jer je bila član demokratske stranke. A onda i nas usput pitaju i smaraju.
Лопови су ти, што су на десет адреса пријављени, а и та држава која им легално дозвољава да имају боравиштну пријаву на 10 места ко духови...ko su lopovi? ovi sto su dali svoj kapilarni glas ili oni koji te pozovu da vide zasto se nisi pojavio na biralistu?
lokali su specificni, pogotovo gde se ljudi medjusobno poznaju
to ti je toJedino što je tad imala pod ugovorom je net.
I opet. Kako to utiče na izbore? Kažeš dobro glasaću. Odeš i glasaš za koga ti volja.Ama, ti ne razumeš, šta na mene i kako utiče.-- Ostavi se ti mene,.. piši za sebe!
glasas sa jmbg, a ne sa adresom.Лопови су ти, што су на десет адреса пријављени, а и та држава која им легално дозвољава да имају боравиштну пријаву на 10 места ко духови...
Pa ja nisam lažov, to je prvo,.. a drugo šta bi sa mojim pitanjem ?I opet. Kako to utiče na izbore? Kažeš dobro glasaću. Odeš i glasaš za koga ti volja.
Ми то са сигурношћу не знамо...Ali time se ne utiče na rezultat izbora.
Kojim konkretno?Pa ja nisam lažov, to je prvo,.. a drugo šta bi sa mojim pitanjem ?
Falsifikovanje izbora je krivično djelo.Ми то са сигурношћу не знамо...
Шта ако је у записнику тај уписан да је гласао за СНС?
...Не оном оригиналном, већ оном преправљеном у кафићима и сл...?
Ало опанак, фалсификују спискове...glasas sa jmbg, a ne sa adresom.
isti jmbg ne mozda da glasa na razlicitim mestima.
cak ni najgori djilasovci ne tvrde to
Па имаш на снимку да се записници фалсификују...Falsifikovanje izbora je krivično djelo.
Kojim konkretno?
Ako su mi poslali pismeni poziv za izbore, na kućnu adresu, šta ima da me zovu telefonom na dan izbora?
Prvo ti pošalju poziv,.. pa te par dana pre izbora zovu telefonom, da ispipaju,.. da li si dobio poziv, da li ćeš glasati,.. za koga,.. pa te zovu i za sam dan izbora.
----------------------
ČETVRTI PUT TI PONAVLJAM.
i onda mi prilepe belešku - opasku na spisak,.. pa šta je to ? Pa pratio si valjda taj slučaj sa torbom koja je nađena i doneta.alp jednom budes drzak i das im do znaja da te vise ne zovu odustace.
Треба им та потврда, да виде колико треба гласова да намакну фантомима или грубим фалсификатима за већину...ČETVRTI PUT TI PONAVLJAM.
To je nešto drugo. Ali to nije birački spisak.Па имаш на снимку да се записници фалсификују...
Из таквих се после објављују резултати...
Štabovi stranaka to rade. Vjerovatno si i ti negdje upisan kao član stranke iako nisi. Kao što su i moju sestru upisali.Prvo ti pošalju poziv,.. pa te par dana pre izbora zovu telefonom, da ispipaju,.. da li si dobio poziv, da li ćeš glasati,.. za koga,.. pa te zovu i za sam dan izbora.
----------------------
ČETVRTI PUT TI PONAVLJAM.
zato lepo odes da glasas pa ponistis listic ili glasaz za koga hoces.Ало опанак, фалсификују спискове...
Јел разумеш да убацују по својој вољи информације у те фалсификате, тамо где не успеју друге подвале попут ''те која не утиче''?
Та подвала утиче на друге подвале, а не на резултате, који су и онако фалсифкат...
ako je neko pristao da da svoj kapilarni glas (sa sve imenom i jmbg) zasto se posle cudi ako ga kontaktiraju na dan glasanja?
dao si kapilarni glas, a nisi se pojavio na glasanju. NORMALNO je da ce te pozvati da vide sta se desava
ako si protiv sns, oteras ih sa vrata a ne dajes kapilarni glas. simple as that
ko trazi moral u politici je teski debil, i ne treba da se zamlacuje sa istim
krivicno delo nije. dal je moralno, to je upitno. zavisi ko kako SVOJ moral dozivljava
Nisam nigde upisan kao član stranke,.. ali broj mog telefona zna pola Zrenjanina, .. opet ti znaš o meni,.. nepopravljiv si ... i opet nisi odgovorio..To je nešto drugo. Ali to nije birački spisak.
Štabovi stranaka to rade. Vjerovatno si i ti negdje upisan kao član stranke iako nisi. Kao što su i moju sestru upisali.
onda lepo cim u uvodu razgovora ti daju do znanja ko su, prekini vezu, ili samo reci u guzvi sam.i onda mi prilepe belešku - opasku na spisak,.. pa šta je to ? Pa pratio si valjda taj slučaj sa torbom koja je nađena i doneta.
Ma ne rade, samo što to njemu ne možeš da objasniš.Štabovi stranaka to rade. Vjerovatno si i ti negdje upisan kao član stranke iako nisi. Kao što su i moju sestru upisali.
rek osi da je tvoja sestra imala ugovor za net to moze biti izvor kontakt telefona ali ko ti garantuje da njeni neki poznanici koji imaju njen broj nisu clanovi stranke pa daju bez ovlascenja broj...To je nešto drugo. Ali to nije birački spisak.
Štabovi stranaka to rade. Vjerovatno si i ti negdje upisan kao član stranke iako nisi. Kao što su i moju sestru upisali.
nee,.. nije to moj stil...onda lepo cim u uvodu razgovora ti daju do znanja ko su, prekini vezu, ili samo reci u guzvi sam.
Može biti. Ko zna.rek osi da je tvoja sestra imala ugovor za net to moze biti izvor kontakt telefona ali ko ti garantuje da njeni neki poznanici koji imaju njen broj nisu clanovi stranke pa daju bez ovlascenja broj...