u nekim mestima se desavalo da su trazili da uslikas sta si zaokruzio, ali opet to nije krivicno delo.I jesu li ti tražili dokaz za koga si glasao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u nekim mestima se desavalo da su trazili da uslikas sta si zaokruzio, ali opet to nije krivicno delo.I jesu li ti tražili dokaz za koga si glasao?
ostalo bez odgovora,.. pa još pita gosn urednik,.. da li sam im dokazao za koga sam glasao,.. eee, zemljo Srbijo tako ti i trebaAko su mi poslali pismeni poziv za izbore, na kućnu adresu, šta ima da me zovu telefonom na dan izbora?
nije tebe ovde malo sramota šta pišeš ? ( Sramota nije krivično delo ) .upravo tako. nema tu neke istoriske kradje kao sto gubitnici kmecu
ko god je imao u proslosti posla sa izborima, ZNA sta je izborni stab i sta se tu radi
a kako utice?jel' ni to ne utiče ?
nema potrebe da me je sramota. valjda mogu da imam objektivno misljenje.nije tebe ovde malo sramota šta pišeš ? ( Sramota nije krivično delo ) .
prvo mi odgovorite:a kako utice?
realno kapilarne glasove su izmislili demokrate.
oni su prvi imali call centar koji je zvao ljude da glasaju i imao cuvene spiskove sigurnih glasova.
to je nesto sta ne utice na sam izborni proces
svaka stranka mobilizuje svoje glasacko telo, to je legalno.
Ako su mi poslali pismeni poziv za izbore, na kućnu adresu, šta ima da me zovu telefonom na dan izbora?
E zemljo Srbijo. Do prošlih izbora u BiH je to bilo sasvim regularno. Inače na temu zvanja. Moja sestra živi u NS. Nikada nije bila član ni jedne stranke. Najčešće čak ni ne glasa. Elem izbori 2012. Prije izbora Tadić joj slao SMS poruku. Na dan izbora joj zvone joj aktivistikinje DS na interfon i mole da izađe da glasa. Opet ponavljam nije bila član stranke. Tako da...ostalo bez odgovora,.. pa još pita gosn urednik,.. da li sam im dokazao za koga sam glasao,.. eee, zemljo Srbijo tako ti i treba
Sramota ne ide iz potrebe.nema potrebe da me je sramota. valjda mogu da imam objektivno misljenje.
neces valjda i ti po automatizmu da kacis epitet stranackog bota samo zato sto ne razumes kako izbori funkcionisu?![]()
da tu fakticki nema nista sto narusava izborne rezultate.a kako utice?
realno kapilarne glasove su izmislili demokrate.
oni su prvi imali call centar koji je zvao ljude da glasaju i imao cuvene spiskove sigurnih glasova.
to je nesto sta ne utice na sam izborni proces
svaka stranka mobilizuje svoje glasacko telo, to je legalno.
koja argumentacija jbtSramota ne ide iz potrebe.
Odakle im njen broj telefona ?E zemljo Srbijo. Do prošlih izbora u BiH je to bilo sasvim regularno. Inače na temu zvanja. Moja sestra živi u NS. Nikada nije bila član ni jedne stranke.
Najčešće čak ni ne glasa. Elem izbori 2012. Prije izbora Tadić joj slao SMS poruku. Na dan izbora joj zvone joj aktivistikinje DS na interfon i mole da izađe da glasa. Opet ponavljam nije bila član stranke. Tako da...
da, u pravu si,.. to nije za tebe,..koja argumentacija jbt![]()
E to je pravo pitanje. Ko zna. Taj broj čak tada nije ni bio na pretplatu.Odakle im njen broj telefona ?
Ja znam da ti nisi jedan od bistrijih u tvom selu, ali da ipak probamostalo bez odgovora,.. pa još pita gosn urednik,.. da li sam im dokazao za koga sam glasao,.. eee, zemljo Srbijo tako ti i treba
Човече, селе гласаче из једне општине у другу, дуплирају спискове, брутално додају цифре испред цифара да намакну већину и још 10 других подвала, од којих пола се по закону иде у затвор због фалсификовања државне документације...nema potrebe da me je sramota. valjda mogu da imam objektivno misljenje.
neces valjda i ti po automatizmu da kacis epitet stranackog bota samo zato sto ne razumes kako izbori funkcionisu?![]()
Vidi, ja ne pričam o svojoj rodbini, ne pitam za drugara i slično,..E to je pravo pitanje. Ko zna. Taj broj čak tada nije ni bio na pretplatu.
Ima vise opcija.E to je pravo pitanje. Ko zna. Taj broj čak tada nije ni bio na pretplatu.
Па онда су то лопови, а не изабрани представници власти...ako je neko pristao da da svoj kapilarni glas (sa sve imenom i jmbg) zasto se posle cudi ako ga kontaktiraju na dan glasanja?
dao si kapilarni glas, a nisi se pojavio na glasanju. NORMALNO je da ce te pozvati da vide sta se desava
ako si protiv sns, oteras ih sa vrata a ne dajes kapilarni glas. simple as that
ko trazi moral u politici je teski debil, i ne treba da se zamlacuje sa istim
krivicno delo nije. dal je moralno, to je upitno. zavisi ko kako SVOJ moral dozivljava
Ponavljaš ti stalno nije bila član stranke i to nije slučajno. Tako su i moju sestru stalno zvali i slali sms jer je bila član demokratske stranke. A onda i nas usput pitaju i smaraju.E zemljo Srbijo. Do prošlih izbora u BiH je to bilo sasvim regularno. Inače na temu zvanja. Moja sestra živi u NS. Nikada nije bila član ni jedne stranke. Najčešće čak ni ne glasa. Elem izbori 2012. Prije izbora Tadić joj slao SMS poruku. Na dan izbora joj zvone joj aktivistikinje DS na interfon i mole da izađe da glasa. Opet ponavljam nije bila član stranke. Tako da...
a gde su opozicioni posmatraci? zasto potpisuju zapisnik da je sve proslo u redu?Човече, селе гласаче из једне општине у другу, дуплирају спискове, брутално додају цифре испред цифара да намакну већину и још 10 других подвала, од којих пола се по закону иде у затвор због фалсификовања државне документације...
Буквално пара државну администрацију су направили и по њој доносе резултате гласања...
To su lični podaci.Ima vise opcija.
Sestra ti sigurno ima nesto prijavljeno na sebe gde je ostavljen i broj telefona. Recimo ima ugovor sa telekomom veyano za kablovsku televiziju ili slicno... Tada im je broj u sistemu a nije tajna da su preko tih kompanija dolazili do brojeva gradjana...
Elem da uprostimo. Možda to utiče na tebe psihički. U redu. Ali time se ne utiče na rezultat izbora.Vidi, ja ne pričam o svojoj rodbini, ne pitam za drugara i slično,..
Ko to radi, taj mi je već sumnjiv,..
A, to da ti znaš da li to na mene utiče ili ne,.. to je drsko i bezobrazno,.. to ti piše za sebe, a ne za druge.
završili smo.
ko su lopovi? ovi sto su dali svoj kapilarni glas ili oni koji te pozovu da vide zasto se nisi pojavio na biralistu?Па онда су то лопови, а не изабрани представници власти...
Дакле, ако су лопови нису власт...
Како ко зна?E to je pravo pitanje. Ko zna. Taj broj čak tada nije ni bio na pretplatu.