Duple izborne liste

a kako utice?
realno kapilarne glasove su izmislili demokrate.
oni su prvi imali call centar koji je zvao ljude da glasaju i imao cuvene spiskove sigurnih glasova.

to je nesto sta ne utice na sam izborni proces

svaka stranka mobilizuje svoje glasacko telo, to je legalno.
prvo mi odgovorite:
Ako su mi poslali pismeni poziv za izbore, na kućnu adresu, šta ima da me zovu telefonom na dan izbora?

ostalo bez odgovora,.. pa još pita gosn urednik,.. da li sam im dokazao za koga sam glasao,.. eee, zemljo Srbijo tako ti i treba
E zemljo Srbijo. Do prošlih izbora u BiH je to bilo sasvim regularno. Inače na temu zvanja. Moja sestra živi u NS. Nikada nije bila član ni jedne stranke. Najčešće čak ni ne glasa. Elem izbori 2012. Prije izbora Tadić joj slao SMS poruku. Na dan izbora joj zvone joj aktivistikinje DS na interfon i mole da izađe da glasa. Opet ponavljam nije bila član stranke. Tako da...

E zemljo Srbijo. Do prošlih izbora u BiH je to bilo sasvim regularno. Inače na temu zvanja. Moja sestra živi u NS. Nikada nije bila član ni jedne stranke.
Odakle im njen broj telefona ?
Najčešće čak ni ne glasa. Elem izbori 2012. Prije izbora Tadić joj slao SMS poruku. Na dan izbora joj zvone joj aktivistikinje DS na interfon i mole da izađe da glasa. Opet ponavljam nije bila član stranke. Tako da...

ostalo bez odgovora,.. pa još pita gosn urednik,.. da li sam im dokazao za koga sam glasao,.. eee, zemljo Srbijo tako ti i treba
Ja znam da ti nisi jedan od bistrijih u tvom selu, ali da ipak probam
da ti objasnim (ukratko, da te ne naprežem suviše):
To se zove anketiranje i služi za neko okvirno predviđanje rezultata izbora... :mazi:

nema potrebe da me je sramota. valjda mogu da imam objektivno misljenje.

neces valjda i ti po automatizmu da kacis epitet stranackog bota samo zato sto ne razumes kako izbori funkcionisu? :eek:
Човече, селе гласаче из једне општине у другу, дуплирају спискове, брутално додају цифре испред цифара да намакну већину и још 10 других подвала, од којих пола се по закону иде у затвор због фалсификовања државне документације...

Буквално пара државну администрацију су направили и по њој доносе резултате гласања...

ako je neko pristao da da svoj kapilarni glas (sa sve imenom i jmbg) zasto se posle cudi ako ga kontaktiraju na dan glasanja?

dao si kapilarni glas, a nisi se pojavio na glasanju. NORMALNO je da ce te pozvati da vide sta se desava

ako si protiv sns, oteras ih sa vrata a ne dajes kapilarni glas. simple as that

ko trazi moral u politici je teski debil, i ne treba da se zamlacuje sa istim

krivicno delo nije. dal je moralno, to je upitno. zavisi ko kako SVOJ moral dozivljava

ako je neko pristao da da svoj kapilarni glas (sa sve imenom i jmbg) zasto se posle cudi ako ga kontaktiraju na dan glasanja?

dao si kapilarni glas, a nisi se pojavio na glasanju. NORMALNO je da ce te pozvati da vide sta se desava

ako si protiv sns, oteras ih sa vrata a ne dajes kapilarni glas. simple as that

ko trazi moral u politici je teski debil, i ne treba da se zamlacuje sa istim

krivicno delo nije. dal je moralno, to je upitno. zavisi ko kako SVOJ moral dozivljava
Па онда су то лопови, а не изабрани представници власти...

Дакле, ако су лопови нису власт...

E zemljo Srbijo. Do prošlih izbora u BiH je to bilo sasvim regularno. Inače na temu zvanja. Moja sestra živi u NS. Nikada nije bila član ni jedne stranke. Najčešće čak ni ne glasa. Elem izbori 2012. Prije izbora Tadić joj slao SMS poruku. Na dan izbora joj zvone joj aktivistikinje DS na interfon i mole da izađe da glasa. Opet ponavljam nije bila član stranke. Tako da...
Ponavljaš ti stalno nije bila član stranke i to nije slučajno. Tako su i moju sestru stalno zvali i slali sms jer je bila član demokratske stranke. A onda i nas usput pitaju i smaraju.

Човече, селе гласаче из једне општине у другу, дуплирају спискове, брутално додају цифре испред цифара да намакну већину и још 10 других подвала, од којих пола се по закону иде у затвор због фалсификовања државне документације...

Буквално пара државну администрацију су направили и по њој доносе резултате гласања...
a gde su opozicioni posmatraci? zasto potpisuju zapisnik da je sve proslo u redu?

a opet, ako ne mozes da imas poverenja u SVOJE stranacke ljude da se nece prodati, mozda ta stranka i nije za vladavinu.

Vidi, ja ne pričam o svojoj rodbini, ne pitam za drugara i slično,..
Ko to radi, taj mi je već sumnjiv,..
A, to da ti znaš da li to na mene utiče ili ne,.. to je drsko i bezobrazno,.. to ti piše za sebe, a ne za druge.
završili smo.
Elem da uprostimo. Možda to utiče na tebe psihički. U redu. Ali time se ne utiče na rezultat izbora.

E to je pravo pitanje. Ko zna. Taj broj čak tada nije ni bio na pretplatu.
Како ко зна?

Па мтс даје приватне податке грађана, да би СНС секташи могли да мешетаре...

Буквално се нити један закон о заштити података грађана не спроводи, ово је ко земља шпијуна, лопова и дилера информацијама...

Back