Duple izborne liste

Ima vise opcija.
Sestra ti sigurno ima nesto prijavljeno na sebe gde je ostavljen i broj telefona. Recimo ima ugovor sa telekomom veyano za kablovsku televiziju ili slicno... Tada im je broj u sistemu a nije tajna da su preko tih kompanija dolazili do brojeva gradjana...
Jedino što je tad imala pod ugovorom je net.
Ponavljaš ti stalno nije bila član stranke i to nije slučajno. Tako su i moju sestru stalno zvali i slali sms jer je bila član demokratske stranke. A onda i nas usput pitaju i smaraju.
Pa nije. Ni bilo ko iz porodice član bilo koje stranke u Srbiji.

ko su lopovi? ovi sto su dali svoj kapilarni glas ili oni koji te pozovu da vide zasto se nisi pojavio na biralistu?

lokali su specificni, pogotovo gde se ljudi medjusobno poznaju
Лопови су ти, што су на десет адреса пријављени, а и та држава која им легално дозвољава да имају боравиштну пријаву на 10 места ко духови...

Лопови су ти, што су на десет адреса пријављени, а и та држава која им легално дозвољава да имају боравиштну пријаву на 10 места ко духови...
glasas sa jmbg, a ne sa adresom.
isti jmbg ne mozda da glasa na razlicitim mestima.
cak ni najgori djilasovci ne tvrde to

Dupla izborna lista je mantra koju SDP-njare i Žuti uvijek iznova vrte, a nikad nisu objasnili što je to.
Poput Yettija, Big Foota, Loch Ness čudovišta, svi znaju da postoje, ali ih nikada nitko nije vidjeo.
Čuo sam, čuli smo, indicije ove, indicije one.

Pa ja nisam lažov, to je prvo,.. a drugo šta bi sa mojim pitanjem ?
Kojim konkretno?
Ми то са сигурношћу не знамо...

Шта ако је у записнику тај уписан да је гласао за СНС?

...Не оном оригиналном, већ оном преправљеном у кафићима и сл...?
Falsifikovanje izbora je krivično djelo.

glasas sa jmbg, a ne sa adresom.
isti jmbg ne mozda da glasa na razlicitim mestima.
cak ni najgori djilasovci ne tvrde to
Ало опанак, фалсификују спискове...

Јел разумеш да убацују по својој вољи информације у те фалсификате, тамо где не успеју друге подвале попут ''те која не утиче''?

Та подвала утиче на друге подвале, а не на резултате, који су и онако фалсифкат...

Prvo ti pošalju poziv,.. pa te par dana pre izbora zovu telefonom, da ispipaju,.. da li si dobio poziv, da li ćeš glasati,.. za koga,.. pa te zovu i za sam dan izbora.
----------------------
Kojim konkretno?

ČETVRTI PUT TI PONAVLJAM.
Ako su mi poslali pismeni poziv za izbore, na kućnu adresu, šta ima da me zovu telefonom na dan izbora?

Треба им та потврда, да виде колико треба гласова да намакну фантомима или грубим фалсификатима за већину...

Зато треба грађани да се у дан избора не јављају, да лопине не би знале колико треба гласова да додају секти преко фантомски пријављених, или пак да тотално преправе записник ако им је губитак суђен...

Па имаш на снимку да се записници фалсификују...

Из таквих се после објављују резултати...
To je nešto drugo. Ali to nije birački spisak.
Prvo ti pošalju poziv,.. pa te par dana pre izbora zovu telefonom, da ispipaju,.. da li si dobio poziv, da li ćeš glasati,.. za koga,.. pa te zovu i za sam dan izbora.
----------------------

Štabovi stranaka to rade. Vjerovatno si i ti negdje upisan kao član stranke iako nisi. Kao što su i moju sestru upisali.

Ало опанак, фалсификују спискове...

Јел разумеш да убацују по својој вољи информације у те фалсификате, тамо где не успеју друге подвале попут ''те која не утиче''?

Та подвала утиче на друге подвале, а не на резултате, који су и онако фалсифкат...
zato lepo odes da glasas pa ponistis listic ili glasaz za koga hoces.

ako si svoj glas dao za nekog, ne moze niko da umesto tebe da glas za drugog.
kao sto rekog, to ni najveci djilasovci ne tvrde.

znaci opanak sam. bas lepo :hahaha1:

ako je neko pristao da da svoj kapilarni glas (sa sve imenom i jmbg) zasto se posle cudi ako ga kontaktiraju na dan glasanja?

dao si kapilarni glas, a nisi se pojavio na glasanju. NORMALNO je da ce te pozvati da vide sta se desava

ako si protiv sns, oteras ih sa vrata a ne dajes kapilarni glas. simple as that

ko trazi moral u politici je teski debil, i ne treba da se zamlacuje sa istim

krivicno delo nije. dal je moralno, to je upitno. zavisi ko kako SVOJ moral dozivljava

Nisu oni ostavili broj, nego njihovi drugari/rodjaci/poznanici/kolege koji su u SNS-u, kada im trazu tamo da obezbede sigurne glasove.

Štabovi stranaka to rade. Vjerovatno si i ti negdje upisan kao član stranke iako nisi. Kao što su i moju sestru upisali.
Ma ne rade, samo što to njemu ne možeš da objasniš.
Meni su dolazili na vrata, dali mi upaljač i hemijsku i najkulturnije me pitali
da li ću da glasam i da li mogu da im kažem za koga.
Rekao sam da ću možda da glasam, verovatno za SNS i to je bilo to.
Niti sam ja otišao na glasanje, niti me je iko zvao posle toga...

Back