Doziveti erekciju u toku razgovora?!

Ah spontana erekcija..sta sad,ne bih se uznemirila,to je svakako prirodna stvar,cesce se desava mladim momcima,jer jos nisu naucili da kontrolisu..mislim ako je moguce kontrolisati ovu,,pojavu,,:D..na kraju krajeva ako osetis,da ce da dodje do toga,misli na nesto sto ti je totalno neseksi..kraljica Elizabeta u halterima ili tako nesto..ima da se izduvas za sekund.Na kraju krajeva bolje erekcija nego spontana menstruaija..:sad2:

Ah spontana erekcija..sta sad,ne bih se uznemirila,to je svakako prirodna stvar,cesce se desava mladim momcima,jer jos nisu naucili da kontrolisu..mislim ako je moguce kontrolisati ovu,,pojavu,,:D..na kraju krajeva ako osetis,da ce da dodje do toga,misli na nesto sto ti je totalno neseksi..kraljica Elizabeta u halterima ili tako nesto..ima da se izduvas za sekund.Na kraju krajeva bolje erekcija nego spontana menstruaija..:sad2:

Treba imati zihernadlu.
Uvek pri sebi !
Samo da ne pukne naglas,
jer će te prasak odati.

Sta mi se cesto desava,

JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!

U AUTOBUSU i slicno...?

kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..

najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***

Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

Pa ok, tako ces neko vreme..pa ces shvatiti da odbijas time redom svaku od tih devojaka, pa ces posle biti isfrustriran, pa ces biti besan na sebe, i onda ces da radis na sebi da se kontrolises, i onda ces da postanes frigidan i bice te tesko uzbuditi, pa ces onda imati nov problem u svom sexualnom zivotu....

Back