Doziveti erekciju u toku razgovora?!

ili radi sujeta bradatoj sirovini.

:rotf:
Ti nisi sama svoja vec igras ulou pohotljive ribe, navalentne do bola, ganjacice peniZA, previse je to neprirodno sto radis za jednu norrmalnu zenu, agresivna si, otrovna i pokazujes frustraciju na svakom postu, tako se ponasa samo neki gay besan na muskarce jer nece da ga ebu ili lezba muskaraca koja mrzi muskarce.
U svakom slucaju tvoji postovi su cista histerija i napadni su, nemas ni ic od zenstvenosti.
Teski si folirant.

Ti nisi sama svoja vec igras ulou pohotljive ribe, navalentne do bola, ganjacice peniZA, previse je to neprirodno sto radis za jednu norrmalu zenu, agresivna si, otrovna i pokazujes frustraciju na svakom postu, tako se ponasa samo neki gay besan na muskarce jer nece da ga ebu ili lezba muskaraca koja mrzi muskarce.
U svakom slucaju tvoji postovi su cista histerija i napadni su, nemas ni ic od zenstvenosti.

izgleda da vise imam problem kako da pobegnem od penisa raznih sujetnih balvana.

A ti i srcku i sracku i zato prestani da budes bezobrazna jer nema toga sto ti se nece obiti o glavu.
Tvoja drskost, tvoja seljacka spustanja, tvoje konstantne provokacije muskih na najgorem nivou, to ti se sve vraca.
Nemoj da izigravas nekog mangupa a da istovremeno siris dragost toplu i da insistiras na svojoj zenstvenosti dok istovremeno ko piljarica pkusavas da spustis muskom polu, mozes ti da fasciniras svojim kvazi filozofskim trabunjanjima nekog naivca dok sanjas veciti san o nekom baji koji bi te potcinio i napravio zenu od tebe.
Prema tome, skrati poganu jezicinu jer neces naci mira dokle god se drsko i bezobrazno budes ophodila i kad za tim nemas potrebe.

odjebi i prestani da mi se kacis na svaki post. samo se branim od nasrtaja bezobraznih sirovih ljudi koji vole da se trpaju svuda a niko ih nista ne pita
provociraju donose zakljucke, i lupetaju gluposti. i trpis do odredjenje mere a onda uzvratis.ja se takvima ne sklanjam nego kazem sta imam, to sto tvoja sujeta to ne moze da podnese je tvoj problem

Sta mi se cesto desava,

JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!

U AUTOBUSU i slicno...?

kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..

najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***

Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

suveise sam star da bih ti mogsao pomoci :aha:

Sta mi se cesto desava,

JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!

U AUTOBUSU i slicno...?

kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..

najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***

Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

Ti pi*de dugo nisi video :D

Inace dobro je dok imas erekciju,problem je kad prestane,a resenje problema je da uposlis desnicu jedno 4-5 puta dnevno...Ali problem je komedija i kako si opisao problem svaka cast,bas si me nasmejao :hahaha:

Poslednja izmena:
Cesto se desava muskarcima sa kojima sam u kontaktu da imaju erekciju, kada imamo neki blizi kontakt. Na primer, bas sinoc na nastupu, izdvojila sam jednog decka od oko 25 godina iz grupe. Poceli smo da igramo i onda je to postalo ocigledno. Posto sam iskusna u tom polju, ja sam ga elegantno stavila na stranu da mu se ostali klinci ne bi smejali. Posle mi je trazio broj da se vidimo, ali sam mu rekla da imam decka.

Znaci i tebi je proslo kroz glavu da kod SM nisu cista posla, ili je ***** il latentna lezbaca. :mrgreen:

Meni nije bilo jasno od pocetka, zasto mene taj lik juri i sl. Mogu da shvatim da je zaljubljen/a u mene, ali, ljudi, pa ovo je Forum. I onda me je stalno napadala. I onda sam pomislila da ona hoce da skrene paznju sa sebe, tako sto ce napadati nekog drugog. Znate, to je normalna pojava, kod tako bolesnih osoba. Meni je ok. Svako ima pravo da pise sta zeli, cak njeni postovi i nemaju neku vrednost da se prate, uglavnom je onako ogorcena i ostrog jezika, nekako pijacarski tip. Shvatam da je to neka vrsta neostvarenosti. I meni deluje kao seksusalno nedefinisana osoba.

A ti i srcku i sracku i zato prestani da budes bezobrazna jer nema toga sto ti se nece obiti o glavu.
Tvoja drskost, tvoja seljacka spustanja, tvoje konstantne provokacije muskih na najgorem nivou, to ti se sve vraca.
Nemoj da izigravas nekog mangupa a da istovremeno siris dragost toplu i da insistiras na svojoj zenstvenosti dok istovremeno ko piljarica pkusavas da spustis muskom polu, mozes ti da fasciniras svojim kvazi filozofskim trabunjanjima nekog naivca dok sanjas veciti san o nekom baji koji bi te potcinio i napravio zenu od tebe.
Prema tome, skrati poganu jezicinu jer neces naci mira dokle god se drsko i bezobrazno budes ophodila i kad za tim nemas potrebe.

Hahaha! Bas je takva. To sam i ja primetila. Ta bolesna ogorcenost.

Sta mi se cesto desava,

U AUTOBUSU i slicno...?

pokaj se dok nije kasno, šejtan hoće da te regrutuje :pop3:

Back