- Poruka
- 29.141
Znaci i tebi je proslo kroz glavu da kod SM nisu cista posla, ili je ***** il latentna lezbaca.![]()
ili radi sujeta bradatoj sirovini.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci i tebi je proslo kroz glavu da kod SM nisu cista posla, ili je ***** il latentna lezbaca.![]()

ili radi sujeta bradate sirovine.
![]()
Ti nisi sama svoja vec igras ulou pohotljive ribe, navalentne do bola, ganjacice peniZA, previse je to neprirodno sto radis za jednu norrmalnu zenu, agresivna si, otrovna i pokazujes frustraciju na svakom postu, tako se ponasa samo neki gay besan na muskarce jer nece da ga ebu ili lezba muskaraca koja mrzi muskarce.ili radi sujeta bradatoj sirovini.
![]()
Ti nisi sama svoja vec igras ulou pohotljive ribe, navalentne do bola, ganjacice peniZA, previse je to neprirodno sto radis za jednu norrmalu zenu, agresivna si, otrovna i pokazujes frustraciju na svakom postu, tako se ponasa samo neki gay besan na muskarce jer nece da ga ebu ili lezba muskaraca koja mrzi muskarce.
U svakom slucaju tvoji postovi su cista histerija i napadni su, nemas ni ic od zenstvenosti.
Niko bre nece da te kara koliko god se nudis.izgleda da vise imam problem kako da pobegnem od penisa raznih sujetnih balvana.
Niko bre nece da te kara koliko god se nudis.
dobices srcku, olaksaj si se

Što bi rekle kolege... rodila se tu ljubav dvoje brigadira![]()
Sta mi se cesto desava,
JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!
U AUTOBUSU i slicno...?
kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..
najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***
Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

Sta mi se cesto desava,
JAKO BITNO DA DEVOJKE ODGOVORE KAKO BI SE OSECALE DA SE MUSKARCU DIGNE U TOKU RAZGOVORA?!
U AUTOBUSU i slicno...?
kada pricam sa nekom devojkom ja joj gledam usne i izgubim se i samo malo mi misli skrenu ka sexualnoj masti i eto pocinje da se dize... i to mi se desilo vise puta..
najgore je bilo kada je dosla drugarica kod mene da joj pokazujem nesto i meni poceo da se dize i ja uzeo pa sa knjigama krijem medjunozje.I ona ustala da nesto pokazuje i okrene se iz profila i onda joj je guza dosla do izrazaja.. ***
Kako se izboriti sa ovim i zar ne mislite da su devojke u prednsoti jer imaju trougao? U smislu da im se ne pokazuju emocije?

A ti i srcku i sracku i zato prestani da budes bezobrazna jer nema toga sto ti se nece obiti o glavu.
Tvoja drskost, tvoja seljacka spustanja, tvoje konstantne provokacije muskih na najgorem nivou, to ti se sve vraca.
Nemoj da izigravas nekog mangupa a da istovremeno siris dragost toplu i da insistiras na svojoj zenstvenosti dok istovremeno ko piljarica pkusavas da spustis muskom polu, mozes ti da fasciniras svojim kvazi filozofskim trabunjanjima nekog naivca dok sanjas veciti san o nekom baji koji bi te potcinio i napravio zenu od tebe.
Prema tome, skrati poganu jezicinu jer neces naci mira dokle god se drsko i bezobrazno budes ophodila i kad za tim nemas potrebe.
Sta mi se cesto desava,
U AUTOBUSU i slicno...?