faraonn
Elita
- Poruka
- 19.839
..svaka bolest ima svoj
streptomicin
...
streptomicin
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kad ti se to desi ti nju za ruku i ... "vidi" tj oseti
i krenes "vidi samo se desilo, uopste nisam hteo" onako cudi se ko da si odlepio
Valjda može da pomogne nošenje farmerki. Tada dizanje teže dolazi do izražaja.
tad se sve vidi u punoj snazi.
tad se sve vidi u punoj snazi.
Možda ako ode na stranu ali ako uspe da ga održava na sredini trebalo bi da bude ok![]()
Meni se pre neki dan digao i protiv moje volje kad sam isao kod frizerke da mi ostruca bradu jer dok je to radila i trudila se da bude precizna morala je zauzimati neobicne poze i drzati me za glavu te me u jednom momentu usmerila na grud svoju, tako bese prisna poza da mi se digo u momentu i ona je to primetila i jos duze se zadrzala u toj pozi, o sudbo kleta.
I ova je bila brbljiva na pocetku ali kad se situacija zahuktala i kad je primetila moju izbocinu u farmerkama i sama je usporila, pocela plitko da dise i pricu svela na minimum.E to je prilicno zeznuta situacija, jos ako je frizerka neka brbljivica, a po difoltu obicno jeste, ume iskusenje da potraje, ko to izdrzi taj je superheroj.![]()
Za dlaku.Za dlaku si se izvukao.
I ova je bila brbljiva na pocetku ali kad se situacija zahuktala i kad je primetila moju izbocinu u farmerkama i sama je usporila, pocela plitko da dise i pricu svela na minimum.
Sto je najgore bila jos neka baba u salonu koja je pomno pratila kako mi frizerka stuca bradu i to je jos dodalo na napetosti.
U pocetku sam bio prekrstio noge da se moja "nelagoda" ne primeti al onda sam se drznuo i blago se raskrecio na uzivanje babe i frizerke a i svoje, bogami.
Kako je krenulo zamalo da ostanem bez brade u potpunosti a da nije bilo babe ko zna kako bi se zavrsilo.
Za dlaku.
Da napomenem da je frizerka bila slatka ko bombonica, mlada i jedra a veoma vesta s rukama.
Sto pederaski kad je muzjacki, imam jaku bradu i volim da je negovana a to najbolje rade profesionalci.
nije muzjacki, muzjacki je brada od par dana.
Ti nisi kompetentna da pricas o muzjacima jer samo o njima sanjas po forumima a pravog nisi nikad ni probala.nije muzjacki, muzjacki je brada od par dana.
Ti nisi kompetentna da pricas o muzjacima jer samo o njima sanjas po forumima a pravog nisi nikad ni probala.
Nije ona moja inteesna sfera, stavise ja mislim da je SM *****.
Znaci i tebi je proslo kroz glavu da kod SM nisu cista posla, ili je ***** il latentna lezbaca.i ja sam posumnjao po postovima...
znaci nisam jedini, bas malo pre citam.
dark mudro zboris..
nego gde smo mi ono stali ko done frizerke... eto to je prilicno dobar primer...
sto joj nisi rekao jer joj treba krema za brijanje da se jos malo nalegne na medjunozje gaahaaaa