ДОКАЗИ за постојање Бога

Vera je jedno,dokazi su drugo,ako tvrdis da nesto postoji a ne prilazes dokaze ja sam u pravu sve dok ne dokazes suprotno.

O svojoj i mojoj.

Ne pricas ti o nikakvim dokazima,samo trabunjas bezveze na nivou deteta od 3 godine.

Ne postoji okruzenje koje je Bog stvorio posto isti ne postoji ;)

pa pogledaj u nebo sada je noc videces zvede i mesec ili sutra pogledaj u zivotinje i biljke i videces da postoje :mrgreen:

Udises i vazduh koji je Bog stvorio - voda postoji i to je delo Boga - zemlja postoji jel tako :rumenko:

Dela Bozija dokazuju sve i vide se osim ako nisi totalno slep , srry :(

Демантујеш самог себе?! Прво кажеш да је Svako
kretanje je izazvano nekim prethodnim kretanjem, а онда нсатављаш да mora
da postoji prva tačka od koje kretanje započinje?? Тешка контрадикција или ти логичка грешка. Фалација. Смилси то боље па се јавни. Ај.

Зашто би МОРАЛИ? Ако је тај узрок први, ко је онда створио њега? Знаш ште је писало у Студенту, лист Бегордаских студената? Отац историје је јебо свог оца па се родио!!

појаве нису нужне?? Ја мислим да јесу. Имаш ли доказ?

Прво: савршенство не постоји. Ако имаш какав доказ, молим те изнеси.
Друго: оно што је тренутно најсавршеније, не мора да значи да је бог.

Противуречност!??
у ставци бр. 3 ти рече да ништа није нужно?!! Ако не постоји нужност, како постоји сврсисходност?
Хвала за одговор. :)

Inace to su ti logicki dokazi Sv.Tome Akvinskog koje se uce iz istorije filozofije 3 i filozofije prirode, a da si ovako ''demantovao'' dokaze na ispitu, ne bi polozio ispit.
1.Na ti nacrtam posto ne razumes, od koga si ti pokrenuto od tate i mame, a oni od njihovih tata i mama, a oni...
2.Zbog logike stvari, jer po tebi ispada da nema pocetka.
3.Ne razumes Bog je nuzan, nista bez njega ne moze da nastane.
4.Savrsenstvo postoji, a to je ono sto ne moze vise da se usavrsava, a to je Bog.
Ne postoji trenutno svarsenstvo,jer ako je trenutno savrseno,znaci da nije savrseno.
5.Ti i dalje ne razumes , Bog je nuzan , a sve proizilazi iz njega.
Ne bi ti prosao ispit iz filozofije....

pa pogledaj u nebo sada je noc videces zvede i mesec ili sutra pogledaj u zivotinje i biljke i videces da postoje :mrgreen:

Udises i vazduh koji je Bog stvorio - voda postoji i to je delo Boga - zemlja postoji jel tako :rumenko:

Dela Bozija dokazuju sve i vide se osim ako nisi totalno slep , srry :(

Sve to postoji a samo ne postoji Bog koji ih je stvorio,tuga:sad2:

Ne,udisem vazduh koji nije Bog stvorio kao ni ostalo.

Dela Bozja ne postoje,a ako ti vidis nekakvog Boga daj da ga i ostali vide:D

- - - - - - - - - -

Inace to su ti logicki dokazi Sv.Tome Akvinskog koje se uce iz istorije filozofije 3 i filozofije prirode, a da si ovako ''demantovao'' dokaze na ispitu, ne bi polozio ispit.
1.Na ti nacrtam posto ne razumes, od koga si ti pokrenuto od tate i mame, a oni od njihovih tata i mama, a oni...
2.Zbog logike stvari, jer po tebi ispada da nema pocetka.
3.Ne razumes Bog je nuzan, nista bez njega ne moze da nastane.
4.Savrsenstvo postoji, a to je ono sto ne moze vise da se usavrsava, a to je Bog.
Ne postoji trenutno svarsenstvo,jer ako je trenutno savrseno,znaci da nije savrseno.
Ne bi ti prosao ispit iz filozofije....

:cepanje:

Pa i u ono sto ja verujem ja moja stvar
тачно. Оно у шта верујеш је твоја ствар и није предмет теме. А овде само изнеси доказе за постојање бога, ако имаш? Хвала.
Ако немаш, не узбуђуј се човече. Нико ти ништа неће.

тачно. Оно у шта верујеш је твоја ствар и није предмет теме. А овде само изнеси доказе за постојање бога, ако имаш? Хвала.
Ако немаш, не узбуђуј се човече. Нико ти ништа неће.

Pa to se ne moze dokazati,prvo jer ne postoji a to znaci cak da i ako postoji opet ne postoji jer ljudski um nije toliko razvijen da ga nikad ne moze dokazati.

A posto se ne moze dokazati znaci da ne postoji.

E sad,mi mozemo da verujemo,ali cak bi meni i kao verniku bilo glupo da ubedujem da postoji.

Vidis ovu jutu ona nema ni 2 razreda osnovne a IQ joj je zakrzljao,ne moze da dokaze ni postojanje matematike al zato moze da objasni(mada ni sam ne zna kako) stvaranje celog svemira.:hahaha:

- - - - - - - - - -

Lepo ja kazem Ne Priznajem je sve sto znate - kao papige :hahaha:

Nemam ja sta da priznajem nesto sto ne postoji,cak i da priznam on i dalje nece postojati,al ti to ne kapiras....

Тома Аквински нема доказе за постојање бога. Пише у историју филозофије. И ако би рекла да су то докази за постојање бога, онда не би положила испит.

нацртај. Тата и мама нису доказ за постојање бога.

2.Zbog logike stvari, jer po tebi ispada da nema pocetka

Где си нашла ту логику? По мојој логици ствари не постоји почетак.

Супер! Још само да га покажеш где је

.

Одлично! Имаш какав доказ, душо?

Sve to postoji a samo ne postoji Bog koji ih je stvorio,tuga:sad2:

Ne,udisem vazduh koji nije Bog stvorio kao ni ostalo.

Dela Bozja ne postoje,a ako ti vidis nekakvog Boga daj da ga i ostali vide:D

- - - - - - - - - -

:cepanje:

Filozofija prirode je disciplina filozofije, obavezan predmet na cetvrtoj godini studija za filozofiju.
IV GODINA FILOZOFIJA PRIRODE
http://ff.uns.ac.rs/studije/osnovne/studije_osnovne_filozofija.html
-FILOZOFIJA PRIRODE - Branko Pavlovic
http://www.leo.rs/e7f044e9-282d-483e-a545-07d4cdf4615a/FILOZOFIJA-PRIRODE.aspx
-Filozofija prirode kao revolucija u mišljenju i stvaranju njemačkih romantičara
http://www.academia.edu/3516258/Fil...u_misljenju_i_stvaranju_njemackih_romanticara
-Kantova filozofija prirode
http://hrcak.srce.hr/87502
Ti bas volis da hvalis svojim neznanjem i da pokazes svima da nemas veze sa temom lol

Filozofija prirode je disciplina filozofije, obavezan predmet na cetvrtoj godini studija za filozofiju.
IV GODINA FILOZOFIJA PRIRODE
http://ff.uns.ac.rs/studije/osnovne/studije_osnovne_filozofija.html
-FILOZOFIJA PRIRODE - Branko Pavlovic
http://www.leo.rs/e7f044e9-282d-483e-a545-07d4cdf4615a/FILOZOFIJA-PRIRODE.aspx
-Filozofija prirode kao revolucija u mišljenju i stvaranju njemačkih romantičara
http://www.academia.edu/3516258/Fil...u_misljenju_i_stvaranju_njemackih_romanticara
-Kantova filozofija prirode
http://hrcak.srce.hr/87502
Ti bas volis da hvalis svojim neznanjem i da pokazes svima da nemas veze sa temom lol

:cepanje: koji si ti cirkus:cepanje:

Ja samo ne vidim Boga kao ni ti naravno, a ti me ubedjujes da postoji nesto sto ni sama ne vidis,koje loodilo:cepanje:

Ne vidis ti ni Metafiziku od Aristotela, ni Kritiku cistog uma od Kanta,ni Fenomenologiju duha od Hegela.....znaci ni to ne postoji :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Kakav nobelovac :rotf::super:

- - - - - - - - - -

:cepanje: koji si ti cirkus:cepanje:

Ovo sto sam ja napisala uci se na fakultetu, a ove nebuloze sto ti pises, ne pricaju se ni na deponiji. lol

Pa dokazi da je tvoj deda Milutin stvorio to :rumenko: ja cu tebi da je Bog, moze

може: рекла моја баба Јеца. Каже приказо јој се прадеда Милутин у сан неку ноћ, и рекао јој да је све то побројано он створио.! И још каже Јеца, да је лик деде Милутина био тако јасан да она нема ниаккве сумње, да јој је рекао све истнито! Ето ти доказа! :rtfm:

Ne vidis ti ni Metafiziku od Aristotela, ni Kritiku cistog uma od Kanta,ni Fenomenologiju duha od Hegela.....znaci ni to ne postoji :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Kakav nobelovac :rotf::super:

- - - - - - - - - -

Ovo sto sam ja napisala uci se na fakultetu, a ove nebuloze sto ti pises, ne pricaju se ni na deponiji. lol

Ajde ne lupaj gluposti,to sto si ti kvarna ko supalj zub je problem tvojih roditelja sto te nisu tukli u kupusu kao dete,iako nisam pobornik takvog vaspitavanja.

Cuj ti nju......dokazi i to uce se na fakultetu......:hahaha:

Inace vas troje ste pravi dokaz da su vernici priglupi ljudi,kao da pricam sa poremecenim osobama,ova jadnica nasla neke ustashke knjige od nekog debila tome i to iz 3 razreda tamoneke filozofije a tema se bavi dokazima a ne filozofiranjima+to nisu nikakvi dokazi vec posredni za kojekakve budalastine kojima se priglupi vernici sluze ne bi li ispali inteligentni.

A ovaj drugi pichkopacenik a inace veeeeliki vernik ima kristalnu teoriju "meni popa reko kad sam biJo mali da je Bog stvorio zemlju i to znaci ako postoji zemlja da je to dokaz da postoji Bog":cepanje:

I jeli bre,vama sutra neko treba da da pravo glasa da odlucujete o mojoj sudbini:(.......iebem ga shkrbava onom ko vam dade:evil:

A ova treca nju ni da ne komentarisemz:D

:cepanje::cepanje::cepanje:

Znaci na filozofskom fakultetu u Beogradu i Novom Sadu se proucavaju ''ustaske'' knjige, posto je ustastvo starije od Aristotela i Sv. Avgustina....
Trci onda u ministarstvo prosvete i raci da zabrane ''ustaske'' knjige na srpskim fakultetima...
Ovde gluposti moze da kaze samo neko ko bas nema pojma sa pojmom
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf::hahaha::zcepanje::super::klap:

Znaci na filozofskom fakultetu u Beogradu i Novom Sadu se proucavaju ''ustaske'' knjige, posto je ustastvo starije od Aristotela i Sv. Avgustina....
Trci onda u ministarstvo prosvete i raci da zabrane ''ustaske'' knjige na srpskim fakultetima...
Ovde gluposti moze da kaze samo neko ko bas nema pojma sa pojmom
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf::hahaha::zcepanje::super::klap:

Ma proucavaju se svakojake budalastine,napr. da OVK nije teroristicka organizacija,ali kakve bilo kakvi fakulteti imaju veze sa ovom temom osim sa tvojom tuposcu?

I sta ce ti ti smajliji kad nista nije smesno?

Back