Кверкус
Domaćin
- Poruka
- 3.403
Zivis na Zemlji koju je stvorio Bogi trazis dokaz ?
![]()
тражим доказ да ју је створио бог? Имаш ли га?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivis na Zemlji koju je stvorio Bogi trazis dokaz ?
![]()
Pa i u ono sto ja verujem ja moja stvar![]()
Ne smetaju meni ateisti kao ljudi nego kao osobe kojie odbijaju bilo koje cinjeice u vezi Boga i bilo koji dokaz![]()
Vera je jedno,dokazi su drugo,ako tvrdis da nesto postoji a ne prilazes dokaze ja sam u pravu sve dok ne dokazes suprotno.
O svojoj i mojoj.
Ne pricas ti o nikakvim dokazima,samo trabunjas bezveze na nivou deteta od 3 godine.
Ne postoji okruzenje koje je Bog stvorio posto isti ne postoji![]()
Bog ne postoji,zato sto ti ne mozes da ga vidis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Демантујеш самог себе?! Прво кажеш да је Svako
kretanje je izazvano nekim prethodnim kretanjem, а онда нсатављаш да mora
da postoji prva tačka od koje kretanje započinje?? Тешка контрадикција или ти логичка грешка. Фалација. Смилси то боље па се јавни. Ај.
Зашто би МОРАЛИ? Ако је тај узрок први, ко је онда створио њега? Знаш ште је писало у Студенту, лист Бегордаских студената? Отац историје је јебо свог оца па се родио!!
појаве нису нужне?? Ја мислим да јесу. Имаш ли доказ?
Прво: савршенство не постоји. Ако имаш какав доказ, молим те изнеси.
Друго: оно што је тренутно најсавршеније, не мора да значи да је бог.
Противуречност!??
у ставци бр. 3 ти рече да ништа није нужно?!! Ако не постоји нужност, како постоји сврсисходност?
Хвала за одговор.![]()
Sta je sve Bog stvorio :
Vodu
Vazduh
Voce
Zivotinje
Mesec i zvede i Sunce
Coveka i Zenu
Biljke
pa pogledaj u nebo sada je noc videces zvede i mesec ili sutra pogledaj u zivotinje i biljke i videces da postoje![]()
Udises i vazduh koji je Bog stvorio - voda postoji i to je delo Boga - zemlja postoji jel tako
Dela Bozija dokazuju sve i vide se osim ako nisi totalno slep , srry![]()
Inace to su ti logicki dokazi Sv.Tome Akvinskog koje se uce iz istorije filozofije 3 i filozofije prirode, a da si ovako ''demantovao'' dokaze na ispitu, ne bi polozio ispit.
1.Na ti nacrtam posto ne razumes, od koga si ti pokrenuto od tate i mame, a oni od njihovih tata i mama, a oni...
2.Zbog logike stvari, jer po tebi ispada da nema pocetka.
3.Ne razumes Bog je nuzan, nista bez njega ne moze da nastane.
4.Savrsenstvo postoji, a to je ono sto ne moze vise da se usavrsava, a to je Bog.
Ne postoji trenutno svarsenstvo,jer ako je trenutno savrseno,znaci da nije savrseno.
5.Ti i dalje ne razumes , Bog je nuzan , a sve proizilazi iz njega.
Ne bi ti prosao ispit iz filozofije....
Naravno.
тачно. Оно у шта верујеш је твоја ствар и није предмет теме. А овде само изнеси доказе за постојање бога, ако имаш? Хвала.Pa i u ono sto ja verujem ja moja stvar
Za tebe ne postoji ni filozofija, jer ne mozes da vidis pojmove....
то све је створио мој Прадеда Милутин!! Немој ти да то својаташ и придајеш некоме другоме да је створио!!![]()
Sve to postoji a samo ne postoji Bog koji ih je stvorio,tuga
Ne,udisem vazduh koji nije Bog stvorio kao ni ostalo.
Dela Bozja ne postoje,a ako ti vidis nekakvog Boga daj da ga i ostali vide![]()
тачно. Оно у шта верујеш је твоја ствар и није предмет теме. А овде само изнеси доказе за постојање бога, ако имаш? Хвала.
Ако немаш, не узбуђуј се човече. Нико ти ништа неће.
Lepo ja kazem Ne Priznajem je sve sto znate - kao papige![]()
Pa dokazi da je tvoj deda Milutin stvorio toja cu tebi da je Bog moze
![]()
Ko je stvorio ako nije Bog ?
Inace to su ti logicki dokazi Sv.Tome Akvinskog koje se uce iz istorije filozofije 3 i filozofije prirode, a da si ovako ''demantovao'' dokaze na ispitu, ne bi polozio ispit.
1.Na ti nacrtam posto ne razumes, od koga si ti pokrenuto od tate i mame, a oni od njihovih tata i mama, a oni...
2.Zbog logike stvari, jer po tebi ispada da nema pocetka
4.Savrsenstvo postoji, a to je ono sto ne moze vise da se usavrsava, a to je Bog.
5.Ti i dalje ne razumes , Bog je nuzan , a sve proizilazi iz njega.
.
Za tebe ne postoji ni filozofija, jer ne mozes da vidis pojmove....
тражим доказ да ју је створио бог? Имаш ли га?
Boluje od Ne priznajem sindroma![]()
jer ako bi priznao postojanje onoga sto sam naveo gore a to postoji postao bi vernikali inat cini cuda
![]()
a kako bi nesto nastalo?
Mora da postoji Tvorac svegaa to je Bog.
Sve to postoji a samo ne postoji Bog koji ih je stvorio,tuga
Ne,udisem vazduh koji nije Bog stvorio kao ni ostalo.
Dela Bozja ne postoje,a ako ti vidis nekakvog Boga daj da ga i ostali vide
- - - - - - - - - -
![]()
Filozofija prirode je disciplina filozofije, obavezan predmet na cetvrtoj godini studija za filozofiju.
IV GODINA FILOZOFIJA PRIRODE
http://ff.uns.ac.rs/studije/osnovne/studije_osnovne_filozofija.html
-FILOZOFIJA PRIRODE - Branko Pavlovic
http://www.leo.rs/e7f044e9-282d-483e-a545-07d4cdf4615a/FILOZOFIJA-PRIRODE.aspx
-Filozofija prirode kao revolucija u mišljenju i stvaranju njemačkih romantičara
http://www.academia.edu/3516258/Fil...u_misljenju_i_stvaranju_njemackih_romanticara
-Kantova filozofija prirode
http://hrcak.srce.hr/87502
Ti bas volis da hvalis svojim neznanjem i da pokazes svima da nemas veze sa temom lol
Ja samo ne vidim Boga kao ni ti naravno, a ti me ubedjujes da postoji nesto sto ni sama ne vidis,koje loodilo![]()
koji si ti cirkus
![]()
Pa dokazi da je tvoj deda Milutin stvorio toja cu tebi da je Bog, moze
Ne vidis ti ni Metafiziku od Aristotela, ni Kritiku cistog uma od Kanta,ni Fenomenologiju duha od Hegela.....znaci ni to ne postoji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav nobelovac
- - - - - - - - - -
Ovo sto sam ja napisala uci se na fakultetu, a ove nebuloze sto ti pises, ne pricaju se ni na deponiji. lol
Inace vas troje ste pravi dokaz da su vernici priglupi ljudi,kao da pricam sa poremecenim osobama,ova jadnica nasla neke ustashke knjige od nekog debila tome i to iz 3 razreda tamoneke filozofije a tema se bavi dokazima a ne filozofiranjima+to nisu nikakvi dokazi vec posredni za kojekakve budalastine kojima se priglupi vernici sluze ne bi li ispali inteligentni.
A ovaj drugi pichkopacenik a inace veeeeliki vernik ima kristalnu teoriju "meni popa reko kad sam biJo mali da je Bog stvorio zemlju i to znaci ako postoji zemlja da je to dokaz da postoji Bog"
I jeli bre,vama sutra neko treba da da pravo glasa da odlucujete o mojoj sudbini.......iebem ga shkrbava onom ko vam dade
A ova treca nju ni da ne komentarisem
![]()
Znaci na filozofskom fakultetu u Beogradu i Novom Sadu se proucavaju ''ustaske'' knjige, posto je ustastvo starije od Aristotela i Sv. Avgustina....
Trci onda u ministarstvo prosvete i raci da zabrane ''ustaske'' knjige na srpskim fakultetima...
Ovde gluposti moze da kaze samo neko ko bas nema pojma sa pojmom
![]()
![]()
![]()
![]()