DOK JE ON SPAVAO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol:
Sjetih se decka kada je hrkao tokom sna, i to lezeci na boku:roll:....inace ne hrce, ne znam sta mu je bilo te noci............ja ga laktom gurnem, nista, nece da prestane da hrce..........
malo ga ceskala po klikercicima, hihihihi, odmah se okrenuo na ledja, promeskoljio i prestao da hrce....nije se probudio....
mada, jeste probudio zelju u meni, uffff, ko bi rekao da u snu moze biti onako cvrst:heart:.............al' ja se ne usudih na to Madona, sta ako se probudi, pa me zbaci sa sebe......bolje pitati, pa onda..........

to se zove poštena ženska i uzoran građanin.
nego jel to mmmmm, zvučalo više, kao da, da ili nemoj molim te.
i bolje se pokaj na vreme...

iskoristiti = je>bati ako neko nije u stanju da te odbije | je>bati ako te neko odbije.

Pitanje je... hehehehe... "dali sam ja njega seksualno iskoristila ako sam ga jeebala dok je spavao" ... hehehehehe. Jock, iskoristio je on nju.

Kako i zasto? Zato sto svako zna da covek u snu moze da svesno reaguje na sve sto se dogadja oko njega, jer je jednim delom budan. To bi znacilo da je njemu i u budnom stanju nebitno dal ona zeli da mu pusi dok spava.
A ko mi ne veruje moze da pita na zdravlje recimo doktoricu, ili da zove ludnicu cisto da pita psihijatre to.

Meni se slično desilo... Baš mi nešto došlo, a on spava čovek, ali ispao mu drugar iz bokserica; mislim k'o mački slanina:confused:
Da ga budim, da ga ne budim; legla da spavam i ja, al' neće san naoči:rumenko:
Da ga silujem, missim kako ću baš to... A ja u usta, pa povuci - potegni:whistling: dok se nisu probudili... obojica..:lol:
Oduševio se, odradili sve k'o što svet nalaže; i reko' sad mogu da spavam:p

Tesko je svhatiti da smo se svi zajebali i da smo svi promasili i da je ustvari on nju iskoristio. To jest koristio inace. Sve izgleda kao da je ona (zlobnica i mafijas kriminalac najgori) njega iskoristila, jer on nije bio u stanju da odbije ili prihvati seks (sto znaci da je to koriscenje). Ali, bio je u stanju.

Koristio je drustvenu predrasudu da se u snu nije svestan nicega ... i iskoristio. Umesto da joj jasno stavi do znanja da je indiferentan prema tome da (da li) mu ona pusi dok spava, ili da li mu uopste pusi, on je prevario da nije. (Praveci se da je onako kako vecina misli, to jest, da se u snu nista ne kapira sto se radi okolo) Lagati nekoga sa kim si u vezi (saradjujes seksualno) je prevara i obmana i nasilje, jer tako obmanjujes saradnika, i to je u poslovnom smislu (mozemo gledati i tako!) silovanje. Ono sto je u vezi ili ne silovanje to je u ekonomskoj politici izmanipulisavanje. Dakle, on je nju silovao. Naterao ju je da bude ubedjena da to ne moze da mu smeta (i da mu prija), jer ju je izmanipulisao.

Sve ima aktivan i pasivan (u psihijatriji) tok, i kao takvo silovanje moze biti (kao voljni gest) aktivno i pasivno. Obicno neprosveceni (a prilagodjeni) ljudi i ne slute o pasivnim ili aktivnim stranama nekog gesta kome znaju samo jednu stranu, a psihijatri obicno to dobro znaju, samo sto njih niko ne primecuje. Svi znamo sta je aktivno silovanje i mislimo da je to jedino, i da ne treba reci da je ono aktivno, jer ono i ne moze biti pasivno. Istina je da je cesce ono pasivno gde neko nekoga obmanjuje u seksu da bi dobio nesto STO MU NEKI NE BI DAO DA JE ZNAO KAKAV JE TAJ NEKO. Dakle, silovao je on nju. Kad bi neko izasao pred sudstvo sa tim dokazima odbili bi ga verbalno zato sto "bulazni" a latentno zato sto nije moguce dokazati svaki slucaj pasivnog silovanja, tako da nije moguce to ni kazniti.

Da stvar bude jos i gora, on nije nista vise kriv od nje. Da je to uradio nekoj koja bi znala za pasivno silovanje bio bi kriv (na neki drugi nacin koji ne moze da razotrkije ni svesno, jer o tome nezna).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back