- Poruka
- 89.439
И то само зато што га ниси преварила са вибратором.. брука..Eto kako žene mogu da "zlostavljaju" muškarca dok spavaju!
A mene hteli u apsu.

Ето како пролазе поштене жене.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то само зато што га ниси преварила са вибратором.. брука..Eto kako žene mogu da "zlostavljaju" muškarca dok spavaju!
A mene hteli u apsu.

Питај мужа.A je li prevara kad žena koristi vibrator?

reko sam ti, smarac....![]()

Jock, otkačila sam ga.![]()

Naravno da je riba, dobila je pp![]()
e ova fora da citas samo prvu i zadnju stranu neke teme je mnogo prakticna..na prvoj strani ga je silovala, na poslednjoj otkacila..koga je briga sta se desavalo u medjuvremenu?
i posle kazu kako su muskarci siledzije![]()

aj nemoj me terati da citam sredinu..osam strana, ejj..ajd prepricaj, ako ima nesto bitno![]()
![]()
Одличан начин да се дезинформишеш...![]()

Ништа битно..aj nemoj me terati da citam sredinu..osam strana, ejj..ajd prepricaj, ako ima nesto bitno![]()

ja to nisam sretala..da mu mali budan, a on da spava.Ништа битно..
Нисмо успели да сазнамо, да ли је могуће искористити мушкарца а не пробудити га..![]()

e ova fora da citas samo prvu i zadnju stranu neke teme je mnogo prakticna..na prvoj strani ga je silovala, na poslednjoj otkacila..koga je briga sta se desavalo u medjuvremenu?
i posle kazu kako su muskarci siledzije![]()

ja to nisam sretala..da mu mali budan, a on da spava.
al ima svakojakih cuda na bozijem dunjaluku![]()

To mi se cesto desava.Da li vi muškarci dok se sexate sa vašom lepšom polovinom, pustite malko mašti na volju pa za vreme sexa sanjarite o nekoj koleginici, glumici, šta god?
Ma kako ne moze - mozda je covek bio umoran k'o pas, a ona ga ye8uckala na sitno - te se nije probudio...
S druge strane, mozda je kvaran k'o supalj zub i da ju je namerno ostavio u zabludi - ovako nema cimanja, predigre i sl. - sta moze sto mu se spavalo...![]()

A je li prevara kad žena koristi vibrator?
Ovo je prica koju vrlo rado pricamS druge strane, mozda je kvaran k'o supalj zub