DOK JE ON SPAVAO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A je li prevara kad žena koristi vibrator?
Питај мужа. :mrgreen:

И знаш шта.. много се ти нешто распитујеш..

Те да ли је превара ово, те да ли је превара оно..

Утичу те Дијенекове ПП на тебе..:lol:

Poslednja izmena od moderatora:
e ova fora da citas samo prvu i zadnju stranu neke teme je mnogo prakticna..na prvoj strani ga je silovala, na poslednjoj otkacila..koga je briga sta se desavalo u medjuvremenu?
i posle kazu kako su muskarci siledzije:think:

Nema teorije da je spavao. Moze se desiti da se u snu digne to se cesto desava ali da si ti njega jahala a on to da ne primeti nema teorije.

Bila je slicna situacija kad smo kao klinci na jednom moru spavali u nekom oansionu nas 16 u sobi i ladno me tako probudila necija ruka na mojoj butini, skapiram ribu pored koja se smeska i pravi da spava... i onda sam se i ja pravio da spavam... i lepo je bilo al stvarno je bila previse nezna za moj ukus, proslo mi doslo da joj kazem ma uvati to bre kako treba, sta milujes koji ocin. :lol:

e ova fora da citas samo prvu i zadnju stranu neke teme je mnogo prakticna..na prvoj strani ga je silovala, na poslednjoj otkacila..koga je briga sta se desavalo u medjuvremenu?
i posle kazu kako su muskarci siledzije:think:

E jesi blesava - procitam prvu stranu i kada videh koliko ih ima, skocim na zadnju i naletim na tvoj post... :ok:

@tema

Sliovateljka nisi - jer nisi nista uzela na silu... Sad sto bi to za obrnutu situaciju bilo za lomachu... To je druga prica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back