DOK JE ON SPAVAO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to i kažem, prvo sam ih probudila... Nema ko za šta da me optuži:whistling:
Ћути.. добро си прошла..:wink:

Да га ниси пробудила, могла си да будеш силована...:mrgreen:

A ko mi ne veruje moze da pita na zdravlje recimo doktoricu, ili da zove ludnicu cisto da pita psihijatre to.
Кад би био (
images
) љубазан да оставиш телефон омиљене ти докторице...:lol:
Можда некоме затреба ако се задржиш на теми. :mrgreen:

Добра тета. Даје боне. А? :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
I silovanje i preljuba. Sram ga bilo, diže mu se u snu, verovatno na neku drugu...

Mene je baš zaintrigirala ova tema. Stvarno nikad' nisam čuo za ovakav slučaj
da žena muškarca siluje u snu.

Interesuje me da li bi vam smetalo da vama partner tako nešto uradi,
da li bi smatrali obljubom, da li vam je bolesno, normalno, ili šta već?
Da li klasični i oralni sex u snu smatrate sick varijantom?
Meni je to sve najblaže rečeno netipično. Ne znam kako bih shvatio da mi se desi.
U principu ne bi mi smetalo kada bi mi devojka to uradila, ali zamislite moguće posledice
kao što je cum inside i sl... :roll:
Moram od sada da nosim pojas nevinosti kad' spavam s devojkom. :)

Poslednja izmena:
Auuu, al' si ti ozbiljan...

Ček' da te pitam, jel' onda ovja moj što se pokazao da se probudio, njemu nij esvejedno, jel' da; on voli da se ebe, jel' da, jelda:)

Jel se probudio radi pusenja ili si ga "posula kantom vode" pa se digo?:mrgreen: Pasivni silovatelji ne moraju pokazati da su to, oni bi silovali kad misle da mogu da to izvedu a da ne trpe posledice. :think:

Nisi više ozbiljan :nono:

Pitaj doticnu gde radi pa vidi jesam li ozbiljan. :lol: ako ti kaze dugujes mi izvinjenje
ono je slika neka sa nekog gradjevinarskog sajta u njenom postu, HAHAHAHAHAHAHAHA
ima na atavaru kapu, koju nosi ako radi tamo verovatno. Cudno poklapanje da mi lik s kapom daje sliku sa gradjevinarskog sajta < zato je (meni bar) smesno.
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:HIVtmnrZYl5omM:http://www.yu-build.co.yu/Gramak/Slike/Plavo_dugme.gif
smejem se kako se poklopilo kretenski.
mozda i nije cudno al je zato sigurno (nije) smesno na kretenski (nacin).

Poslednja izmena:
ko smirgla granulacije 1200 fine kad se preko predje sa smirglom granulacije 60 ma drvo to isto pa da ti je dzabe sto si radio sa onim od 1200 kad prelazis buldozderom.

Licno mislim da one vise vole granulaciju 80

mod, mogu da stavim vecu sliku da se vidi silovanje koje je izvrsila skoljka? bez sale, slika je smislena, prelepa -to sledi iz toga sto je smislena. Meko i debelo tanko i tvrdo pod normalnim uglom duboko i plitko zatvoreno i otvoreno stisnuto i opusteno suprodstavljeno preseca se, ?? stoji na i stoji na njemu

Poslednja izmena:
Situacija je sledeća: moj dragi zaspao, kao i uvek, na leđima, a meni se nešto sexalo. Uočila sam da se i njemu sexa, znate već po čemu...
Ja sam uradilo ono što mi je bilo potrebno u datom trenutku i oboje smo svršili. On u snu, ja na javi.
Sutradan mi je ispričao kako je sanjao da se krešemo. Kad sam mu ispričala šta je bilo, nije mogao da poveruje.
Da li sam ga sexualno zloupotrebila? :confused:

mislim da lazes ili ti je vagina preshiroka pa te nije osetio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back