Nadam se da ce ubrzo ocistiti novembar i decembar 2017 nox 3-5
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na brzom odgovoru. Nego, kako ambasada racuna upravo taj moj "problem oko starosti deteta? Od datuma kada sam aplicirala za termin, ili od datuma termina? Muz je nas prijavio u Nemackoj da je u planu da cemo doci, da li se i to vazi? Mislim ona je fakticki do kraja septembra maloletna.
Kakve susu sanse da dele sada u petak?

Prijava za termin 01.02.2018 mejl sa terminom 15.6.2018 termin 4.7.2018. Nadam se da Vam je ova informacija od koristi. Javljam Vam u sredu kako je prosao termin.Tacno je da se sada ceka duze od 4 meseca. Ja sam se registrovala 25.2. I jos uvek nisam dobila mail sa terminom
Prijava za termin 01.02.2018 mejl sa terminom 15.6.2018 termin 4.7.2018. Nadam se da Vam je ova informacija od koristi. Javljam Vam u sredu kako je prosao termin.
ocekujem mejl u julu pa videcemo dalje. Srecno na terminu, nadam se da ce vam i viza brzo!Jeste, hvaala puuno! Barem znam da su dosli do februaraocekujem mejl u julu pa videcemo dalje. Srecno na terminu, nadam se da ce vam i viza brzo!
Pozdrav, da li neko zna, apostil i prevod diplome je suprug uradio jos u decembru, na kojima stoji tadašnji datum. Da li i to mora ponovo da uradi ili ne? Ima nov ugovor sa poslodavcem i sve ostalo. Aplicirao je 3 decembra NOKS 3-5.
Ja sam aplicirao 4, jesu li vas kontaktirali uopste ili ste u mraku i neznanju isto kao ja?Pozdrav, da li neko zna, apostil i prevod diplome je suprug uradio jos u decembru, na kojima stoji tadašnji datum. Da li i to mora ponovo da uradi ili ne? Ima nov ugovor sa poslodavcem i sve ostalo. Aplicirao je 3 decembra NOKS 3-5.
I mi imamo problem . Ćerka nam puni 18. početkom septembra. Mislim (nadam se) da od datuma termina računaju za nastavak školovanju. Na terminu nam je Nemica rekla da pojedine pokrajne traže nivo znanja C1. Mislim da je to suludo. Čak sam se konsultovao sa posedinim institutima koji posreduju u nastavku školovanja u Nemačkoj i kažu da se taj nivo znanja traži za master studije. Toliko....
Moras traziti original ugovor da ti poslodavac posalje jer traze original ugovor u ambasadi.Ali bilo je ljudi koji su stampali ugovore u boji i prosli,ali ako mene pitas to je kocka....
Jbt ulazim u 8 nedelju cekanja za vizu. Ne znam dokle ovo vise ide. 8 meseci cekas usrani termin sad dva meseca vizu ,nema dalje.
koji noks?Jbt ulazim u 8 nedelju cekanja za vizu. Ne znam dokle ovo vise ide. 8 meseci cekas usrani termin sad dva meseca vizu ,nema dalje.