Ja cekam od 12.12.2017 noks 3-5
Jel zna neko sta se desava,hoce ga deliti.uskoro?
Dobro jutro! Cekam od 10.12. noks 3-5! Nadam se da ce uskoro deliti termine I za nas!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cekam od 12.12.2017 noks 3-5
Jel zna neko sta se desava,hoce ga deliti.uskoro?
Reci mi kolega od kad su stali na 27 novembru i ne mrdaju?
Kako naknadno kad nisi ni isao na terminPozdrav, ljudi!
Ima li varijante da se naknadno posalje onaj papir od firme koji govori o njihovom bilansu, a koji navodno ubrzava proces?
Znaci, prijavio sam se za NOKS 1-2 u aprilu, i sada bih hteo ovaj papir da prilozim naknadno, moze li to?
Hvala puno!
Ja sam 4.12. Valjda smo mi tu negde na redu.....Dobro jutro,
Danas ulazim u OSMI mesec cekanja,noks 3-5 vozac.
Trebalo bi da te zakači sledeća podela...Ja sam 4.12. Valjda smo mi tu negde na redu.....
Preša015 kada ste zakazali termin? Ja imam zakazano 09.02. Ista kategorija 3-5 vozač, ali još uvek nemam potvrdu od poslodavca zbog polaganja C95 u Nemačkoj i da li postoji šansa da mi je pošaljete kao uzorak?![]()
Kako naknadno kad nisi ni isao na termin
![]()
Ma ti si se nesto zaiebo.Naknadno, posto sam vec aplicirao za noks 1-2 u aprilu.
Da bih ubrzao dobijanje termina tim papirom, sto je navodno moguce.
Pitanje je prosto- kako taj papir predociti njima u ovom slucaju, a da ga oni povezu sa mojom prijavom od aprila?
Uve taj papir svi nose na sam termin,nije ga potrebno slati pre toga ambasadi.To vam je stavka 8 u informatoru potrebnih dokumenata na terminu.
Moras traziti original ugovor da ti poslodavac posalje jer traze original ugovor u ambasadi.Ali bilo je ljudi koji su stampali ugovore u boji i prosli,ali ako mene pitas to je kocka....
Mislis da je bolje da trazim da mi posalje postom u koverti?
Zdravo drustvo, zna li neko koliko se ceka za termin za spajanje porodice? Aplicirala sam 15.03.2018. Prvo je pisalo na sajtu da se ceka 4-6 nedelja, pa 3-4 meseca. Sada vidim pise 6 meseci. U problemu sam jer mi cerka krajem septembra puni 18 godina... Molim vas pomozite sa nekom informacijom izgoreh od brige! Hvala!
Rizqe daj mi svoj mail ili viber broj da ti posaljem kako izgleda potvrda od poslodavca za polaganje koda-95. Pozz...