Radi danas..al pitanje da li dele termine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne i opet niko nije dobio termin, a radi imeju ljudi danas da predaju dokumenta.
Opet ja. Niko mi nije odgovorio da li je krenuo avgust sa terminima i kad bi ja mogao da ocekujem. Prijavio sam se za termin 12.og avgusta.
nece ti niko odgovoriti jer ni sami neznamo samo pretpostavljamo a Imas privatnu (odi na svoj profil pa ces videti)poruku pa se javi a termin ces dobiti kad ti dodje red kao i nama ja licno se nadam da to bude februara i marta da palim preko taman kad krece sezonaOpet ja. Niko mi nije odgovorio da li je krenuo avgust sa terminima i kad bi ja mogao da ocekujem. Prijavio sam se za termin 12.og avgusta.
A zna li se kad se dobije datum termina kad bude to. Kolko se ceka posle da se predaju dokumenta i kolko se posle ceka viza. Hvala
A zna li se kad se dobije datum termina kad bude to. Kolko se ceka posle da se predaju dokumenta i kolko se posle ceka viza. Hvala
Ja sam dobio termin 28.12 popodne za 8.1 znaci za 10 dana a uhvatili me praznici pa ne znam ni dal cu uspeti da skupim sve, tj fali mi onaj izvod iz trgovinskog registra... gazda je i on na odmoru, ne mogu da ga dobijem tako da ne znam sta ce biti...al da ne smaram, svakom svoja muka...
Ja sam dobio termin 28.12 popodne za 8.1 znaci za 10 dana a uhvatili me praznici pa ne znam ni dal cu uspeti da skupim sve, tj fali mi onaj izvod iz trgovinskog registra... gazda je i on na odmoru, ne mogu da ga dobijem tako da ne znam sta ce biti...al da ne smaram, svakom svoja muka...
Drug pisao je neko vec o tom papiru mozes ka skinuti sa neta za 8.5 eura ukucaj u pretrazivacu Handelsregisterauszug i izbacice ti prvu opciju pa ces tamo ukucati ime firme i vec na dalje ces se snaci odstampas i imas dokument
Kog datuma ste se registrovali
Kada se dobije termin za vizu, dokumetna se predaju kod kanadske ambasade, Kneza Milosa 75 cini mi se.
Da li sam u pravu?
Hvala.
Pozdrav.
Zna neko?
Pisace ti u mailu tacna adresa ne brini se.cuvaj zivce
Ok hvala. Dobio sam mejl i pise adresa...
To je tako kad je covek pod stresom i u frci stalnoj
Hvala. Srecna vam nova godina svima da ne zaboravim, puno zdravlja i da odemo u Nemacku, da vidimo kako je tamo
Pozdrav
Hvala za informaciju. Javi se boze zdravlja kada ti odobre vizuPozdrav svima i srecna nova 2018.
Evo informacije iz prve ruke sto se tice termina za spajanje porodice.
Danas sam dobio mail i termin mi je zakazan za 11.01.2018. Prijavio sam se 21.09.2017.
Pozdrav!
Pozdrav svima i srecna nova 2018.
Evo informacije iz prve ruke sto se tice termina za spajanje porodice.
Danas sam dobio mail i termin mi je zakazan za 11.01.2018. Prijavio sam se 21.09.2017.
Pozdrav!
Hvala za informaciju. Javi se boze zdravlja kada ti odobre vizu
Jel ti supruga zakazivala nekakav termin u uredu za strance ili je samo otisla tamo nenajavljeno i koliko dugo ste cekali da ti oni odobre spajanje porodice? Koliko sam skapirao to je najbitniji papir kada predajes za vizu za spajanje porodice.
lepe vesti![]()
ja sam se prijavio 24.10 tako da termin ocekujem krajem januara![]()
srecno!![]()
S obzirom da smo se registrovali 2017.a neki od nas i 2016. a sada je 2018. da li cemo dobiti termin ove god.?!
Dobio neko termin za radnu?