hitno potrebna pomoc.Po struci sam visoki strukovni fizioterapeut.Znaci imam visoku skolu. Po kom noksu se ja prijavljujem. molim za pomoc,taj posao cu raditi i u nemackoj kao fizioterapeut
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pre nego sto sam krenula da trazim posao uradila sam prvo nostrifikaciju diplome.Anerkennung me je kostao mnogo,ali ja u ambasadu ulazim sa nemackom diplomom i smatram da trebam da imam prednost za razliku od nekog ko ide po noksu 1-2.
Ja sam se registrovao za termin 12.avgusta i jos nista. Zna li ko orijentaciono kad bi mogao dobiti termin. I jos me zanima posto sam ja tamo dobio posao vozaca mixera za beton da li ce mi trebati ovde code 95 da predam jer sam tako cuo da treba. U firmi u Stuttgartu su mi rekli da taj kod vadim tamo al tek kad dobijem vizu. Ne znam sta da radim ako to mora ovde da se prikaze. Hvala na odgovorima
hitno potrebna pomoc.Po struci sam visoki strukovni fizioterapeut.Znaci imam visoku skolu. Po kom noksu se ja prijavljujem. molim za pomoc,taj posao cu raditi i u nemackoj kao fizioterapeut
Moze li neko da pomogne na moje pitanje ko zna ili se vec prijavljivao? Unapred zahvalan
Znaci visoka skola ! Sta visoka skola ? Mogao si reci i velika skola ima 10 spratova ili ? Aman kako da ti pomognemo kada nemamo podatke sta si zavrsio ! Druze jesi li ti diplomirao ili nisi ??? Zar u "UDFS" ILI "UFS" nema niko da je kidnuo preko ?.
ako sam po struci visoki fizioterapeut to znaci da imam visoku medicinsku skolu a ne visoku saobracajnu skolu. Ne shvatam sta nije jasno? i debil shvati....
Pa da budemo zdravi i uspešni u Nemačkoj u 2018.
@ lordwilenjak
Manje alkohola u 2018. vidiš da zaplićeš tastaturom u 3 ujutru ništa te ne razumem : ))
Pozdrav svima,jel zna iko od vas,dal je ambasada pocela da radi?