Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos niko pustaju tek oko dvanaest sati po nekoliko termina. Ja vise nemam zivaca za ovo. Poo celi dan blejim i citam dal puste termin dal neko bio na termin. I kako proso na termin.

Draga muma,ja ne znam vise sta su to zivci,znaci...zaista,zaista nema vise smisla...ne znam vise sta se desava,koji je razlog tolikom cekanju...pa bar da nesto objasne,objave na njihovom sajtu/ambasade da ljudi znaju o cemu se radi.Sto je mnogo,mnogo je vise

Jednu po jednu :) al ja to temeljno odradim :)

- - - - - - - - - -

Izvolite pa pomozite unesrecenom :) pice,klopa :) ima sve.......

- - - - - - - - - -

Znam sta ce mo !!!!! Da mi njih Tuzimo ???;!!! A? Jer necete da me prevarite,HOCU SVOJ TERMIN !!!!!

Doktor... jel...
Aha,aha!!!A oni?
Sta kazu?cute,pa da.
Cujem i oni nesto krece,zauzeti,neznam

Ja sam sebi nasao resenje za smirenje zivaca al samo za cekanje termina---------- (KRECIM SOBU )-_--------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dejo ako treba pomoc zovi usput si mi .I gde sad u januaru da krecis kad ce da povuku zidovi i osuse se druze ako nisi poceo jos nemoj bolje na prolece .A ako si poceo onda si uzmi onaj absorber vlage za tu sobu .Nezbaoravi voda se ne proizvodi vec samo menja svoj oblik.tako da ti ni centralno grejanje nece pomoci .

Zgh//// mozda ti se jednog dana predstavim a ti pocvenis i kazes zemljo otvori se !!! Sala ......[/QUOTEA sto da pocrvenim,ne razumem...?
Objasnite mi,evo ne znam...
Pa naravno da se salimo.Pored ovolikog cekanja/neizvesnosti...nervoze...krecenja...pa moramo se saliti.Ali sada ozbiljno.I sa i bez sale,nije sala vise.Sto je mnogo,mnogo je cekanja samo za termin...a gde je viza...

Kazu da ambasada prazna, očito namerno ne dele termine. Neznam zakonski koliko mozemo da cekamo.

Negde sam procitao da je 6 meseci rok da je sve i jedna ambasada u obavezi da obavesti ili primi osobu koja zeli da obavi posao vezan za ambasadu.Nedrzite me za rec
I jos sam procitao da je ove godine odobreno 100000 stranaca da se zaposle a od toga 70000 hiljada z. balkan dali su mislili na ex ju videcemo

Poslednja izmena:
Negde sam procitao da je 6 meseci rok da je sve i jedna ambasada u obavezi da obavesti ili primi osobu koja zeli da obavi posao vezan za ambasadu.Nedrzite me za rec
I jos sam procitao da je ove godine odobreno 100000 stranaca da se zaposle a od toga 70000 hiljada z. balkan dali su mislili na ex ju videcemo

Ok.vidim da ste se ogradili u startu." Ne drzite me za rec"-

Ako je to tacno sto ste "negde procitali",sta mi koji cekamo 6 meseci i vise.Ima ljudi koji cekaju i po godinu dana...i vise...Ko nas u tom slucaju stiti? Ko je obavezan za nas?
Nasa drzava? Kome se obratiti i pitati,zaliti...?
Da li su ovo informacije ili dezinformacije?
Dakle; nase je pravo da trazimo termin/ vizu.Njihova duznost je da pisalju/ pozovu na termin.(Ne)daju ili obaveste o eventualnoj odbijenici
Po medjunarodnom pravu svakog drzavljanina koje god zemlje on bio...pa i Srbije

Ja stvarno ne znam odakle vama te informacije...kako sad ambasada prazna? Sta to znaci? Koga i sta onda cekamo? Od koga da dobijemo termin?
("Namerno"?!)
Od ljudi koji idu na termin, ili rade labavo ili su ustimovali vreme, pa zato nema guzva. A za viziranje bili oko pedesetak coveka. I svi iz agencije kazu da skoro mesec dana nema guzve. Ja ceo dan listam. Zakone ali nigde ne nadjoh koliki je zakonski rok. Za dodelu termina. Sutra saljem imejl uredu gde ce odlučivati za moju vizu, i pitacu sta i kako. Nadam se da ce odgovore sta raditi kad termine ne dobijamo.

Drigari i drugarice : Prosto nas ima mnogo koji smo se prijavili za vizu ,mi toga nismo svesni,kada dodjemo na red dodjemo ! Mi po č26 idemo kako idemo,ove ostale prijave imaju i 50% politicki uticaj (daj prvo te i te profile ti su nam hitni ) moramo se pomiriti sa tim da smo se svi zaglavili na vratima,a resenje je jedno po jedno ! Poenta : cuvajmo se psihicki trebace nam !

Drigari i drugarice : Prosto nas ima mnogo koji smo se prijavili za vizu ,mi toga nismo svesni,kada dodjemo na red dodjemo ! Mi po č26 idemo kako idemo,ove ostale prijave imaju i 50% politicki uticaj (daj prvo te i te profile ti su nam hitni ) moramo se pomiriti sa tim da smo se svi zaglavili na vratima,a resenje je jedno po jedno ! Poenta : cuvajmo se psihicki trebace nam !

E ovo je prava poruka, svaka cast

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back