Полако,има нас и из јулаMi iz avgusta izgleda najgore prolazimo.svi dobise nekako a mi nikako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Полако,има нас и из јулаMi iz avgusta izgleda najgore prolazimo.svi dobise nekako a mi nikako

Ok.vidim da ste se ogradili u startu." Ne drzite me za rec"-
Ako je to tacno sto ste "negde procitali",sta mi koji cekamo 6 meseci i vise.Ima ljudi koji cekaju i po godinu dana...i vise...Ko nas u tom slucaju stiti? Ko je obavezan za nas?
Nasa drzava? Kome se obratiti i pitati,zaliti...?
Da li su ovo informacije ili dezinformacije?
Dakle; nase je pravo da trazimo termin/ vizu.Njihova duznost je da pisalju/ pozovu na termin.(Ne)daju ili obaveste o eventualnoj odbijenici
Po medjunarodnom pravu svakog drzavljanina koje god zemlje on bio...pa i Srbije

Jel moze neko da mi kaze gde se uplacuje ona taksa od 75e kada ides na termin. Sada gledam informator i vidim to, ali ne i gde se uplacuje. I da li se moze platiti i u dinarima ili samo evrima?
Postovani: drugari, kolege i sapatnici ...........BILO KO KOGA NE MRZI DA MI POMOGNE SA ODGOVOROM :...
Oracam Vam se sa dva ili tri pitanja .............
Na ime, obavesten sam od strane poslodavca iz D da sam dobio saglasnost o radu kako on kaze odobrenenje da me moze zaposliti, takodje on kaze da mi taj papir skracuje postupak cekanja posto je imao slicna ili ista iskustva sa par svojih radnika iz SRB. Dakle salje mi taj papir, ugovor o radu i bilans stanja uspeha svoje firme i to je to.
Sada ono glavno : KOLIKO TO UOPSTE PIJE VODE I DALI STVARNO TO ZAVRSAVA POSAO ???
HVALA I SRECNA VAM NOVA 2018 GODINA .......![]()
Jel moze neko da mi kaze gde se uplacuje ona taksa od 75e kada ides na termin. Sada gledam informator i vidim to, ali ne i gde se uplacuje. I da li se moze platiti i u dinarima ili samo evrima?
Pozdrav svima.
Mnogo je tema kako do dobijanja vize za Nemacku , mene zanima sta posle
ja sam vizu dobio , na osnovu spajanja porodice. Sutra putujem.
I molim nekoga da me uputi, posavetuje, sta su dalje moji koraci ?!
Takodje ako je nekome potreba pomoc u vezi vize koju sam ja dobio, neka pise , pita , ja sam sve to proucio i prosao rado cu pomoci .

Drugari, u informatoru pod brojem 10 pise "Izvod iz trgovinskog registra Nemačke/ili bilans prihoda i rashoda" to bi trebalo poslodavac meni da dostavi ili kako??
Izvod iz trgovinskog registra Nemačke/ili bilans prihoda i rashoda to mi treba poslati poslodavac ili ne?? ako moze neko da mi pomogne