Znaci ja da da cekam mart jer sam se prijavio pocetkom septembra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dejane ti reče da Slo COD95 ne važi. Od kad je doneta ta odluka? Jesi li i ti polagao ili sačuvao 600 evra kao što ja nisam : (
I ja se ismejah sad kad procitah ovo " drala po muza" e sou....![]()
SARKAZAM ME ODRZAVA U ZIVOTU AL NISAM NI LAGAO !Dejane ti reče da Slo COD95 ne važi. Od kad je doneta ta odluka? Jesi li i ti polagao ili sačuvao 600 evra kao što ja nisam : (
Samo da ti kazem ja sam ovde ugasio dve firme,samim tim izubio licence,duzan za porez ,nisam registrovao kamione,neradim sada ce pet meseci,tuzim duznike, i sve to jer sam MISLIO DA OVA AGONIJA NECE OVOLIKO TRAJATI ! Al se ne predajem,guram napred tako da jbš 600 e
Nego sta ako se ja tamo razbolim ko ce da me leci,sta ako me napadne neka žgadija od virusa ili zgemba temperatura,?hajde da lepo izmenjamo tel. Za nedaj boze. Nas medicinski kadar je najbolje obucen , Sta kazete ?
- - - - - - - - - -
Sad mi kolega javlja predao je 31.07.......temin ima za 15.01.2018 vozac ce
A pa ti si se banjao, pa ti i nije tako skupo ispalo. Ja sam bio u Ljubljani, pa mi je zbog slane vode bilo skuplje : )

Pa na koji nacin oni dele termine. Cas jedan datum, pa se vrate unazad, pa opet pet datuma unapred. Ko da igraju zavrzlamu. I prosto mi nemoguce da od jedan dan registracije termini budu u tri dana. Pa nismo se 200 dnevno prijavljivali.Nego sta ako se ja tamo razbolim ko ce da me leci,sta ako me napadne neka žgadija od virusa ili zgemba temperatura,?hajde da lepo izmenjamo tel. Za nedaj boze. Nas medicinski kadar je najbolje obucen , Sta kazete ?
- - - - - - - - - -
Sad mi kolega javlja predao je 31.07.......temin ima za 15.01.2018 vozac ce
Pa na koji nacin oni dele termine. Cas jedan datum, pa se vrate unazad, pa opet pet datuma unapred. Ko da igraju zavrzlamu. I prosto mi nemoguce da od jedan dan registracije termini budu u tri dana. Pa nismo se 200 dnevno prijavljivali.
Ja sam se registrovao juce kad mislite kog datuma da cu predati dokumentaciju u ambasadu?
Po novom izgleda da cemo se mi koji smo po noksu 1-2 dosta cekati, prednost ce imati kvalifikacije. Kao sto se i videlo do sada, plava karta cekanje mesec dana, med.radnici takodje kratko cekanje
- - - - - - - - - -
Izgleda da sada po novom kvalifikacija i strucna sprema samo igra ulogu.
Dejane ja mislim da se zavaravas da oni ne gledaju ko za sta aplicira i koga pustaju. Sta mislis ako im drzava vapi za jednom vrstom radnika, da ce ambasada da ih zadrzava zarad drugih koji im trebaju ali ne bas toliko ili i ne trebaju...ma birkaju nego sta, imaju svoje zasto i kako sve ambasade. Da nije tako zakazivali bi i znalo bi se koji si po redu i kad odmah, a ne ovako oni javljaju s brda s dola...

Ljudi koji idu kao negovatelji, ne treba da zakazuju po noksu 3-5. procitajte dobro u informatoru sta vam se trazi. Trazi se nemacka licenca koju nemate jos uvek. Vi zakazujete termin kao negovatelj, to je noks1-2. Zbog toga dosta medicinskih radnika sada dobija termine pre nas koji cekamo od jula i avgusta, jer se misli da su oni kvalifikovani medicinski radnici. I pre su kvalifikovane sestre inale prednost, dok nije jos doslo do promena u sistemu. Ne znam da li ce imati problem kada predaju dokumenta, da li ce uopste dobiti vizu jer sam bas izucila sajt ambasade. Samo budala ne bi shvatila sta tamo pise.
Nisi skontala,evo ja sam ginekolog a volim da vozim kamion kao ginekolog sam mogao vec da budem tamo ali ja necu da se bavim tim poslom vec ovim sa kamiona volanom ! Zato sada ima noks 123456 i po tome znaju aha vidi ovoga noks 5-6 daj ga taj je izucio skolu za neko mud.... Paa mi smo za njih potrosna roba kvalitetna radna snaga ,tacno su znali sta ih ceka zato su i napravili haos na nasem podrucju nisu mogli silom a pa ima drugi nacin ,ekonomski samo malo duzi put. E mogu da pricam sto dana samo je pitanje dali slusalac razume sta pricam ili samo klima glavom ! I samo gledam sta pisete vi sestrice i ostale koleginice !
Ja pre nego sto sam krenula da trazim posao uradila sam prvo nostrifikaciju diplome.Anerkennung me je kostao mnogo,ali ja u ambasadu ulazim sa nemackom diplomom i smatram da trebam da imam prednost za razliku od nekog ko ide po noksu 1-2.Nisi skontala,evo ja sam ginekolog a volim da vozim kamion kao ginekolog sam mogao vec da budem tamo ali ja necu da se bavim tim poslom vec ovim sa kamiona volanom ! Zato sada ima noks 123456 i po tome znaju aha vidi ovoga noks 5-6 daj ga taj je izucio skolu za neko mud.... Paa mi smo za njih potrosna roba kvalitetna radna snaga ,tacno su znali sta ih ceka zato su i napravili haos na nasem podrucju nisu mogli silom a pa ima drugi nacin ,ekonomski samo malo duzi put. E mogu da pricam sto dana samo je pitanje dali slusalac razume sta pricam ili samo klima glavom ! I samo gledam sta pisete vi sestrice i ostale koleginice !
Nisi skontala,evo ja sam ginekolog a volim da vozim kamion kao ginekolog sam mogao vec da budem tamo ali ja necu da se bavim tim poslom vec ovim sa kamiona volanom ! Zato sada ima noks 123456 i po tome znaju aha vidi ovoga noks 5-6 daj ga taj je izucio skolu za neko mud.... Paa mi smo za njih potrosna roba kvalitetna radna snaga ,tacno su znali sta ih ceka zato su i napravili haos na nasem podrucju nisu mogli silom a pa ima drugi nacin ,ekonomski samo malo duzi put. E mogu da pricam sto dana samo je pitanje dali slusalac razume sta pricam ili samo klima glavom ! I samo gledam sta pisete vi sestrice i ostale koleginice !