Душанка Миљевић
Početnik
- Poruka
- 42
Kako ste zakazali termin bez broja savezne agencije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upisujete samo prijavljene boravkeDa li neko zna kod popunjavanja formulara, da li se upisuju dolasci u Nemačku na dan, dva, tri ili sami kada imate prijavljeno boravište? Hvala
Kako ste zakazali termin bez broja savezne agencije?
Poštovanje,Miki 34
Koliko dugo di čekao na termin....da ti jave datum i vreme datuma....mislim sve ukupno? Hvala!
Sigurno nije dobio za rad nego za ausbildung(školovanje)... Znate i sami da se ne moze aplicirati bez broja sa saglasnosti... Ili je neko ko hoće da lozi narod na forumu.Kako ste zakazali termin bez broja savezne agencije?
Poštovanje,
Na termin sam čekao desetak dana da mi jave datum i za meces dana je bio, ali to je bilo početkom proleća . Kolega je apliciraoza termin i dobio odgovor za 30tak dana a termin početkom septembra (to je bilo početkom juna).
Nadam se da sam pomogao.
Srecno svima
Taj papir se vadi za džabe i nije dzak cementa od 50 kg pa da ga moras tegliti do konzulata.izvadi ga. Idi u Nemanjinu ako si iz Bgd ili kod sebe u ustanovu gde se vadi taj papir. Čim pise na sajtu ambasade znaci treba , nosi valjda nisi sasav pa da dodjes sa nepotpunom dokumentacijom pa te posle zovu za dopunu.
- - - - - - - - - -
Ne brini bićeš obavešten o terminu nekad se cekalo 2 nedelje , sad i do mesec ipo. Velika je gužva , a i sezona odmora je .
Malo je ljudi koji dobiju vizu , pa onda dele iskustva na ovom forumu.
Pozdrav iz nemacke
Jel moze neko da napise sta sve treba prikupiti od dokumentacije za ambasadu. Sta je
to sto ambasada obicno trazi. Hvala.
hehe brate ni ne pokusavaj, jedan drugar pozvao tu agenciju u DE i ovako rekli su mu da za nas sa nonEU pasosima moraju da rade radne vize (to svi znamo) ali da im se placa 2000€ a posle neki procenat valjda od plate.Pozdrav svima.Hteo bih da pitam da li neko ima iskustva sa agencijom ili firmom Fortuna personal i KGroup SRL ,isti su vlasnici,i reklamiraju se da obezbeđuju radnu vizu za Nemačku i celu EU i da nalaze posao za 2 do 6 meseci.
Postovani iscitao sam celu temu. Registraciju sam izvrsio 7. Jula nakon prikupljene sve dokumentacije, nakon 35 minuta mi je stigao mail da je potvrdjeno i da ce me obavestiti o terminu. Kad bude nekih novih informacija, ja cu ovde podeliti sa vama a dokumenaciju svu sam prikupio. Moje pitanje glasi danas sam u tom mailu za potvrdu regostracije slucajno kliknuo storno, i odma izasao nije se stigla stranica ucitati i ugasio podatke, znaci slucajno stisnuo. Proslo je 6h od toga i nije mi stigao mail kao sto je neko sa foruma napisao da mu je stigao mail o potvrdi storniranja, molim vas ako neko ima iskustva da mi pomogne dal se ikome ovo desilo da li sam slucajno sada stornirao Moju registraciju. Molim za odgovor u sto krecem roku. Hvala puno