MMMisaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Ko zna dali je on!? Po meni spajanje porodice ne može niko blokirati. Čak se može i tužiti ambasada za tako nešto.Da li AV kochi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna dali je on!? Po meni spajanje porodice ne može niko blokirati. Čak se može i tužiti ambasada za tako nešto.Da li AV kochi.
Pozdrav kolega, ako procitas poruku reci mi molim te kakav je ishod jer sam u istom problemu. HvalaHvala na brzom odgovoru. 18 dec. imam termin valjda necu imati problem zbog toga. Diplomu sam preveo kod sudskog tumaca i kopirao sa sajta anaba status mozda bude sve ok.
3 mesecaI koliko se čeka na Anerkennung.nostrifikacija Diplome.
Ja sam cekao mesec ipo dana da bi dali mom poslodavcu odgovor da to ipak ne izdaju sada jer ce ambasada traziti pa da ne izdaju dva puta,ne zna se ko pije a ko placa ocigledno.I na kraju sam opat zamolio da ponovo razgovara sa njima i da im objasni da ambasada to sada trazi da poslodavac izvadi umesto njih i da je to jedina opcija..Jel zna neko koliko se čeka na zustimmung.i da li je pametnije da prijavi poslodavac ili ja lično.
Prosle godine nisu trazili,za ovu isto ne verujem da treba.Zdravo!
Plava karta, spajanje porodice.. prije nije trebalo A1 za zenu, da li znate da li se nesto promjenilo?
Hvala
Ne treba za plavu kartu A1 ni ove godine.Zdravo!
Plava karta, spajanje porodice.. prije nije trebalo A1 za zenu, da li znate da li se nesto promjenilo?
Hvala
Nista, samo se javljaju ovi sto su imali termine i sada dibili vise.Ljudi ima li kakve podele termina a da je izbačeno na fejsu?
U mojojA zasto su tebi uopste trazili zustimmung ?? Plava karta, Plata preko minimuma, zanimanje MINT u tim slucajevima ne treba zustimmung?
Niko mi nije trazio ali posto me vec dva puta odbijaju uz obrazlozenje da firma ne salje trazene dokumente u Bundesagentur koje su joj trazili moja firma odlucuje da sama dokaze da mogu dobiti dozvolo za rad na trzistu.A zasto su tebi uopste trazili zustimmung ?? Plava karta, Plata preko minimuma, zanimanje MINT u tim slucajevima ne treba zustimmung?
Hvala ti na odgovoru dakivbdeNista, samo se javljaju ovi sto su imali termine i sada dibili vise.
jeste, oni sto su bili na detasmanu recimo duze cekaju na vizu posle termina, ja sam bio na detasmanu i hvatanja i deportacije pre petnaestak godina a dobio relativno brzo posle mesec i dvadeset dana. dok kolega koji je bio na terminu isti dan isto zanimanje ali druga pokrajina jos nije dobioDa li ne ko moze da mi potvrdi jer sam nezvanicno cuo da ljudi koji apliciraju za radnu vizu a prethodno su imali boravisnu vizu u Nemackoj podlezu strozijoj kontroli i proveri kod raznih institucija u Nemackoj i samim tim proces dobijanja vize traje znatno duze.
Hvala
I mene isto interesuje.Ima li ovde na forumu neko ko je radio nemacku boravisnu preko Slovacke? Pri tom mislim da je ziveo u Slovackoj neko vreme i onda tamo u nemackoj ambasadi u Bratislavi predao dokumente za nemacku radnu vizu?
naravno da nije jer ne ide on tamo da obucava kandidate u auto skoli nego da vozi,logicno.Da li je po novom zakonu za posao vazaca potrebna srednja saobracajna skola.
Hvala
09.01.2020 aplikacija termin 22.02.2020,po novom spajanje porodiceLjudi ima li kakve podele termina a da je izbačeno na fejsu?
ne pogresan info,kako ces imati taj ugovor za stan a nisi jos ni stigao u Nemacku,logicno.Da li je ce po novom zakonu biti potreban ugovor za stan priliko, odlaska u ambasadu na termin ili je to pogresna informacija.
Trazice diplomu i za vozace po novom, samo ne znam koju ako ne ovu, zato sto u toj skoli postoji smer vozac motornih vozilanaravno da nije jer ne ide on tamo da obucava kandidate u auto skoli nego da vozi,logicno.