Ne znam da li po novom godine nisu uslov, da je 25 godina maksikum ili nije?Moglo je i pre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li po novom godine nisu uslov, da je 25 godina maksikum ili nije?Moglo je i pre.
Ne ne mora kvalifikovano noks 3-5 obukvatala i gimnaziju 4 stepena spada pod broj 4Posao sa minimium 3 godine srednje skole tj.kvalifikovano zanimanje.
21.12.18.SpajanjeKada ste aplicirali?
A koji posao moze da se radi sa gimnazijom, sta mora da stoji u ugovoru, to nije strukovna skola, koje zvanje se ima sa tom srednjom skolom?Ne ne mora kvalifikovano noks 3-5 obukvatala i gimnaziju 4 stepena spada pod broj 4
Pa isto kao kod nas sa srednjom ekonomskom, ali za taj posao mora jezik dobro da se zna.Sta moze da se radi sa ekonomsko srednjom skolom? Da li je neko nostrifikovao diplomu ekonomske skole smer ekonomski tehnicar?
Dele sigurno samo se ljudi ne javljaju na forumOvi uopste vise ne dele termine za vozace, sta li se ovo desava ?
Ne dele za ništa!Ovi uopste vise ne dele termine za vozace, sta li se ovo desava ?
Pa bilo bi bar na fejsu objave termina!Dele sigurno samo se ljudi ne javljaju na forum
Na sajtu anerkennung-in-deutchland kada unesete vašu stručnu spremu, izbaci vam najpribližnije zanimanje u nemačkoj, kao i koje vrste poslova možete da radite sa tim zanimanjemSta moze da se radi sa ekonomsko srednjom skolom? Da li je neko nostrifikovao diplomu ekonomske skole smer ekonomski tehnicar?
Sa tom skolom mozes da radis isto ono sto i u Srbiji,i naci posao u Svabiji sa srednjom ekomomskom je skoro pa nemoguce.Sta moze da se radi sa ekonomsko srednjom skolom? Da li je neko nostrifikovao diplomu ekonomske skole smer ekonomski tehnicar?
Sta ce ti to ,evo ti prvog marta samo sto nije,novi zakon termin za 14 dana.Svu dokumentaciju koju predajes u Beogradu isto predajes i u Pragu nema tu nista novo.Da li je neko upucen kako je moguce aplicirati preko ambasada u Bratislavi i Pragu za Nemacku radnu vizu, sa nasim pasosem, da li mora da se radi tamo minimum 6 meseci ili kako.
Neko iskustvo mozda?
Jeste, ali sigurno je da termini idu brze, trenutno.Sta ce ti to ,evo ti prvog marta samo sto nije,novi zakon termin za 14 dana.Svu dokumentaciju koju predajes u Beogradu isto predajes i u Pragu nema tu nista novo.
Ma spremaj se ti za novi zakon toplo ti preporucujem evo ga pred vratima,po starom dele na kasicu,odbijenica sve vise,evo covek apliciro u Ljubljani isto po starom odbijen,tu ko prodje prodje jer to vise ne pije vodu .Jeste, ali sigurno je da termini idu brze, trenutno.
A i po novom mozes raditi posao za koji imas diplomu, tako da ne ide bas svakom na ruku, ima ljudi kojima je teze da nadju posao u struci, sta da radi ekonomista ili pravnik u nemackoj, male su sanse da ta struka moze naci posao tamo.
Najlakse je sa diplomom nekog zanata po novom doci do posla, a da je pre toga nostrifikujes.

Hvala na odgovoru. Onda je realnije da prolaze zanati a nase srednje skole nikako, osim medicinske skole. Sta mozes raditi sa gimnazijom takodje nista. Ja cekam na termin za noks 1-2 vec 22 meseca tako da se nadam da ce uskoro stici.. Ali sam svakako htela da cujem misljenje ako dobijem odvijenicu ili ne dobijem termin..Sa tom skolom mozes da radis isto ono sto i u Srbiji,i naci posao u Svabiji sa srednjom ekomomskom je skoro pa nemoguce.
Čestitam brate! Jel to noks 3-5?Aplikacija 8.5.2018 termin 16.1.2020 viza u pasošu 30.1.2020 Ambasada Beograd noks 3-5
Prvog marta počinje arbajt!!!![]()
Covek lepo napisao 3-5.Čestitam brate! Jel to noks 3-5?
Video sam tek kasnije dzony 982Covek lepo napisao 3-5.
U svakom slučaju hvala! PozdravVideo sam tek kasnije dzony 982U svakom slučaju hvala! Pozdrav
Ništa EnkooooooJel moguce da cele nedelje nije bilo podele termina za nas starce? Spajanje porodice.
.gif)