Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobio danas termin 20.11.18

Registracija 29.12.17 NOKS 3-5, Kuvar

Ono sto je problem da u mailu su napravili gresku gde mi ne pise broj pasosa vec programerski kod *Broj pasoša ${field.get("4387")}* i ovo **ZAPOSLENJE SA ${field.get("4388")} ukoliko je posedujete**...
Jel imao neko takvu situaciju i dal ce da mi prave problem oko toga? Registracioni broj se vidi.

Dobio danas termin 20.11.18

Registracija 29.12.17 NOKS 3-5, Kuvar

Ono sto je problem da u mailu su napravili gresku gde mi ne pise broj pasosa vec programerski kod *Broj pasoša ${field.get("4387")}* i ovo **ZAPOSLENJE SA ${field.get("4388")} ukoliko je posedujete**...
Jel imao neko takvu situaciju i dal ce da mi prave problem oko toga? Registracioni broj se vidi.

To je sve ok. Tako svima stize. Ne brini. Cestitam.

Pozdrav,

Interesuje me da li neko zna kako ovaj dokument treba da izgleda:
Listing iz penzijskog i
invalidskog osiguranja (bez
prevoda)
+ 2 fotokopije

Treba li da ima pečat neki? Meni su dali najobičniju listu u kojoj su mi navedeni svi poslodavci i prijave. To mi je samo odštampala žena koja radi u PIO.
Takodje, da li ste na termin nosili radnu knjižicu. Piše da se ponese ukoliko je posedujemo, ali ja je nemam više.

Molim vas da li neko zna koja se to dokumenta overavaju u ambasadi, pa je potrebno zakazati termin za overu?
Da li su to dokumenta koja nosimo na termin ( diploma, pio listing itd....) ili njih overavamo kao i do sada notar/apostil...?
Ja cekam termin za vozaca NOKS 3-5, reg.april 2018.
Samo me zanima gde da overim dokumenta, kao i do sada ili mora u ambasadi?
Hvala u napred na odgovorima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back