DrugNoviClan
Obećava
- Poruka
- 53
Nikako da nas ne napustas. Kad kad seti se nas obicnih smrtnika koji jos uvek stojimo u redu

Puno srece i napisi kad utiske iz Novog sveta

Puno srece i napisi kad utiske iz Novog sveta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deca iznad 2 godine su obavezna samo na terminu. Za podizanje vize, bez obzira koliko dete ima godina, roditelj može odneti pasoš na viziranje.
- - - - - - - - - -
Dragi drugari, prijatelji, sapatnici, ja vas napuštam.![]()
Upravo sam dobila poziv iz Ambasade da odnesem svoj i dečije pasoše na viziranje.
Srećno vam bilo svima i da se sto pre vidimo gore!
Nikako da nas ne napustas. Kad kad seti se nas obicnih smrtnika koji jos uvek stojimo u redu![]()
Puno srece i napisi kad utiske iz Novog sveta![]()
Super cestitam
Moze neko da mi kaze gde bi mogao da preved i kod sudskog tumaca tu diplomu sto treba za noks 1-2
Ja sam mesto blizu Panceva i Vrsca ne bih Beograd daleko mi je zbog puta
Hvala vam i dal znate ko i pomaze da pise na nemackom onaj formular
Hvala puno na korisnim savetima, sada je vreme da "prepustiš štafetu"
Sve najbolje u De!
Deca iznad 2 godine su obavezna samo na terminu. Za podizanje vize, bez obzira koliko dete ima godina, roditelj može odneti pasoš na viziranje.
- - - - - - - - - -
Upravo sam dobila poziv iz Ambasade da odnesem svoj i dečije pasoše na viziranje.
- - - - - - - - - -
Sestro, ja sam isto NOKS 1-2 iz februara registrovan. Pitaj Boga kad ce termin, verovatno na jesen.Registracija 26 januara kad mogu ocekivati termin? Noks 1-2...kakva si iskustva ili jos ko iz januara pozdd
Recite mi koliko ste dugo cekali na viziranje, jer i ja cekam za spajanje porodice od 4.4
Klepetalo bas mi je drago da ste dobili poziv za viziranje. Srecno. Koliko ste cekali od termina do danasnjeg poziva?
14.03. sam imala termin. Ja i još par žena koje su bile sa mnom tog dana smo dobile pozive. Sve zavisi od ureda za strance u mestu gde se spajate.
- - - - - - - - - -
Hvala! Mesec i po dana!
Ja sam u Hessenu, bas sam ocekivala da to ude brze. Hvala puno i srecno!
Hehe, šala mala. Tu sam još neki danA utiske ću pisati svakako!
Jedno obaveštenje: potrebno je putno osiguranje za 90 dana i za spajanje porodice. To mi je naglašeno u pozivu za viziranje.
- - - - - - - - - -
Hvala najlepše! Ne mora sudski tumač biti iz Beograda. Izguglaj sudske tumače za nemački jezik u Pančevu ili Vršcu, sigurno ih ima.
- - - - - - - - - -
Štafetu drage volje prepuštam, ima vas još ovde voljnih da pomognete. Držite se ljudi, daće Bog da svi osetite ovo!a:*
Klepetalo srecno.....i jedno pitanje- putno osiguranje za 90 dana i za tebe i za decu?[/QUOTE
Mislim da tu prolazi porodicno osiguranje
Klepetalo ispravite me ako gresim
- - - - - - - - - -
Čestitam, sve najboljeDragi drugari, prijatelji, sapatnici, ja vas napuštam.![]()
- - - - - - - - - -
Klepetalo sve najbolje zelim tebi i tvojoj porodici u Nemackoj,hvala ti na visemesecnom caskanju ovde na forumu i pojavi se ovde po nekad bice neobicno bez tvojih komentara...sve najbolje