Klepetalu i ostalima cestitam. Srecno u Germany.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, šala mala. Tu sam još neki danA utiske ću pisati svakako!
Jedno obaveštenje: potrebno je putno osiguranje za 90 dana i za spajanje porodice. To mi je naglašeno u pozivu za viziranje.
- - - - - - - - - -
Hvala najlepše! Ne mora sudski tumač biti iz Beograda. Izguglaj sudske tumače za nemački jezik u Pančevu ili Vršcu, sigurno ih ima.
- - - - - - - - - -
Štafetu drage volje prepuštam, ima vas još ovde voljnih da pomognete. Držite se ljudi, daće Bog da svi osetite ovo!a:*
Zdravo svima.....danas sam zvao ambasadu i rekli su mi sto se tiče ugovora da ako još vazi nema potrebe za novim ugovorom.
Dragi forumasi, izgleda da je danas nekima divan dan
Dakle, registracija 14.11.2017
javili 08.03.2018 da mi je termin 29.03.2018.
danas konacno javili
ja sam se registrovala po Noku 3-5, a trebalo je 1-2
Tako da zelim svima srecu i da uopste ne prave problem oko pogresnog Noksa
Takodje sam upoznala curu preko grupe na fejsu, ona je imala termin 20.03. juce su joj javili da je dobila vizu... Ona je isto pogresila Noks, umjesto Noksa 3-5, ona je Noks 1-2..
Jos jednom sretno svima, vjerujte cekanje se isplati ... meni je danas najsretniji dan.
Pozdrav svima, i samo strpljenja !!!
Ako me nisu, ne daj Bože, preskočili!!!Hvala puno na odgovoru.Po svemu sudeći ja bih trebala dobiti termin u sledećoj podeli ( reg.01.12.2017.) . Odužilo se bas !
Hvala najlepše!Cestitam!!!!!! Od srca!!!!
Kada si se prijavila i za koji noks?
Sad sam pretražila osiguranja, porodična.... Najjeftinije je milenijum osiguranje, za nas troje 11.067 dinara, 90 dana.
Kako vam zvuči ta cifra? Ja se nešto baš i ne razumem u to![]()
Milenijum jeste najjeftinije osiguranje. Koliko sam ispratio, tebi muz radi u De i do pronalaska posla, ti i deca ce te biti osigurani preko supruga, zbog toga (znas i sama) izaberi najjeftinije osiguranje. 10520 dinara je za vas troje, osigurana suma do 15 000e .
Link : https://webshop.milenijum-osiguranje.rs/pls/apex_insur5/f?p=123:2:::NO:2,3,4,5,6::
P.S: deca su ti istog uzrasta kao moja, ako dobijem vizu, planiram spajanje porodice, napisi kako ste upisali skolu/vrtic i kako prolazi period privikavanja i integracije kod dece ( dosta podataka i korisnoh informacija sam procitao po FB grupama )
Hvala jos jednom.
klepetalo cestitam.danas sam prelistao video da si dobila.imam jedan mali savet e sad to nije tako ni vazno.za sumu od 15.000e svabe izbegavaju da vrse medicinske usluge.jednostavno salju od mesta do mesta.pricam iz licnog iskustva iz 2016.ali dobro nije vazno ako treba samo da se pokaze u ambasadi to je onda ok
Iskreno, bukvalno mi treba samo za ambasadu i par dana dok se ne raspakujem i odem do Krankenkasse da se prijavimo. Više mene sad buni šta Ambasada sad tu zahtevaBiću prinuđena da pozovem agenciju i pitam
Hvala svima još jednom!![]()
12 kvadrata po clanu,ako se ne varam,neka me isprave ako gresimDa li moze tacno da mi kaze koliko je potrebna kvadratura stana za spajanje troclane porodice u Nemacko .? Hvala
12 kvadrata po clanu,ako se ne varam,neka me isprave ako gresim